Wohma píše:Ja si teda myslim, ze pokud ji clovek bude strkat do kufru/obalu, tak na te pasce bude brzo bordelu dost. Prach je vsude.
Na tvou kytaru se mozna sajrajt nechyta, protoze neni lepiva. Zkus mit tyden na okne polozenou lepici pasku (lepivou stranou navrch) a uvidis, kolik se toho tam nachyta

A mne osobne rve zily cistit hmatnik, natozpak menit nejakou pasku. Fuj

Lepivou stranou nahoru jo, ale když stojí v koutě, moc se tam toho nenachytá. Zvlášť když bude pár trsátek na svých místech. A osobně nechápu proč mít na kytaře víc jak jedno trsátko kromě koncertů, když ve zkušebně není problém se sehnout nebo si hrábnout pro nové, navíc proč mít zrovna tohle, věc, která je vymyšlená na to, aby sólista, který hraje po celé vystoupení, mohl co nejrychleji držet v ruce další trsátko v případě, že mu jedno uletí. Frajeřinka na koncerty dobrá, ale na domácí cvičení a zkoušky s kapelou mi přijde praktičtější klasický držák přilepený třeba vzadu na hlavě, kde není vidět (tak to mám já, aby nerušil vzhled mojí obludy, vlastně kytary). A ve zkušebně hromádka trsátek na aparátu.