Před pár měsícema jsem si pořídil Celolampový jednoduchý kombíčko peavey nanovalve. Tzn. je sice ještě v záruce ale pokud to bude prkotina(např vadná lampa) tak to nechcu dávat na reklamaci a čekat měsíc než se to vyřídí.
Asi dva měsíce po pořízení začalo dělat následující věc: po nějaké době co je zapnutý (dřív po pár hodinách, teď po pár desítkách minut) najednou hodně upadne hlasitost a začne hodně zkreslovat (kombo ani nemá gain). Přitom když se do strun řízne opravdu dost silně tak se to dostane zhruba na původní hlasitost(tzn dynamika zůstala). Dál když člověk brnkne do struny a nechá to znít tak je i u toho dost slyšet že hlasitost kolísá(pravidelně a rychle, několikrát za vteřinu se zvedne a zmenší).
Zajímá mě jestli by to mohlo bejt špatnýma lampama nebo jestli je to spíš na reklamaci. Já kombo sice používám jen chvilku a ve slušných podmínkách (pořád je v pokoji se stálou teplotou a nepřenáší se) ale kdoví co si zažilo a jak dlouho stálo na prodejně.
Dík moc za každou rozumnou odpověď založenou na znalostech dotyčného a ne na věštění z čajových lístků
Málem bych zapomněl dodat : když se ta mrška vypne a zapne tak je po problému. To je celkem pochopitelný. Ale ono to udělalo i když se vypla a zapla jen na pár vteřin. To je divný.