Moje otázky:
- Mám Rolland Cube 15X a nebude problém pokiaľ budem využívať efekty komba, alebo je potrebné mať pred pedálom nejakú efektovú krabičku. Napr. Distortion.
- Napájanie je tam myslím jedna 9V batéria a chcel by som vedieť akú to asi má výdrž. Teda či radšej nejaký adaptér aby som neskrachoval na baterkách
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
Před pedálem žádnou efektovou karbičku mít nemusíš, bude ti to pracovat zcela v pohodě.
Na napájení si pořiď jakýkoli 9V adaptér, co má stejně řešený konektor, jako to CB - kde je plus a kde minus najdeš v dokumentaci, co si stáhneš na webu Dunlopa.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
A pri tých adaptéroch je jedno koľko mA majú? Pozeral som tam čo napr tento?
S tou polaritou som to moc nepochopil. Pozeral som manuál a o polarite som tam nič nevidel.
mirko píše:A pri tých adaptéroch je jedno koľko mA majú? Pozeral som tam čo napr tento?
S tou polaritou som to moc nepochopil. Pozeral som manuál a o polarite som tam nič nevidel.
V popisu toho adaptéru se píše "• Kompatibilní s efekty Boss, Danelectro, DOD, DigiTech, Dunlop, Ibanez, Marshall" - takže buď v klidu, tento je zcela vyhovující.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
rain píše:Adaptér si nekupuj žádný, CryBaby má odběr možná tak 1mA a baterka v něm vydrží v pohodě minimálně půl roku - rok.
Veď to som čítal tiež už niekde tak preto som sa pýtal či je treba.
Práve mi to prišlo. Je to cool vec susedia budú mať radosť