Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Re: Metallica

Příspěvek od kytarákjames »

Wocass píše:No není zase tak obtížné ale já ho prostě miluju zní úžasně a to: The Unforgiven
tak patří už mezi ty obtížnější....prostě sem nechtěl aby se tu vypisovali pořád dokola sola z Nothing..první z Fade to black...Jamesovo z Master ....
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

co Harvester Of Sorrow ? To je krátký , pomalý ale zatraceně dobrý a mě se líbí ... :D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Hm... Těžko říct, já hraju přímo s přehrávačem CD, a vlastně nehraju téměř vůbec chyby, pač chytit ty tóny, co hraje Kirk je docela lehké...
Přesně mám odposlouchaný Unforgiven, solo z Master of Puppets od Kirka, apod.

OT
Dobré cvičení na uši je nahrát si na CD mptrojky, pořádnou mr*u mptrojek... Pak si to pustit přes přehrávač a hrát přes to... Takhle jsem schopnej, když mám náladu hrát třeba 100 songů za sebou a většinou celkem přesně. Ale je dobré si ty písně trochu před tím naposlouchat, pak už to jde víceméně... celkem dobře... Perfektní na odposlouchání i se solíčky jsou třeba songy od Iron Maiden- tvorba jako je Mother Russia...
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Skoušel jsem ze srandy Blackened a myslím , že bych to uhrál kdybych nebyl línej tvor a sednul si nad to a šrotil se to, minimálně umím Fade , Master , Matters , Harvester a ted se učim Lightning a láká mě creeping :twisted:
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Prejdák píše:Hm... Těžko říct, já hraju přímo s přehrávačem CD, a vlastně nehraju téměř vůbec chyby, pač chytit ty tóny, co hraje Kirk je docela lehké...
Přesně mám odposlouchaný Unforgiven, solo z Master of Puppets od Kirka, apod.

OT
Dobré cvičení na uši je nahrát si na CD mptrojky, pořádnou mr*u mptrojek... Pak si to pustit přes přehrávač a hrát přes to... Takhle jsem schopnej, když mám náladu hrát třeba 100 songů za sebou a většinou celkem přesně. Ale je dobré si ty písně trochu před tím naposlouchat, pak už to jde víceméně... celkem dobře... Perfektní na odposlouchání i se solíčky jsou třeba songy od Iron Maiden- tvorba jako je Mother Russia...

Hmm, tak si zkus zahrát taky bez toho CD přehrávače jen s metronomem a bubeníkem. Možná se budeš divit, kolik chyb tam máš. Jestli ne, klobouček dolů.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Ronnie: To je taky pravda. Přehrávač toho skryje dost, navíc to člověku když má podklad... lépe ,,hudebně myslí" - má rychlejší představu o tom, co bude dál.

Docela rád bych si zahrál s bicmenem Metallicu, ale nechce se mu, jazzmanovi :)
Ale nevadí mi to. Hudebně si celkem sednem, až na metal. Akorát mne štve, že ačkoli jazzman, tak už nahluchl a usiluje i o naše uši :lol:
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Špunty.

Jinak jestli si chceš zahrát s bicmenem, tak já to doma řeším např.: http://www.youtube.com/watch?v=evUpBX0SwY4 - zrovna tohodle borce mam hrozně rád... hraje se s ním suprově... nejlepší covery mam uložené v PC a prostě jen pouštím a hraju.... je to bezvadnej trenink....
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

nejlepší řešení jak se zlepšovat je si pustit metronom a hlavně se při hraní nahrávat, protože potom člověk po poslechu toho co hraješ může zapřemýšlet na jakou pasáž se víc soustředit, kde co upravit , vypilovat...
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Crowley píše:nejlepší řešení jak se zlepšovat je si pustit metronom a hlavně se při hraní nahrávat, protože potom člověk po poslechu toho co hraješ může zapřemýšlet na jakou pasáž se víc soustředit, kde co upravit , vypilovat...
V tom souhlasím... někdy se člověk až diví co, že to zahrál :lol:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

http://www.youtube.com/watch?v=-ydR8nCt ... onse_watch todle musíte vidět :)

To sólo je prostě best!! :D
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

žebrák píše:http://www.youtube.com/watch?v=-ydR8nCt ... onse_watch todle musíte vidět :)

a můžu se jít vys...:-D
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

EE, tohle je nejlepší :D
http://www.youtube.com/watch?v=lUYveJ4fmDI

Body za
A) Naladěnost
B) Provedení
C) Image :D [Ten DEAN k tomu podvyživenému šprťáčkovi vyloženě sedí :D ]
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

kytarákjames píše:
žebrák píše:http://www.youtube.com/watch?v=-ydR8nCt ... onse_watch todle musíte vidět :)

Myslím že na něj tady nikdo nemá :D To je strašný to první pomalý sólo ... nechápu jak někdo může po*rat "pomalý" sólo ... chápu když někdo podělá rychlý sólo ale tohle sem ještě neviděl :D Taky se mě zdálo že mu to hodně rytmicky ujíždělo ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Mirus píše:
kytarákjames píše:

Myslím že na něj tady nikdo nemá :D To je strašný to první pomalý sólo ... nechápu jak někdo může po*rat "pomalý" sólo ... chápu když někdo podělá rychlý sólo ale tohle sem ještě neviděl :D Taky se mě zdálo že mu to hodně rytmicky ujíždělo ..

ty jo musím se na to mrknout ještě jednou..:-D díval sem se jen na to rychlý:-D
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Tak posrat pomalý solo opravdu jde, pokuď ho hraješ bez duše... Nebo je v něm hodně práce s tóny... Ale tohle solíčko je fakt lehké a nevím, co mu dělalo problém. Snad se to měl naučit a pak to tam hodit... :roll:
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

dost žeru covery od tohohle týpka.....http://www.youtube.com/watch?v=QysXWx-mVhE
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

kytarákjames píše:dost žeru covery od tohohle týpka.....http://www.youtube.com/watch?v=QysXWx-mVhE
Ty od Metalliky se mi od něj až tak nelíbily... Ale některé covery od Megadeth třeba měl moc pěkné. A plus je zpěv. :)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Jojó, Jerry... až na ten zpěv ucházející.... ten klučina co celou písničku improvizuje úplně mimo tempo pobavil + jeho nekompromisní a upřenej pohled do kamery u kterého si nejspíš říká (já jsem king, vy nejste nic jahaha)....
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak ten Jerry je fakt dobrej. A zpěv... není zase tak špatnej, kdo z vás to dokáže takhle zazpívat? a kdo to zazpívá a ještě zahraje?
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Umm, nikdo? A co? Prostě se mi jeho zpěv nelíbí.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“