kytara do 5k

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

No ja byt tebou, tak radej mrknu na M200... A jestli nehodlas tremolo pouzivat, nekupuj ho...navic v teto cenove hladine tremola maji svou povest, ktera mluvi o tremolu jako o niciteli krasneho tonu po peti minutach hrani a o trhaci strun v bode zlomu struny... Jinak tremolo je moc fajn vec, ale u drazsich kytar...a chce to mit neco nahrano... A kdyz do kytary s tremolem poradne riznete, tak jde citit (spis slyset), ze ten natlak trsatka do strun trosku zapracuje s tremolem (jakoby jste s tremolem zatlacili k telu kytary...toto se deje i u drahych kytar), ale jen lehce => ale moc lidi to nepozna... Zalezi to na nastaveni tahu pruzin... Je to jine jak kdyz mate bridge a pak struny ukotvene jak chcete (jestli skrz telo nebo v tone´omatic)

A Fender za 5 000,- ??? To bude jeden z tech Predelanych Squieru...:)
Smile

Příspěvek od Smile »

tak ted uz me jenom ceka vylet do praaahy (60 km busem, omg...=() a zkouska gaxky a m200ky. uvidime ktera mi sedne lip a ta bude =) =) ale je fakt ze ta m200 je proste hezci =D=D a navic je v modry barvicce =D no, uvidime =P=P este jednou moc moc dik =)
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Sinfected

Příspěvek od Sinfected »

myslim ze za 5k sezenes na bazaru bezproblemovou kytaru
Live out HeartCore & Loud! Love is a VERB
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

bejt tebou du do tohohle... http://kytary.cz/squier-by-fender-tele- ... Fender:2:0
tech sedm stovek bych proste ozelel...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Jack/J píše:bejt tebou du do tohohle... http://kytary.cz/squier-by-fender-tele- ... Fender:2:0
Nemyslíš že to tele potom strácí podstatu? :? 2HB na teleti? NEvim proč ale sem pro klasiku :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Joey píše:
Jack/J píše:bejt tebou du do tohohle... http://kytary.cz/squier-by-fender-tele- ... Fender:2:0
Nemyslíš že to tele potom strácí podstatu? :? 2HB na teleti? NEvim proč ale sem pro klasiku :wink:
Klasika nebo kvalita?
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

No jo ale už to nebude to správné telátko to už bude hovado
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Marko007 píše:No jo ale už to nebude to správné telátko to už bude hovado
Tak chce hrát tvrdou muziku ne?
Smile

Příspěvek od Smile »

ja ci hrat hlavne 3 doors down a nickelback... nevim, to mi neprijde jako az tak tvrda muzika...=)
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

SmileCZ píše:ja ci hrat hlavne 3 doors down a nickelback... nevim, to mi neprijde jako az tak tvrda muzika...=)
TAk ale nickleback mají na kytarách hambuckety a na to teleti jsou takže ti poslouží víc než dobře :D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

hardcore guitarist píše:
Joey píše:
Klasika nebo kvalita?
Klasika, možná T Rail u kobyly snesu ale HB v HB formátu a ještě dva? :? sorry ale já bych se pod to nepodepsal :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Smile

Příspěvek od Smile »

HC guitarist:budu ti verit =)

a nereste, stejne uz sem rozhodnutej ze to bude bud m200 nebo gax30. uvidime ktera mi vic sedne nazivo a tu si koupim a pak vam sem napisu jak to dopadlo a hodim fotku ty moji novy krasky =)
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

SmileCZ píše:HC guitarist:budu ti verit =)

a nereste, stejne uz sem rozhodnutej ze to bude bud m200 nebo gax30. uvidime ktera mi vic sedne nazivo a tu si koupim a pak vam sem napisu jak to dopadlo a hodim fotku ty moji novy krasky =)
Díky :) já bych šel spíš do té gax ale s tou m200 bo jak to je nemám vůbec zkušenbosti.... :evil:
kvapo
Kontaktovat uživatele:

