CORT B5

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
barbar

CORT B5

Příspěvek od barbar »

Zdravim

Rozmyslam o kupe tejto basy ,ale neviem sa dopatrat ake tam je drevo.Na musiccenter pri ciernej pisu ze jasen a pri hnedej mahagon...je fakt mozne aby vyrobca daval 2 rozne dreva na 1 nastroj jednej serie ???Na stranke vyrobcu som sa tiez docital ze swamp ash/mahogany tak neviem teraz.

A vlastni ju niekto ? ako je natom H ? Lebo aj cena je priazniva ... necelych 320 € , bartoliny elektronika ( ta ista je aj v SR 505),wenge krk ,udajny mahagon tak neviem teraz.Dost ma to zaujalo, pozeram nato uz cely vikend a neviem sa rozhodnut.Btw hram hard-rock 2 gitary,bicie a basa.
Fade/GV MM5
Hartke HA2500
Ashdown MAG 414T na ceste ...
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Re: CORT B5

Příspěvek od .:DannY:. »

já bych řek že tam bude ten mahagon... u těchhle Cortů je to běžné...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Koupí Corta B5 nic nezkazíš. Na korpus používá obě dřeva,dle povrchové úpravy. Fender to dělá taky, na naturály dává jasan, na barvené korpusy olši, přitom jde o stejné typy kytar a bas.

Na fotce je lehký, bahenní jasan. Bartolini MK1 jsou podřadné snímače, aktivka je slabá a trochu šumí. Na druhou stranu, celá basa stojí to, co kvalitní snímače a aktivka. Dráty jdou dodatečně vyměnit, na rozdíl od dřeva. Asi bych si dal pozor na vyrovnaný sustain na všech polích, protože krk je šroubovaný.
Jestli se ti líbí, tak neváhej. Měl jsem A6 a spokojenost,až na snímače, byla veliká

http://www.cortguitars.com/english/prod ... duct_id=83#
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
barbar

Příspěvek od barbar »

Diky moc za odpovede , teraz niekedy by som mal ist skusat Ibanez BTB 405 (sice starsi nastroj..mozno 6-8 rokov) tak ked mi nesadne skusim objednat toho corta
Fade/GV MM5
Hartke HA2500
Ashdown MAG 414T na ceste ...
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“