LP

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Richard

LP

Příspěvek od Richard »

ČAU
Měl bych dotaz hraju už nákou chvíli a hodlám si koupit novou elektriku.
Bezpochyby chci LP a můj strop je 10 000,- :? Já vim možná by v týhle ceně bylo lepší kouknou po bazaru ale to já určitě nehci :) Takže chci LP do 10 000,- Já osobně sem si hrál na epiphona studiovku a nehrálo se mi na něj tak špatně takže to byl můj favorit :D ale jen do doby než sem najel na kytary BACH :D :D vim že to zas tak podstatný neni ale vzhledem mě uplně uchvátili ty jejich stroje respektivě:
http://www.bachmusik.com/p1033/bach-pl- ... l-boardem/
Ale ptám se myslíte že je to dobrá kytara,nebo myslíte že od firmi bach jiný LP ......maj jich hafo :D a nebo myslíte že upe jiný LP :D Vim hodně dotazů ale nechci to kouskovat :D :D dík za odpovědi!
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
termyx

Re: LP

Příspěvek od termyx »

"top - bílý" je u bachu fakt popisek do haluzí...:D

na LP od bachu jsi hrál nebo jen klikal?

proč se bráníš bazaru?

pokud chceš jen LP, tak bach, epi a vintage..
to a to a za chvíli zas tohle
mirko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirko »

Ja by som si na tvojom mieste počkal a naškriabal viac bubáčikov. Inak Bach som nepočul ako hrá ale vyzerajú najschopnejšie z napodobenín.
Richard píše:Bezpochyby chci LP
LP je LP a keď si naň tak nadržaný, tak pri Epi môžeš povedať že máš aspoň "skutočný" Les Paul.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
panedge

Příspěvek od panedge »

Jakej je důvod nechtít bazarovku?Myslím že za desítku by se dala sehnat EPi Custom a je to jiná třída než Bach
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Já rozhodně nesouhlasím s tím, že jedinej dobrej les paul je gibson, nebo epiphone. Myslím, že u BaCHa udělali velký kus práce. 2 les pauly sem měl v ruce a oba byly výborně zpracované až na poziční značky. Dřevo bylo taky docela v pohodě a kytara hrála výborně i na sucho. Co sem se dozvěděl tak u epi je často javorový top stejně překližka, navíc made in china není zrovna reklama. BaCH se dělá taky z čínských dílů, ale aspoň ho dokončují tady kousek u Hodonína. Rozhodně bych se bacha nebál, jen mně straší ta bílá, ale to je věc názoru. Když na ní vyměníš snímače tak to bude sllušný nástroj.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
shmootik

Příspěvek od shmootik »

alou do vobchodu a zkoušet, žádný dvě kytary i kdyby byly za tunu peněz s nějakym super logem na hlavě nebudou hrát stejně (ikdyž stejný snímače udělaj svý co do podobnosti zvuku) a nemáš zaručeno že budou dobře udělaný. měl jsem v ruce gibsona za 50 co by potřeboval eště dodělat, a zároveň mam kamaráda co má gibsona lp studio který je naprosto super.

k věci: bacha jsem v ruce neměl ani jednoho. epiphony jsem v tebou udaný cenový relaci poznal, jak povedený, tak i na úrovni dřeva na podpal. zkus vozkoušet třeba eště LP od fokus-h, ale každopádně nekupuj na co si nehrál a důkladně sis to neprohlíd.
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
micafica

Příspěvek od micafica »

Já bych na Tvém místě zkusil ten bazar ... a pokud se bojíš, aby jsi nenarazil, tak si vem sebou někoho, kdo má více zkušeností s koupěmi, aby kytaru prohlédl. Za tyto peníze, co uvádíš, se dá koupit určitě kvalitnější nástroj. Osobně bych nekupoval "ojetou" akustiku, ale u elektriky je její vyhranost jedině plus !!!!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

micafica píše:Já bych na Tvém místě zkusil ten bazar ... a pokud se bojíš, aby jsi nenarazil, tak si vem sebou někoho, kdo má více zkušeností s koupěmi, aby kytaru prohlédl. Za tyto peníze, co uvádíš, se dá koupit určitě kvalitnější nástroj. Osobně bych nekupoval "ojetou" akustiku, ale u elektriky je její vyhranost jedině plus !!!!
Jo asi tak. Já po těch mejch pár let hraní ted kupuju už jenom starší kytary. Už sou sedlý a vyhraný
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
panedge

Příspěvek od panedge »

micafica píše:Já bych na Tvém místě zkusil ten bazar ... a pokud se bojíš, aby jsi nenarazil, tak si vem sebou někoho, kdo má více zkušeností s koupěmi, aby kytaru prohlédl. Za tyto peníze, co uvádíš, se dá koupit určitě kvalitnější nástroj. Osobně bych nekupoval "ojetou" akustiku, ale u elektriky je její vyhranost jedině plus !!!!
Ojetá akusitka je to samý jako ojetá alektrika,rozehrává se úplně stejně,bavím se o kytarách ne o polenu za litr
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Na pár Bachů jsem hrál. Zvuk ušel a třeba SG Bach hrálo lépe než levné SG Epi. Závady na nich byly pro levné kytary obvyklé : nevyzrálé dřevo na korpusech, špatně začištěné pražce, kobylky a tremola z nekvalitního kovu, nic moc snímače......, ale nekroutily se krky, mechaniky držely, nic nevrčelo, tón nechcípal.........Nevím, jestli jde za 10 000 koupit dobrý Les Paul, ale pokud ano, tak Bach by měl být, v poměru cena a kvalita, dobrá volba.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

ja bych sel urcite do bazaru, ty kytary jsou tam aspon trochu zahrane, pozor u Bachu na to, ze maji strasne tenky krk, tzv nelespaulovsky... jedina vec, co me s**e...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“