Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Mastr

Re: Metallica

Příspěvek od Mastr »

Dík Ronnie. Jinak musím si udělat reklamu - sorry za ot, ale kdyžtak sluchněte demo naší bandy - http://bandzone.cz/blackshard. není dokonalé (hlavně zpěvy na které jsem měl ovšem jen 3 h času), ale myslím, že neurazí.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Mastr píše:Dík Ronnie. Jinak musím si udělat reklamu - sorry za ot, ale kdyžtak sluchněte demo naší bandy - http://bandzone.cz/blackshard. není dokonalé (hlavně zpěvy na které jsem měl ovšem jen 3 h času), ale myslím, že neurazí.

Tak to vaše nové demo ... je dobré , co se týče hudby a melodie .. hlas se mi nelíbí no ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Mě zaujali nějaké kytarové riffy.. ten zpěv neříkám, že je špatný ale na ten trash by to chtělo trošku víc si pohrát s hlasivkama na takové to chrapění. :) Ale jinak jen tak dál chlapáci :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Nedalo mě to a šel jsem opět si poslechnout ty ostatní vaše písničky .. thrash metal je styl kerej miluju , a jak už Wocass psal , riffy fakt dobrý .. všecky 4 písničky nebo kolik jich tam je , za něco stojí ... ale ten hlas ... chce to čistější ale zároveň razantní hlas .. alá Hetfield v takovým albu Master Of Puppets ... to byste pak váleli .. :wink: ale jinak držím palce ve vaší další cestě ...
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Měl jsem na nahrání všech vokálů ani ne 3,5h (taky jsem s nimi dosti nespokojen). Hlavně v 3 tí písničce, ale po 2 H řvaní jsem byl už grogy (doma jsem skoro nemoh mluvit). A taky je mi 17:-D tak nečekejte hlas 30ti letého. Najděte si někde staré videa jak hetfield zpíval na živácích když začínali. Hrajem v plné sestavě ani ne rok. Ještě vůbec nejsem vyzpívaný, ale věřte že za ten rok slyším pokrok. Takže třeba za dva nebo za tři to zas bude o něčem jiném
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Mastr píše:Měl jsem na nahrání všech vokálů ani ne 3,5h (taky jsem s nimi dosti nespokojen). Hlavně v 3 tí písničce, ale po 2 H řvaní jsem byl už grogy (doma jsem skoro nemoh mluvit). A taky je mi 17:-D tak nečekejte hlas 30ti letého. Najděte si někde staré videa jak hetfield zpíval na živácích když začínali. Hrajem v plné sestavě ani ne rok. Ještě vůbec nejsem vyzpívaný, ale věřte že za ten rok slyším pokrok. Takže třeba za dva nebo za tři to zas bude o něčem jiném
Tak jasný ... no já našel starý videa Metallici živě z roku 1982 , když začínali , a jak hráli ještě v nějakém klubu kde bylo .. 100 lidí ? No a ten jeho hlas , v téhle době byl prostě uřvaný a nebylo mu rozumět :D , ale měl hlas rychlý a hlavně k písničkám od Metallici , rychlým a drsným riffům ... takovým jako Whiplash nebo Four Horsemen .. ten hlas prostě 100% pasuje ... když poslouchát jak zpívá teď Four Horsemen ... je to hrozný , mladý hlas je k tomu potřeba ...

Ale tím chci říct , že podle mě ten tvůj hlas mi k tomu vašemu matrošu moc nepřijde ... ale jasný , jak říkáš .. časem, to vychytáš a bude to better :wink:
Mastr

Příspěvek od Mastr »

A taky je to samozřejmě věc vkusu... někomu se ten hlas k tomu líbí někomu ne... každý máme jiné uši.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Určitě je čas a cvik potřeba... Ale už takhle si myslím, že jste se do toho opřeli a dostali jste se aspoň někam... Moc vám fandím :wink: Ono to časem příjde a bude jen a jen lepší :!:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Díky moc! Taky myslím, že na to že spolu hrajem v plné sestavě teprv od března se to dá. Žádná sláva, ale taky žádný velký propadák.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Mastr píše:Díky moc! Taky myslím, že na to že spolu hrajem v plné sestavě teprv od března se to dá. Žádná sláva, ale taky žádný velký propadák.
Podle mě to sláva je :D Od března jste nahráli 4 písničky což je dobrý ... při takovým tempu by jste do roka mohli klidně udělat CD.. Navíc znám skupiny , který jsou spolu už nějakej ten pátek a buď svých písniček maj strašně málo a nejsou sehraný , nebo hrajou pouze covery ... což sice neodsuzuju ale přednější je vlastní tvorba .. a to vy zvládáte brilatně ..

