Střidáni akordu
Pravidla fóra
Střidáni akordu
Ahoj nemate naky pisničky kde si kráásně procvičim střidani akordu a zlepšim rytmus,?
Re: Střidáni akordu
Klobouk ve křoví - z toho bude mít tvoje levačka radost
Na rytmus třeba Swing Life Away od Rise Against.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
A co třeba něco od Voskovce a Wericha? Nebo třeba Suchý, Šlitr [ale u těch si už nejsem tak jistý... dlouho jsem neměl ve škole otevřenou Já písničku]
Myslim,že klobouk ve křoví je od W+V
,ale jinak luxus v týhle oblasti je bezesporu bluegrass. Robert Křestan apod.
Am. Fender Strat(HSS)+POD-X3. Nájemným vrahům ušních bubínků,se s timhle nejlíp cestuje:)
Tak já nevím co vše je o V+W+J... Ale myslel jsem to obecně
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Jakýkoli rychlejší jazzový standard.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..