bicí mapex
Pravidla fóra
-
mapexdrummer
Re: bicí mapex
V čem se liší Mapex Q a SONOR 507? Tama Imperialstar je podle mě horší. S těmito dvěma soupravami je od Tamy srovnatelná řada rockstar.
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: bicí mapex
Tak asi máš pravdu........ te´d jsem kokala na aktuální webové stránky všech tří jmenovaných značek a opravdu to už je takhle. Já na bubny raději hraju a nesleduju aktuální nabídky jiných firem. MAPEX sice trošku jo, ale jen proto, že se na ně orientuje jeden z mých oblíbených prodejců bubnů.., SONOR jsem sledovla kdysi, ale nakonec jsem sáhla jinam a značku tama jsem měla jako svůj sen už za "komančů" takže jsem si někdy v v 90tém roce koupila první Tamáckou sad svoji sadu ale ještě před rokem 2000 jsem od téhle značky odešla definitivně.
Jak jsem už psala dřív, před zhruba 5ti lety jsem se dostala k možnosti si osaha bicí GRETSCH a okamžitě se do zvuku a komfortu týhle značky zamilovala, nakoupila nádobíčko a spokojená nadmíru přestala sledovat dopodrobna nabídky jiné značky...... není důvod. I když občas se s něčím u mladších kolegů potkám, občas za mnou někdo přijde o radu, o pomoc s nákupem, s laděním, s výběrm blan a HW či plechů... takže nějaké praktické zkušenosti mimo Gretsch stále doplňuju
Jak jsem už psala dřív, před zhruba 5ti lety jsem se dostala k možnosti si osaha bicí GRETSCH a okamžitě se do zvuku a komfortu týhle značky zamilovala, nakoupila nádobíčko a spokojená nadmíru přestala sledovat dopodrobna nabídky jiné značky...... není důvod. I když občas se s něčím u mladších kolegů potkám, občas za mnou někdo přijde o radu, o pomoc s nákupem, s laděním, s výběrm blan a HW či plechů... takže nějaké praktické zkušenosti mimo Gretsch stále doplňuju
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "