Zdravim chtěl bych se zeptat kdo jakou máte chinu, já osobně uvažuji o 16 v krajním případě i o 18. Už ted vím že nechci paiste, ten zvuk se mi nelíbí ani u 16 ani u 18. Nějakou konkrétní představu o zvuku nemám, chci prostě něco, co se při úderů prostě roztříští:-). Jinak ještě jaký byste měli názor na tento kousek? http://www.musiccenter.cz/Turkish-Rock- ... h/:3:34477
Na tříštivej zvuk doporučuju Zidljan. Vesměs je používá většina bubeníků jako Chinu.
Pak se podívej na Sabiany ty maj suprovej zvuk ale nevím zda je to ten zvuk co hledáš
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku
Paličky jen a jen 5A hickor
Upřímě značku neznám. Nikdy jsem je neslyšel. Taková Monča by ti poradila ta je přes Turky
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku
Paličky jen a jen 5A hickor
jasně tříštivě suchý zvuk china cymbalu je nejlepší u Turků. Mám taky vyzkoušeno, že ten pravý sound typický pro tento druh činelů začíná být dobrý tak od 18" velikosti!
16" má sice také něco do sebe, ale prostě to nemáten prostor, tu plochu? která by to "tříštivé" šustění dala.... takže pokud jedinou čínu v soupravě, pak za sebe rozhodně 18"!
Poslední měsíce hraju na turecké ATOLIAN a to je i moje rada... nabídce týhle firmy je bezpočet cenově dostupných a zvukově úžasných kousků. Chce to ale osobně vyzkoušet u dealera na prodejně. V každém kraji je nějaký. ty plechy totiž jsou z velké části ruční vroba, proto je kus od kusu unikátní ve zvku!! nejde tedy doporučit model, nebo nakupovat naslepo přez e-shop.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "