Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Re: Metallica

Příspěvek od Wocass »

Já ti to neberu... Jen říkám, že zase uplně špatně nezpívá a nějakej ten úm uněho je taky :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Ikdyž se mi to vod něj nijak extrémně nelíbí, stejně ho vobdivuju, že dokáže hrát MoP a k tomu zpívat...to mi prostě příde jako nadlidskej výkon, kerýho je schopnej jen mighty Hetfield.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Stím plně souhlasím... A ještě hraje obě stopy kytary :) Je to opravdu borec.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

taky mě ten zpěv nějak neoslovil.....ale jasně..i tak smekám že do toho dokáže zpívat...
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

to dokáže takhle zahrát a zazpívat kdekdo...neříkám že zrovna já, co neumím ani zpívat, ale proste mi to nepříde nějaký extra těžký...jsou lidi co jim nedělá problém zpívat na fakt složitý věci.
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

Těd sme s kapelou začli Mastra hrát a zpěvák je taky kytarista, tak vam pak řeknu jak se stím zpěvem dohromady s kytarou popere. Zkoušku budem mět za tyden o víkendu tak pak napíšu :D
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10

http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Vilcek píše:Těd sme s kapelou začli Mastra hrát a zpěvák je taky kytarista, tak vam pak řeknu jak se stím zpěvem dohromady s kytarou popere. Zkoušku budem mět za tyden o víkendu tak pak napíšu :D
Tak to držim pěsti ať se to povede :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

tak jasně..chce to cvik.....
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Takovej Alexi Laiho je borec, to co hraje je neskutečný a ještě do toho zpívat je docela nářez. Já má problémy zpívat a hrát Fade to Black natož master ^^
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Tady ti borci vypadaj stejně jak Metallica v roce 95. Jason,James,Kirk,Lars ... nikdo tam nechybí :D Akorát rádoby Larsovi nevydím do obličeje :D

Ale pokochejte se , podle mě ti hoši maj něco do sebe a hrát umí ... Metallicu imitují víc než skvěle ! ..

http://www.youtube.com/watch?v=t8KWl73sODE

PS: Nejvíc indetickej mě přijde ten co hraje Kirka , kdo vám ? :D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Já mám celkově problém zpívat a hrát, prostě to nedokážu pokud to není, že vlastně hraju to co zpívám a takových písní moc není. Vždy mě to rozhodí rytmus.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Tak co se týče toho ( u metalu )... zpěvu a hry na kytaru zároveň... Tak nezapomínat na Mustaina, řekl bych, že hraje těžší věci Het...
K tomu Jerrymu, taky mi ten zpěv nijak neimponuje, ale zní to hned lépe, než samotně kytara s backingem, proto se mi jeho covery líbí víc, než většina ostatních coverů...

Edit: To Wocass: --- Mno, mé pokusy o zakrákání Sanitaria sice rytmicky vycházely... Ale zpěv byl natolik příšerný, že jsem s tím brzo přestal :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

No tak já zpívat neumím takže mě nikdy nenapdalo, že bych hrál a zpíval ale štve mě to ve věci, že si neumim tak nějak pro sebe broukat a hrát :(
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Prejdák píše:Tak co se týče toho ( u metalu )... zpěvu a hry na kytaru zároveň... Tak nezapomínat na Mustaina, řekl bych, že hraje těžší věci Het...
K tomu Jerrymu, taky mi ten zpěv nijak neimponuje, ale zní to hned lépe, než samotně kytara s backingem, proto se mi jeho covery líbí víc, než většina ostatních coverů...

Edit: To Wocass: --- Mno, mé pokusy o zakrákání Sanitaria sice rytmicky vycházely... Ale zpěv byl natolik příšerný, že jsem s tím brzo přestal :D
Bohužel na Mustaina si nikdo nevzpomene...jak krásně je ukázáno v dokumentu "Some Kind Of Monster" :|
fekál.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Nechápu proč se mu lidé vysmívají jak tam uváděl :roll: To, že ho vyhodili z Metallici neznamená, že není skvělej hudebník... Megadeth dostal na vysokou úroveň...Budou se lidé posmívat i Jasonoj?
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Skořepný Šokátor

Wocass píše:Nechápu proč se mu lidé vysmívají jak tam uváděl :roll: To, že ho vyhodili z Metallici neznamená, že není skvělej hudebník... Megadeth dostal na vysokou úroveň...Budou se lidé posmívat i Jasonoj?
Přesně - až na to, že Jason odešel dobrovolně - to by tak mohli urážet i zesnulého Burtona :D
fekál.
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

Mirus píše:Tady ti borci vypadaj stejně jak Metallica v roce 95. Jason,James,Kirk,Lars ... nikdo tam nechybí :D Akorát rádoby Larsovi nevydím do obličeje :D

Ale pokochejte se , podle mě ti hoši maj něco do sebe a hrát umí ... Metallicu imitují víc než skvěle ! ..

http://www.youtube.com/watch?v=t8KWl73sODE

PS: Nejvíc indetickej mě přijde ten co hraje Kirka , kdo vám ? :D
James.
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10

http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Skořepný Šokátor píše:
Wocass píše:Nechápu proč se mu lidé vysmívají jak tam uváděl :roll: To, že ho vyhodili z Metallici neznamená, že není skvělej hudebník... Megadeth dostal na vysokou úroveň...Budou se lidé posmívat i Jasonoj?
Přesně - až na to, že Jason odešel dobrovolně - to by tak mohli urážet i zesnulého Burtona :D
Myslíš že Cliff odešel dobrovolně ? Já si teda moc nemyslím :D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Skořepný Šokátor

Mirus píše:
Skořepný Šokátor píše:
Myslíš že Cliff odešel dobrovolně ? Já si teda moc nemyslím :D
Ne, myslel jsem to tak, že kdyby nenáviděli Jasona kvůli dobrovolnému odchodu - což je blbost, tak že by už klidně mohli obviňovat kohokoliv - kdo by tam prostě už nepatřil nepsal jsem ani slovo o tom, že Burton odešel dobrovolně :D
fekál.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Když jsme u toho zpěvu a kytary zároveň tak postnu jak jsme hráli s bandou unforgiven. bez chyb zpěv rozhodně není, ale dá se to - http://www.youtube.com/watch?v=OjcThRA2 ... re=related tak mě kdyžtak ponižte jak mi to nejde :lol:
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“