Kombo na doma - zvuk Metallica
Pravidla fóra
Re: Kombo na doma - zvuk Metallica
Nechte ho uz byt... Svuj nazor nezmeni, i kdyz jsme se snazili ho nasmerovat...
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
disaster:sak se psalo ze za tehle situace, ne aby prodavali stacky a komba...on totiz zadny stack ani kombo nema vis
...a jestli si ti nelibi cort tak mi klidne kup neco lepsiho, branit se nebudu 
Jen podotknu , že GR4 se fakt povedl. Ukažte mi člověka co udělá takovejhle zvuk , dokonce ani JCM800 s Gibsonem si neškrtlo co se týče charakteristiky zvuku.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Hmm... to jsi neslyšel GR4 s mojí zvukovkou.Nuker píše:Jen podotknu , že GR4 se fakt povedl. Ukažte mi člověka co udělá takovejhle zvuk , dokonce ani JCM800 s Gibsonem si neškrtlo co se týče charakteristiky zvuku.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
He's murdering Time!
Na solove hre to IMHO tolik nevynikne a beglajty podle me zni dost plastikove... Ale to samozrejme srovnavam s celolampou, rozhodne si nemyslim, ze by si Gibson a JCM800 neskrtlo
Spis to nekdo neumi sejmout, ono nahravat primo do pocitace je vyrazne snazsi.
Ale jako celek to zni celkem prijemne, az na ty sileny chyby v rytmice.
Na solove hre to IMHO tolik nevynikne a beglajty podle me zni dost plastikove... Ale to samozrejme srovnavam s celolampou, rozhodne si nemyslim, ze by si Gibson a JCM800 neskrtlo
Ale jako celek to zni celkem prijemne, az na ty sileny chyby v rytmice.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, zvuk je pekny
zahrane to uz je mene pekne 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
GR 4 je dalsi pekna napodobnenina ktera moc nefunguje v celkovym mixu. libi se mi skiny a zvuk sam o sobe je takovej peknej, ale pak si vedle toho clovek postavi original aparat a hned na nejaky guitar rig zapomene. nicmene by me bavilo mit ho jako efektak ve smycce svych aparatu a k tomu ten pedalboard od IK multimedia 
Tak je jasný , že to nebude hrát jako lampová hedka , ale na to domací hraní popřípadě i na živý to některým vyhovuje. Na doma neznám nic lepšího , jelikož randall můžu tavit jen o víkendu 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
No nevim, nic moc zvuk mi to příjde. Btw, co to je vůbec za song? Tenhle od metly neznám. 
A nevyšel by G-Major levnějc než PC s GR? A to i spotřebou..Kinx píše:nicmene by me bavilo mit ho jako efektak ve smycce svych aparatu
pro kirkhammett62:
Nevím jsetli jsem se špatně díval nebo jsem lama, ale nikde jsem neviděl tvůj finanční strop...
Z mého názoru to vidím takto: Určitě bych šel do komba. Prostě ho vezmeš kamkoliv zapojíš a hraješ.
A aspoň senaučíš něco více o kombu..co a jak hraje..člověk si mylsím tak lépe vzdělává než kdyby seděl u komplu. měl jsem GR a nějak si mě nemohl dostal. Přišel mi tový "hluchý"...to jsem jeětě tehda raději sedl k mému homemade tranzistor 30w kombu a hrál na něj i když zvuk z toho nelezl takový "uhlazený" jako z GR..
Beztak, když koupíš kombo, tak ho za chvilku vyměníš za lepší a lepší...a to zkoušení a hledání je radost... tím si musí projít snad každý.
Myslím, že z softwarových programů nepoznáš jestli tě kytara byví nebo nebaví.., ale z nějakého komba určitě ano. toť můj názor.
Nevím jsetli jsem se špatně díval nebo jsem lama, ale nikde jsem neviděl tvůj finanční strop...
Z mého názoru to vidím takto: Určitě bych šel do komba. Prostě ho vezmeš kamkoliv zapojíš a hraješ.
A aspoň senaučíš něco více o kombu..co a jak hraje..člověk si mylsím tak lépe vzdělává než kdyby seděl u komplu. měl jsem GR a nějak si mě nemohl dostal. Přišel mi tový "hluchý"...to jsem jeětě tehda raději sedl k mému homemade tranzistor 30w kombu a hrál na něj i když zvuk z toho nelezl takový "uhlazený" jako z GR..
Beztak, když koupíš kombo, tak ho za chvilku vyměníš za lepší a lepší...a to zkoušení a hledání je radost... tím si musí projít snad každý.
Myslím, že z softwarových programů nepoznáš jestli tě kytara byví nebo nebaví.., ale z nějakého komba určitě ano. toť můj názor.
