Baton Rouge
Pravidla fóra
Baton Rouge
Co si myslíte o téhle kytaře bližší info uvítám. Chtěl bych si ji totiž koupit. Tak pokud o ni něco víte dejte vědět
http://www.hieber-lindberg.de/images/pr ... 112814.jpg
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: Baton Rouge
Na levnější Batonku jsem hrál (cca 5,5 tis). Fajn zvuk, provedení OK, měla takovej širší hmatník než normálně. Chybu nejspíš neuděláš.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Baton Rouge
Zdravím
Včera jsem lítal po Brně a vybíral akustiku.
Hral jsem na wasburna 160 (celomasiv) dowinu D555 a jinné dowiny a washe.
Ale největší poklad jsem potkal v hudebninách Lidlmusic,prodavač tam měl kytaru kousek vedle sebe ,že naní často hraje,tak jsem ji zkusil a byla to pecka.Má hodně nizký dohmat,na struny sem vubec nemusel tlačit,nultak 46 mm vše se chytalo mnohem lepe a hrala perfektně basy,sustain okolo 25 vteřin(jsme stopovali).
Předek cedr zbytek palisandr.(říkal prodavač,ale nakonec se jednalo o mořený javor proto si to asi spletl s palisandrem)
Jednalo se o Baton rouge L-6
http://www.hudebnicentrum.cz/eshop-baton-rouge-l6.html
Tady je lepší verze o kterou bych měl velký zájem zkusit a koupit ale není nikde dostupnej...
http://akusticke-kytary.heureka.cz/baton-rouge-lmc/
Takže nakonec budu muset asi koupil L-6,která zrovna v Brně Lidlmusic stojí 8500 kč a všude jinde ji mají za 6500 což mě přijde dost rozdíl...
Kdyby měkdo měl zkušenosti s touhle značkou budu rád za každý postřeh.
PS:Podobné téma jsem nenašel,sry jestli už je...
Včera jsem lítal po Brně a vybíral akustiku.
Hral jsem na wasburna 160 (celomasiv) dowinu D555 a jinné dowiny a washe.
Ale největší poklad jsem potkal v hudebninách Lidlmusic,prodavač tam měl kytaru kousek vedle sebe ,že naní často hraje,tak jsem ji zkusil a byla to pecka.Má hodně nizký dohmat,na struny sem vubec nemusel tlačit,nultak 46 mm vše se chytalo mnohem lepe a hrala perfektně basy,sustain okolo 25 vteřin(jsme stopovali).
Předek cedr zbytek palisandr.(říkal prodavač,ale nakonec se jednalo o mořený javor proto si to asi spletl s palisandrem)
Jednalo se o Baton rouge L-6
http://www.hudebnicentrum.cz/eshop-baton-rouge-l6.html
Tady je lepší verze o kterou bych měl velký zájem zkusit a koupit ale není nikde dostupnej...
http://akusticke-kytary.heureka.cz/baton-rouge-lmc/
Takže nakonec budu muset asi koupil L-6,která zrovna v Brně Lidlmusic stojí 8500 kč a všude jinde ji mají za 6500 což mě přijde dost rozdíl...
Kdyby měkdo měl zkušenosti s touhle značkou budu rád za každý postřeh.
PS:Podobné téma jsem nenašel,sry jestli už je...
Mám BR 14C 12 strunku už skoro druhý rok, je to super gitarka. Polomasív smrek/mahagón.
Sloučeno.Trog píše:PS:Podobné téma jsem nenašel,sry jestli už je...
kamarat ma L6 - hral som na nej asi 2x, sice s dost starymi strunami, ale zvuk mala velmi pekny. ked boli BR cerstvo na trhu, isiel som si odskusat aj LMC ako najhorucejsieho favorita -opat velmi dorby zvuk (vtedy a mozno aj teraz najlacnejsi celomasiv na SR trhu), ale vobec mi nesedla hratelnost a ergonomia... skoncil som u dowiny G555 a spravil som dobre....
pozor! pocul som par nezavislych nazorov, ze niektore kusy BR dost neladia, takze treba overit a prejst pre istotu cely hmatnik s ako tak vyrovnanym krkom.
a opat si neodpustim poznamku, ze skaredo ukradli dizajn od Seagull...
pozor! pocul som par nezavislych nazorov, ze niektore kusy BR dost neladia, takze treba overit a prejst pre istotu cely hmatnik s ako tak vyrovnanym krkom.
a opat si neodpustim poznamku, ze skaredo ukradli dizajn od Seagull...
Kdysi jsem o BR dost uvažoval a pár jich zkusil... Všechny neladily v oktávách, a to o dost... Jinak zvuk byl specifický a mně se líbil, rovněž jsem oceňoval širší hmatník, ale to neladění mne odradilo...Ivan píše:pozor! pocul som par nezavislych nazorov, ze niektore kusy BR dost neladia, takze treba overit a prejst pre istotu cely hmatnik s ako tak vyrovnanym krkom.
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Díky za info
No ja měl v ruce L6 co rezonovala na Hlubokém E na njákem 7-10 pražci,upozornil mě na to sam prodavač že tam rezonuje struna a že by se dala podložit kobylka kdybych chtěl.To sem mě moc nepáčilo...
Takže až budu mýt v ruce njaký kus tak projedu každé okénko.
Snad někde budou k sehnání,jinak koupím Dowinu D 555 nebo Washburn 160 (ale rád bych nultak 45 mm takže spíše dowina)
No ja měl v ruce L6 co rezonovala na Hlubokém E na njákem 7-10 pražci,upozornil mě na to sam prodavač že tam rezonuje struna a že by se dala podložit kobylka kdybych chtěl.To sem mě moc nepáčilo...
Takže až budu mýt v ruce njaký kus tak projedu každé okénko.
Snad někde budou k sehnání,jinak koupím Dowinu D 555 nebo Washburn 160 (ale rád bych nultak 45 mm takže spíše dowina)