jinak se s tím dá užít spousta srandy, to je fakt..
tady ještě detail zubu času..

jaky v tom mas repraky? na vzhledove takrka totozny jsem nahraval pred nekolika lety ve studiu hostovacku jedne kapele (retezec 52 tele, boss DS1 a starej omlacenej silverface twin s oxford reprama, myslim ze byly puvodni) a doted z toho zvuku nespim. byl to asi jedinej aparat u kteryho ta DS1cka fungovala jak melatermyx píše:díky axle
jinak se s tím dá užít spousta srandy, to je fakt..
tady ještě detail zubu času..
jj, oxfordy se tam taky dávaly, v tomhle jsou jenseny, nějaká dnešní série, ale jsou horší...šetřim na nový a pořád ne a ne došetřit..jaky v tom mas repraky? na vzhledove takrka totozny jsem nahraval pred nekolika lety ve studiu hostovacku jedne kapele (retezec 52 tele, boss DS1 a starej omlacenej silverface twin s oxford reprama, myslim ze byly puvodni) a doted z toho zvuku nespim. byl to asi jedinej aparat u kteryho ta DS1cka fungovala jak mela
Mě nejvíc zaujal ten plakát cartmana "screw you guys, i am going home..."Dark Axel píše:nějak se mi povedlo udělat fotku všehouznávám... cortka úplně vpravo už je snad na půl z domu a kvákadlo vpravo na boardu už také není příliš moje... (dneska jsem ho zabalil k odeslání, SmileCZ
)
http://www.box.net/shared/2cg2pozxcq
Nádherná kytaraRadek Kysely píše: hraju na Gibson ES-339...
Kupoval jsem ji v místních hudebninách (ČRRegular John píše:Nádherná kytaraRadek Kysely píše: hraju na Gibson ES-339...![]()
To jsi koupil v čr nebo je to dovoz?
Recenzi jsem právě odeslal, čeká na schváleníRegular John píše:Tak na recenzi jsem moc zvědavýPro podobné pololubovky mám slabost a až vyhraju ve sportce, tak si nějakou pořídím
Ať ti to hraje!