Yamaha nebo Ibanez

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
seli

Yamaha nebo Ibanez

Příspěvek od seli »

Díky moc za rady ohledne koupe kytary. Tak jsem vybral dve mezi kteryma se rozhodnu. Jestli mate s nima nejake zkusenosti tak diky za tipy.

Ibanez-AEG10E-VS
1. http://www.musiccenter.cz/Ibanez-AEG10E ... e/:3:16295

Yamaha APX500
2. http://www.musiccenter.cz/Yamaha-APX500 ... e/:3:22939

Díky moc.
seli

Re: Yamaha nebo Ibanez

Příspěvek od seli »

Jeste jenda vec. Nasel jsem tu Yamahu na strankach kytary.cz okolo 8000Kč a pak jsem objevil stranky hudebni-dum.cz a tam ji maji o 1500Kč levnejsi a nevim teda proc takova sleva. Nemate s tim obchodem zkusenosti??

Diky
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Vypadá to uplně normálně, ale nikdy jsem tam nenakupoval. Sakra, ja ji rok zpátky kupoval za 8 a to to bylo ještě před růstem cen.

A jak jsem psal, tahle yamaha roznesla všechno co jsem zkoušel v podobné cenové kategorii. Pokud ti teda nevadí menší tělo a tím i nižší hlasitost. Btw. mohl jsi klidně pokračovat v tom minulém thredu, je zbytečné to tady zaplácávat milionem témat.
Tom350

Příspěvek od Tom350 »

Nemůžu si pomoct, ale v téhle cenové relaci se mi zdály všechny nástroje Ibanez naprosto mrtvé, nenašel jsem ani jeden kousek který by mě nějak oslovil, naprosto průměrné (možná i horší) kytary...

A na nějakých stránkách může být kytara o ---- kčs levnější, ale kytara (zvlášť akustická) se nakupuje na prodejně, kde si přímo člověk vyzkouší nejlépe z několika stejných kusů...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Asi bych še spíš do Yamahy, zvuk má hezkej, kusy, co jsem potkal, měly dost slušný zpracování. Nicméně ani ta Ibanezka není špatný nástroj. Optimálně zajít do ocbhodu, porovnat face-to-face a na místě rozhodnout.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
miraslozil

Příspěvek od miraslozil »

Pokud si vybíráš více méně na hraní přes snímač,tak já bych šel určitě do yamahy.Pokud by jsi hrál převážně akusticky,tak ani jednu z nich.
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

miraslozil píše:Pokud si vybíráš více méně na hraní přes snímač,tak já bych šel určitě do yamahy.Pokud by jsi hrál převážně akusticky,tak ani jednu z nich.
ono i čistě akusicky zní ta yamaha suprově, jenom ne tak nahlas, což třeba mě vůbec nevadí.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Yamahy hrajou v podstatě všechny, jenom jsou takové drobátko "sterilní", u "Ibáň" člověk musí hodně vybírat ale vyplatí se to.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
seli

Příspěvek od seli »

Diky moc za rady! tak uz mam doma tu yamahu a je moc pekna. Mejte se
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“