Re: kytara do 5k

Příspěvek od kvapo »

Píšu to sem po přečtení nejčastějších otázek mám podobný problém sháním kytaru + kombo okolo 10 k. kytaru bych si představoval typ les paul...
jsem takovej lepší začátečník na el. kytaru jsem hrál tak 2roky - měl sem koupenou sadu - squier + marshall oboje šílenost po srovnání s kámošem...i ten marshall žadnej zvuk a efekty-no co bych nechtěl po sadě že?

můj tip je http://kytary.cz/stagg-les-paul-serie-830/HN003624/

a kombo http://kytary.cz/roland-cube-30-x/HN089754/

nebo pololampa? http://kytary.cz/vox-vt15/HN101810/

diky za recenzi, a tipy na jiné...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

a co chces hrat?jinac, roland je dost univerzalni, ut oho bych zustal ale kytaru vyber jinou, stagg ne..bude to to same jak squier neli horsi..bach, vintage, ty maj pekny lpcka..jestli si z ovy tak si zajdi do brauna, maj tam tech lpcek od bachu docela hodne
Drobák

Příspěvek od Drobák »

srovnávat stagga se squirem a vyvršovat nad ně bacha...nevim nevim...
Jestli vyloženě trvá na LP tak nějakou Epinu...u rolanda byhc klidně taky zůstal, jestli chce zainvestovat tak klidne nějakou malou lampu na doma do 5k...
frytol

Příspěvek od frytol »

Asi nejspíš Epi, Cort, nebo možná LTD-ESP.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jestli nechce vyloženě LP tak bych se taky přimluvil za cortíka...M520 nebo M600 z bazaru....nástroje to jsou hezký a hodně muziky za málo peněz...
kvapo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kvapo »

Co chci hrát u mě těžko říct...kámoš má bicí a lanaří mě do metalu...má malou garáž takže potencionální zkušebna...druhej ma basovku ten spíš hardrock... já poslouchám fakt všechno a tak bych chtěl hrál i metal,ale nee to nějak hrotit, protože spíš než metal tak nirvanu, ac/dc, sabath..ale i něco novějšího..zatím nejsem nakej fajnšmekr, že bych poznal rozdíl

LP rozhodně chci líbí se mi ten tvar...když sem si dřív kupoval squiera tak strat, protože LP neměli

takže když LP tak nejspíš epiphone?mě se ten stagg líbil nejvíc vzhledově krásnej černej se zlatým...

jo lampu bych bral a co ta pololampa? jenze u lamp do 5k je problém,že mají malej výkon na doma ok,ale v budoucnu do zkušebny?? taky mi přijde, že málo efektů,ale to si asi vymrčuju když je to lampa co? :D
frytol

Příspěvek od frytol »

kvapo píše:Co chci hrát u mě těžko říct...kámoš má bicí a lanaří mě do metalu...má malou garáž takže potencionální zkušebna...druhej ma basovku ten spíš hardrock... já poslouchám fakt všechno a tak bych chtěl hrál i metal,ale nee to nějak hrotit, protože spíš než metal tak nirvanu, ac/dc, sabath..ale i něco novějšího..zatím nejsem nakej fajnšmekr, že bych poznal rozdíl

LP rozhodně chci líbí se mi ten tvar...když sem si dřív kupoval squiera tak strat, protože LP neměli

takže když LP tak nejspíš epiphone?mě se ten stagg líbil nejvíc vzhledově krásnej černej se zlatým...

jo lampu bych bral a co ta pololampa? jenze u lamp do 5k je problém,že mají malej výkon na doma ok,ale v budoucnu do zkušebny?? taky mi přijde, že málo efektů,ale to si asi vymrčuju když je to lampa co? :D
Kup si Crate kombo. :) a máš vystaráno. :) nejlepší tranďák na trhu. :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“