Pro vyznavatele Marcuse Millera
Pravidla fóra
Pro vyznavatele Marcuse Millera
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
A chuť do hry...
-
BUDAJ-31
Re: Pro vyznavatele Marcuse Millera
Na bachu som uz hral,bola to kopia rickenbackera ajked troku inak modernejsie zrobena ale hralo to fakt velmy dobre (ajked od rickenbackerovho zvuku to malo dooost daleko:D) , verim ze aj tato basa by mala hrat dobre.Hral uz nekto na tom??...skoda ze to nemaju skladom inak by som ju uz vyskusal
Už není skladem? Ale ještě nedávno ji tam měli. Zkoušel jsem ji a nasucho slapem zněla fakt pěkně. Až jsem se divil. Asi se tam dneska zajdu podívat 
Tu kopii rickenbackera jsem zkoušel taky - to je hodně velké šlápnutí vedle. Skoro to nehraje a komfort při hraní taky není zrovna dobrý.
Tu kopii rickenbackera jsem zkoušel taky - to je hodně velké šlápnutí vedle. Skoro to nehraje a komfort při hraní taky není zrovna dobrý.
Fender Jaguar Bass, Squier Jazz Bass Standard Custom Reliced
Markbass F500, Markbass 104HR (4x10")
Hartke VXL Bass Attack
Hartke VXL Bass Attack
-
BUDAJ-31
ono ked som hral na original rickeru a tomu bachovy tak tam bol sakra velky rozdiel ale celkovo ten zvuk sa mi velmy pacil ajked to bola taka basa za 6000SK:D...este ked pojdes do toho muzikantu tak sa mi tam prosimta pozry ci tam este maju tu hlavu a box 2X10 markbass...chcel by som si to ist tak za tyzden tu zostavu vyskusat a ak by to hralo dobre tak by som zobral to male Markbass mini CD 1X12 komboxergic píše:Už není skladem? Ale ještě nedávno ji tam měli. Zkoušel jsem ji a nasucho slapem zněla fakt pěkně. Až jsem se divil. Asi se tam dneska zajdu podívat
Box tam ještě myslím mají, hlavu nevím, mají ji sice psanou skladem, ale vystavená není, protože jednu podobnou tak před půl rokem někdo ukradl. Holt když je tak lehoučkáBUDAJ-31 píše:este ked pojdes do toho muzikantu tak sa mi tam prosimta pozry ci tam este maju tu hlavu a box 2X10 markbass...chcel by som si to ist tak za tyzden tu zostavu vyskusat a ak by to hralo dobre tak by som zobral to male Markbass mini CD 1X12 kombo
Fender Jaguar Bass, Squier Jazz Bass Standard Custom Reliced
Hartke VXL Bass Attack
Hartke VXL Bass Attack
-
BUDAJ-31
Nj,preto ho chcem lebo to je male lahke a silne al momentalne este nemam amp tak v hlave sa mi mixuju znacky GK,Markbass a Ashdown a kazdy den mam ineho favoritaxergic píše:Box tam ještě myslím mají, hlavu nevím, mají ji sice psanou skladem, ale vystavená není, protože jednu podobnou tak před půl rokem někdo ukradl. Holt když je tak lehoučkáBUDAJ-31 píše:este ked pojdes do toho muzikantu tak sa mi tam prosimta pozry ci tam este maju tu hlavu a box 2X10 markbass...chcel by som si to ist tak za tyzden tu zostavu vyskusat a ak by to hralo dobre tak by som zobral to male Markbass mini CD 1X12 komboJinak to kombo je přímo kulervoucí a přitom je krásně malé. To mě taky k Markbassu dotáhlo a proto jsem ho teď mám (i když jinou sestavu)...