megadeth mi ted apřijdou o dost měkčí
Slayer
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Slayer
blil? ne-e? 
ani zdaleka tak agresivní
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
No, co třeba starší alba?
Od RIP víc do 80.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
hele, já je už nějakou dobu neposlouchám (ano, sedím a píšu tu v tričku United abominations, což je úžasná deska), reaguješ na docela staré téma
čili moc nedokážu odpovídat
myslím to ale tak nějak celkově
myslím to ale tak nějak celkově
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Jasně, každý má jiný pohled na to co je tvrdá hudba 
- VratikSlayer
Megadeth jsou jemnější nejspíš co do zpěvu. Ale Testament nejsou jemní ani trochu... 
Jo a i Slayer si prošli změnama: Třeba God Hates Us All je dost jiný než ta ostatní alba. Nemluvě od Undisputed Attitude a Divine Intervention - který mě osobně jako jediný snad ničim neoslovilo...
Jo a i Slayer si prošli změnama: Třeba God Hates Us All je dost jiný než ta ostatní alba. Nemluvě od Undisputed Attitude a Divine Intervention - který mě osobně jako jediný snad ničim neoslovilo...
No tak slayer se mi líbí v thrash metalu udělli dost ale teďkom mě trochu zarazil tento článek na wikipedii http://cs.wikipedia.org/wiki/Slayer zajímal by mě na to váš názor. Slyším to asi prvně že Slayer byli nazváni tzv nazi kapelou... Když jsem si četl text Angel of Death v češtině tak mi to přišlo spíš proti nevím... Jaké jsou tedy vaše názory?
Od Slayeru znám pouze Raining Blood, a to protože jsem ho hrál v Guitar Hero III
. To sólo na konci je vražedné, nikdy jsem to stopro nedal ani na střední obtížnost
.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Tak si ho dej na kytaru, ne na plastovou blbost... 
Skutečnou kytaru už vybírám, ale já to nehrál na plastové, ale s nabindovanými tlačítky na klávesnici
(držení jako kytaru
, levá ruka jako hmatník na číslech pod F1 F2.. a pravá jako brnkání na scroll locku
)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No od Slayer je opravdu úžasně agresivní Angel of Death.. Ale jestli tu někdo odebírá spark, tak docela mě překvapilo jak tam mluvil o Megadeth a Mustainovi
Kdo, co říkal? 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Kerry King tam mluvil o Mustainovi jak o teploušoj atd.. Vyloženě bylo vidět, že ho nemá rád... Nechce se mi to celé hledat, kupte si saprk 
Mno, mě taky nepříjde Kerry King zrovna normální 
Když em... exot mluví o exotovi, tak je to ehm... zajímavé
Ať se šťouchaj, svět to nezmění.
Když em... exot mluví o exotovi, tak je to ehm... zajímavé
Ať se šťouchaj, svět to nezmění.
Ceska wikipedia je zlo, pokud umis aspon trochu anglicky, tak cti anglickou verzi. Nebo si ji nech prelozit googlem.Fisher píše:No tak slayer se mi líbí v thrash metalu udělli dost ale teďkom mě trochu zarazil tento článek na wikipedii http://cs.wikipedia.org/wiki/Slayer zajímal by mě na to váš názor. Slyším to asi prvně že Slayer byli nazváni tzv nazi kapelou... Když jsem si četl text Angel of Death v češtině tak mi to přišlo spíš proti nevím... Jaké jsou tedy vaše názory?
Napr.
Nikde neni uveden zdroj a v originalnim clanku to vubec neni (coz neznamena, ze to neni pravda, ale mel by byt uvedeny zdroj). On vubec slohovy styl, jakym je to psany, naznacuje, ze to nepsal zadny genius.A navíc Jeff má doma sbírku fašistických vyznamenání a medailí z druhé světové války.
Jinak Kerry King byl vzdycky jinej, brutalne arogantni a mozna i zamindrakovanej. Nemam toho cloveka rad, ackoli mi hudba Slayeru prijde celkem fajn.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak hodně umělců je, jak to říct, prostě divnejch 
- VratikSlayer
To, že něco sbírá, neznamená, že je nacista. Pochybuju, že by King nacista hrál v kapele s Arrayou indiánem.
To Wohma: Jinak už jsem si udělal celkovej obrázek já to slyšel z více stran a jako ti co tvrdí že maj s nacisty něco společnýho tak ybch jim řekl ať si přeloží texty... zrovna Angel of Death mi přijde spíš proti no... Jelikož jsme samozřejmě ve sparku četl rozhovor hned jsem si udělal ještě lepší náhled na ně
. Podle mě je Slayer v součastnosti nejlepší Thrash metalová kapela... Poslední CD se jim opravdu povedlo.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
V tom článku jak už jsem zmiňoval Mustaina, také mě tam nenatchlo jak mluvil o Metallice jako o bandě popíků či coFisher píše:To Wohma: Jinak už jsem si udělal celkovej obrázek já to slyšel z více stran a jako ti co tvrdí že maj s nacisty něco společnýho tak ybch jim řekl ať si přeloží texty... zrovna Angel of Death mi přijde spíš proti no... Jelikož jsme samozřejmě ve sparku četl rozhovor hned jsem si udělal ještě lepší náhled na ně. Podle mě je Slayer v součastnosti nejlepší Thrash metalová kapela... Poslední CD se jim opravdu povedlo.
No jako s Metallicou když si to tak vezmeš tak zas najednou ze sebe budou dělat velký thrashery nevím no... Ale je pravda že to dost přehání občas
je to celkem blázen no, ale tak s tím mustainem to trochu taky přehnal no xD ale co už no jsou to jeho názory
.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já mu je neberu jen říkám, že mě to jako fandu Metallici pobouřiloFisher píše:No jako s Metallicou když si to tak vezmeš tak zas najednou ze sebe budou dělat velký thrashery nevím no... Ale je pravda že to dost přehání občasje to celkem blázen no, ale tak s tím mustainem to trochu taky přehnal no xD ale co už no jsou to jeho názory
.