PRS CUSTOM 22 TOP TEN

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
baaaaaac

PRS CUSTOM 22 TOP TEN

Příspěvek od baaaaaac »

Paradni clanek, krasna kytara a dobri typci ... aneb Je to az tak dokonale ... az je to velmi dokonale :-D:
http://www.rock.cz/posts/655-top-gear-1 ... royal-blue
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: PRS CUSTOM 22 TOP TEN

Příspěvek od Wohma »

Ten pan na prvnim videu ma nejaky problem s rukou? Dostava do ni nejaky tresavky obcas :D

Jinak co bys cekal od kytary, ktera stoji pomalu to, co slusny auto?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

baaaaaac píše:Paradni clanek, krasna kytara a dobri typci ... aneb Je to az tak dokonale ... az je to velmi dokonale :-D:
http://www.rock.cz/posts/655-top-gear-1 ... royal-blue
Proc vzdycky kazdy recenzista musi onanovat hmatnik?
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Disasterpiece píše: Proc vzdycky kazdy recenzista musi onanovat hmatnik?
Každý ne, třeba Andy z PGS je v pohodě. Jinak já jsem vydržel prvních 10s z prvního videa, dál jsem se nedokázal dodívat - právě z důvodu, který uvádí Disasterpiece.
baaaaaac

Příspěvek od baaaaaac »

Wohma píše: Jinak co bys cekal od kytary, ktera stoji pomalu to, co slusny auto?
Pravda ... Pravidelne jezdim na MusikMesse a na jejich stanku se vydrzim kochat hodiny. Je to proste dokonala prace, ktera je patricne zaplacena. Jedine, cemu jsem ted u PRS uplne neporozumel, je ta levna rada SE. Prijde mi to jako devalvace exkluzivni znacky.
baaaaaac

Příspěvek od baaaaaac »

Jester píše:Jinak já jsem vydržel prvních 10s z prvního videa, dál jsem se nedokázal dodívat - právě z důvodu, který uvádí Disasterpiece.
Jo mohl mozna trosku ubrat, ale to druhe a treti video je super. Teda hlavne to treti :D
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ty rychly pidlikacky a pohyb kamery tak aby to co nejvic snimalo fílink kytaristy teda rekne o zvuku nastroje hodne, LOL
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jester píše:
Disasterpiece píše: Proc vzdycky kazdy recenzista musi onanovat hmatnik?
Každý ne, třeba Andy z PGS je v pohodě. Jinak já jsem vydržel prvních 10s z prvního videa, dál jsem se nedokázal dodívat - právě z důvodu, který uvádí Disasterpiece.
A vsiml sis, ze Andy se neustale zlepsuje? Kdyz se podivas na jeho nejstarsi videa a porovnas s temi dnesnimi ... je cim dal lepsi. Mozna hraje v nejake kapele, rad bych ho slysel i jinak.

Jinak ty videjka me moc nenadchla, ta kytara si zaslouzi lepsi prezentaci.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Upřímně - jedna z nejhorších (nejméně vypovídajících) recenzí, co jsem kdy četl - článeb absolutní nuda, to už i moje recenze zde na fóru jsou snad zajímavější, a videa - nic, co by vypovídalo o kvalitě a zvuku kytary.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

wikxzen píše: A vsiml sis, ze Andy se neustale zlepsuje? Kdyz se podivas na jeho nejstarsi videa a porovnas s temi dnesnimi ... je cim dal lepsi. Mozna hraje v nejake kapele, rad bych ho slysel i jinak.
Já ho moc dlouho nesleduju, abych pravdu řekl, tak až v poslední době se dívám na videa z PGS pravidelněji. Zkusím se podívat na nějaké staré videa.
Jinak líbí se mi jak jeho hra, tak i to, že vždycky bádám v paměti, odkud který riff nebo úryvek je. Na posledním videu vytáhl třeba song od Eddie Brickell. Jeho hra prsty je parádní, skvěle mu to zní - jenom je takové neobvyklé, že když hraje stupnicové běhy prsty, tak používá jenom jeden prst - nestřídá je.
Videa na PGS (ne na YT) jsou i v parádní zvukové kvalitě. Minule jsme s qwerem řešili, že je škoda, že zmizla videa na krabičky od Barber Electronics - zřejmě je už na PGS přestali prodávat a tak stáhli i videa.

EDIT:
Abych ještě nebyl úplně OffTopic, tak video na Custom 24, které se mi líbí.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Nero píše:Upřímně - jedna z nejhorších (nejméně vypovídajících) recenzí, co jsem kdy četl - článeb absolutní nuda, to už i moje recenze zde na fóru jsou snad zajímavější, a videa - nic, co by vypovídalo o kvalitě a zvuku kytary.
+1
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“