6262
6x 12ax7 4x 6l6
120w
fireball
4x 12ax7
2 6l6
60w
zvukově možná lepší při nižším výkonu větší vytavení lamp ,ale zase pouze 2x 6l6
Vytahni si dve lampy v zesaku, kde je fixni bias a zahrej a pak zase se vsema lampama zahrej a uvidis rozdil60'Rock_N'_Roll píše:a ty poznáš počet elektronek v zesilovači??
Teda, říkat o Fireballovi, že zní jak Crate je hodně odvážnýUrcite peavey,jedno jakej.I classic ma lepsi charakter gainu nez Fireball,kterej neznel spatne no low gain otavenej na max,znelo to jak nakopla 8kule.Hi gain bzuci uz pri gainu na 9 hod,coz je zhruba na ctvrtine.V kapele pri pomeru 2 kytary,basa 5150/6505 valcuje,za to Fireball zni jak tranzistorovej Crate.
Gain na zesilovacich neni od toho, aby se tavil na max.wolf píše:Urcite peavey,jedno jakej.I classic ma lepsi charakter gainu nez Fireball,kterej neznel spatne no low gain otavenej na max,znelo to jak nakopla 8kule.Hi gain bzuci uz pri gainu na 9 hod,coz je zhruba na ctvrtine.V kapele pri pomeru 2 kytary,basa 5150/6505 valcuje,za to Fireball zni jak tranzistorovej Crate.
Dave3R píše:Teda, říkat o Fireballovi, že zní jak Crate je hodně odvážnýUrcite peavey,jedno jakej.I classic ma lepsi charakter gainu nez Fireball,kterej neznel spatne no low gain otavenej na max,znelo to jak nakopla 8kule.Hi gain bzuci uz pri gainu na 9 hod,coz je zhruba na ctvrtine.V kapele pri pomeru 2 kytary,basa 5150/6505 valcuje,za to Fireball zni jak tranzistorovej Crate.Jinak za mě fireball, ta Bugera není špatná zvukově, ale na toho Engla fakt nemá...ten Egl má šilený Gainový rezervy, stačilo mě to dát na 2 nebo 3 a už toi bylo zkreslený dost. Ta 6505 taky není špatnej aparát, ale je taková ohranější oproti tomu Englovi, to je pro mě mínus, pro někoho to může být výhoda.