Ahoj prosim te mam problem mam GuitarRig 4 kytaru zapojenou docela to i hraje pomalu odstranuji sumy a brumyWohma píše:1) Dneska se s kazdym pocitacem dostanes na latenci, kterou nemas sanci poznat (pod 10ms)
2) 16-bit / 44.1kHz je Audio CD kvalita. Zajimalo by me, co doma poslouchas, ze ti to nestaci...
Jaky podle tebe ma prevodniky Flexwave nebo Cube?
3) Tady se bavime o kytarovym signalu a ne o zaznamu klasicke hudby, ses vedle. A levna komba taky praskaji, huci, sumi a brumi...
Ahoj prosim te a kterej ten Tech21 ? Je jich vice druhu muzes poradit? Hraju take Metlu ale i jine veci hodne treba Panteru,Cetl jsem dobre ze to ma vystup na sluchatka?Dave3R píše:Musí to být kombo ? Co takhle Tech 21 Sansamp ? Nakroutíš na tom zvuk jak Marshalla (kill em all) tak Mesy (skoro všechny ostatní CD) a navíc se ti bude hodit i potom, je to super zkreslení, a kdybys někdy chtěl hrát něco jinýho, tka to má i simulaci fendera...má to tuším i sluchátkovej výstup s emulací reproboxu, takže by ti stačili sluchátka. Je to sice trošku dražsí, ale zase ne tak zbytečná investice.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tech 21 sansamp ma v sobe simulace marshala fendra a mesiny...a pak jsou jeste primo krabicky ktere simulujou jen jeden aparat...ma tosobe simulaci repraku takze muzes hrat i do sluchatek a zni to dobre
Takze jsem to pochopil dobre ze do jedne diry zapojim kytaru do druhe sluchatka a muzu hrat? Zadne kombo nebo tak neco?McKozias píše:tech 21 sansamp ma v sobe simulace marshala fendra a mesiny...a pak jsou jeste primo krabicky ktere simulujou jen jeden aparat...ma tosobe simulaci repraku takze muzes hrat i do sluchatek a zni to dobre
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
no..ale priprav se na to ze ti to bude hrat jen do jednoho sluchatka
-
Teorge
Kdyžtak si může udělat nebo koupit redukci z mono na stereo, ne? Sice bude mít v každém sluchátku to stejné, ale přijde mi to příjemnější, než slyšet jen v jednom 
aha takze to kombo je potreba,to se to celkem prodrazi....McKozias píše:no..ale priprav se na to ze ti to bude hrat jen do jednoho sluchatka
Tento
TECH21 SansAmp Tri A.C. - hódně levně
Prodám preamp/efekt TECH21 SansAmp Tri A.C. Tři programovatelné kanály, analogové zkreslení, vhodný pro přímé nahrávání nebo rovnou do koncového zesilovče. Zvuk velice použitelný (nakroutíte a využijete všechno, píšou "simulace Marshall, Mesa..."). Starší, ošoupaný, ale plně funkční. HK, PCE, dobírka.
Cena: 2992,- CZK ~ 114,10 EUR
a tento
Prodám Tech21 SansAmp PSA-1
Prodám tento výborný rackový preamp, analogové simulace Mesa - Ampeg - Marshall - Fender, plně MIDI ovladatelný.
Více zde:http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=921
Cena: 10000,- CZK ~ 384,30 EUR
velkej cenovej rozdil a hlavne oba pisou skoro stejne funkce myslim tak ted nevim jakej je v techto aparatech rozdil je fakt ze kazdej vypada uplne jinak.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
kamarade si totaaalne mimo...to druhe je to racku...myslim ze toho je na hrani do sluchatek skoda...a za 3k co bys dal za ten efekt sezenes to male kombo;-)
takze koupit kombo a hrat pres kombo jedni male ma a je to chrastiko 15 W,chci neci s lepsim zvukemMcKozias píše:kamarade si totaaalne mimo...to druhe je to racku...myslim ze toho je na hrani do sluchatek skoda...a za 3k co bys dal za ten efekt sezenes to male kombo;-)
koukal jsem na kytary a vybral toto
http://kytary.cz/laney-prism-35/HN107349/
http://kytary.cz/randall-rx35dme/HN102603/
nebo poradite neco jineho?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ani jedno nebrat. Osobně bych na to nehrál snad ani z donucení. Spíš koukni po Roland Cube nebo Vox Valvetronix. Případně za cenu kolem 5000 se dají sehnat už i malé lampičky.megamimi píše:takze koupit kombo a hrat pres kombo jedni male ma a je to chrastiko 15 W,chci neci s lepsim zvukemMcKozias píše:kamarade si totaaalne mimo...to druhe je to racku...myslim ze toho je na hrani do sluchatek skoda...a za 3k co bys dal za ten efekt sezenes to male kombo;-)
koukal jsem na kytary a vybral toto
http://kytary.cz/laney-prism-35/HN107349/
http://kytary.cz/randall-rx35dme/HN102603/
nebo poradite neco jineho?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008