Ale rýspekt.
Metallica
Re: Metallica
Sory ale přišlo mi to docela hrozný
Možná kdyby to bylo líp slyšet, tak mi to tak nepříde...každopádně ten zpěv byl takovej zbytečně uřvanej.
Ale rýspekt.
Ale rýspekt.
Master při porovnání s originálem bys neobstál ani z 50% (co se týče zpěvu), ale to skoro každej, takže zpěv je OK (ale nepřestat pracovat), spíš mi připadalo, že to hrajete moc rychle... těžko říct, zda si to myslím správně, nechce se mi to teď nějak do hloubky zkoumat, ale možná ubrat na tempu.... a třeba to pomůže i zpěvu....
Myslim, ze velkou zasluhu na kanalnim zvuku ma prebuzenej mikrofon, vsimnete si, jak na zacatku ta brnkacka zni falesne, i kdyz jsem si jist, ze mel Mastr naladeno. Ale je fakt, ze tomu zpevu moc nedaval 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Tak samozřejmě že to není zdaleka geniální taky to byl jeden z prvních koncíků. Místy mi to přeskakuje a za přebuzení mikráku fakt nemůžu... je to nahrané na foťák tak to berte s rezervou 
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jj, je to dost přehulené
hehehe, Mastre... když si vzpomenu...
pro ostatní - minulou zimu jsem s klukama odehrál koncert jako záskok sólové kytary... kolik že jsem měl času? dva týdny na 5 písniček?
super zážitek
hehehe, Mastre... když si vzpomenu...
pro ostatní - minulou zimu jsem s klukama odehrál koncert jako záskok sólové kytary... kolik že jsem měl času? dva týdny na 5 písniček?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
No tak normálně jsme odehráli
ale tak nebudu tu hodnotit jak, nejsem objektivní
ale tak nebudu tu hodnotit jak, nejsem objektivní
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
jo jo to bylo cool:-D díky za záchranu... na poslední chvíli
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ještě k tomu videjku Mastr... Ten kytarista s prominutím tam vypadá jak když se té kytary bojí nebo nevím, chybí mi tam nějaký ten elán. Ale jinak smekám 
kytaristovi nebo videu celkově? jinak kytaristovi to říkají všichni, že je mrtvý, ale nebere si to a říká že to je jeho věc jestli se hýbe nebo ne
- Skořepný Šokátor
aspoň to bude správně deathmetalovýMastr píše:...jinak kytaristovi to říkají všichni, že je mrtvý...
fekál.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ne jen on mi příjde mrtvej... basák byl docela v pohoMastr píše:kytaristovi nebo videu celkově? jinak kytaristovi to říkají všichni, že je mrtvý, ale nebere si to a říká že to je jeho věc jestli se hýbe nebo ne
Mam doma CD Kill em All a je to fakt bomba, rad ho posloucham a ma stavu. Od druheho CD me Metallica nezajima, ani jedno album mi nic nereklo, ale Kill em All me se mi fakt libi.
R.I.P. Ronnie James Dio
Tak to je škoda, že si do dalších, klidně i ranných, alb dál neproniknul. Je tam spouta skvělé muzikystrup píše:Mam doma CD Kill em All a je to fakt bomba, rad ho posloucham a ma stavu. Od druheho CD me Metallica nezajima, ani jedno album mi nic nereklo, ale Kill em All me se mi fakt libi.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
- Skořepný Šokátor
No...Kill Em All je docela jiný album než ty další - je tam výrazně znát Mustainův rukopisPepe píše:Tak to je škoda, že si do dalších, klidně i ranných, alb dál neproniknul. Je tam spouta skvělé muzikystrup píše:Mam doma CD Kill em All a je to fakt bomba, rad ho posloucham a ma stavu. Od druheho CD me Metallica nezajima, ani jedno album mi nic nereklo, ale Kill em All me se mi fakt libi.Ale o tom více na předchozích 73 stránkách
fekál.
tím kytaristovi nebo celkově jsem myslel jestli smekáš kytaristovi nebo celkově videuWocass píše:Ne jen on mi příjde mrtvej... basák byl docela v pohoMastr píše:kytaristovi nebo videu celkově? jinak kytaristovi to říkají všichni, že je mrtvý, ale nebere si to a říká že to je jeho věc jestli se hýbe nebo neno a zpěvák moc poskakovat nemůže když má mikrák na stojanu...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
AhaMastr píše:tím kytaristovi nebo celkově jsem myslel jestli smekáš kytaristovi nebo celkově videuWocass píše:Ne jen on mi příjde mrtvej... basák byl docela v pohoMastr píše:kytaristovi nebo videu celkově? jinak kytaristovi to říkají všichni, že je mrtvý, ale nebere si to a říká že to je jeho věc jestli se hýbe nebo neno a zpěvák moc poskakovat nemůže když má mikrák na stojanu...
?
Ok tak dík aspoň za jeden pozitivní názor
Já na to mám taky pozitivní názor!! Jenom možná nepatrně zpomalit! Fakt!