Třeba taková vaše písnička Dark Brotherhood je zatraceně dobrá a připomíná mi thrash z takových 80. let z USA :D Kdybyste se hráli v té době a na tom místě tak budete slavní cobydup ... česko je na slávu dost specifický ...

Samozřejmě je to můj přehnanej názor , tak klidně do mě :wink:
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Paradoxní je, že tenhle song se většině lidí moc nelíbí, ale já ho mám skoro nejradši a ke všemu je to první song co jsme měli. (taky je na něj největší kotel :twisted: )
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Mastr píše:Paradoxní je, že tenhle song se většině lidí moc nelíbí, ale já ho mám skoro nejradši a ke všemu je to první song co jsme měli. (taky je na něj největší kotel :twisted: )
Ale tedy mě se také líbí... a prostě ty riffy mají opravdu něco do sebe... Už jen ten nápad, že se vám podařilo složit takovej kousek vás šlechtí :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

Ja se taky přídám do diskuze. Ty songy fakt mají něco do sebe a zpěv se celkem líbí. Někdy mě to trochu připomína Courta Cabaina :D ale to je jedno. Ty riffy vám fakt zavidím, mě se nikdy nepodaří nic takovýho složit, nedokážu do toho dostat tu atmosferu 80. let. Když vám to vydrží, určitě si vás přídu nekam poslechnout 8)

EDIT: Na te fotce na bandzone co máš na svojem profilu vypadas jak Hetfield, a ne s Les Paulem jak Mustain :lol:
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10

http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Vilcek píše:EDIT: Na te fotce na bandzone co máš na svojem profilu vypadas jak Hetfield, a ne s Les Paulem jak Mustain :lol:
Über metalovej bůh! :lol:
fekál.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

A jsme z pět u Metallici tak to má být :D Závidím těm lidem tam :(
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Nimes DVD je hadr.... tohleto co teď vychází je masakr!!! Asi milion razdvatřičtyři proshot premiér.... například...

A nebo klasika...

Je to 2x DVD a 2xCD z Mexika.... -> MASAKR.
Pro mě jednoznačně nejlepší DVD set v historii Metallicy.

Stačí se podívat na setlisty DVD.... a je to jasný :-))

DVD #1
The Ecstasy Of Gold
Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lightning
Disposable Heroes
One
Broken, Beat & Scarred
The Memory Remains
Sad But True
The Unforgiven
All Nightmare Long
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Enter Sandman
The Wait
Hit The Lights
Seek & Destroy

DVD #2
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Holier Than Thou
Cyanide
Blackened
Helpless
Trapped Under Ice
Turn The Page
The Prince
No Remorse
Fuel
Wherever I May Roam
Harvester Of Sorrow
Fade To Black
...And Justice For All
Dyers Eve
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Tak z toho prvního setlistu mi bude péro stát ještě dlouho...
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Díky moc za commenty!!! a za povzbuzení. Jinak hudba je z 90% má práce. Vymýšlím kytary, basové linky, texty a v kombinaci s bubeníkem bicí. Jen solo v 1 a 3 jsou práce druhého kytaristy. btw uvažoval jsem (aby tu furt nebyly ot), že bych nám založil vlastní topic..., ale na druhou stranu si říkám, že se zatím nějak není moc čím chlubit.

A to dvd je psycho už scháním
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

vždycky seru z toho jak hrají třeba právě Fight fire With fire nebo třeba Battery úplně uvolněně....bez žádnejch problému....to mám ještě co dělat..:D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“