Home made strat :)

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Drobák

Re: Home made strat :)

Příspěvek od Drobák »

Myslim že to nebylo rýpnutí, nebo tak myšleno...opravdu se to v začátcích jevilo jako že to bude povedenej strat a nakonec mi to připomíná spíš basu...nicméně to bude hrát, ty linie jsou jen detail :wink: další kytary už budou něco jinýho...každje nějak začíná...ale chce to skočit do hudebnin nebo si pujčit strata, obkreslit a držet se tý šablony...
Smile

Příspěvek od Smile »

rek bych ze to dela podle ty kytary co ma v podpisu :-O
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Drobák

Příspěvek od Drobák »

SmileCZ píše:rek bych ze to dela podle ty kytary co ma v podpisu :-O
Taky mylsim, když v avataru drží strata....nicméně se toho asi moc nedržel...
robo.n.x12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robo.n.x12 »

Moc jsem se svýho strata nedržel...nicměně jsem chtěl být originální...to už jsem psal na začátku a toho se držím stále :) ...jako strat to opravdu vypadat nemá a nikdy nemělo...ze strata ten tvar jen vychazí... :wink:
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

KORTY píše:
piranha90 píše:Hej moc to nevypadá jako strat :D Spíš vůbec. Dělal jsi to podle nějaké šablony? Asi ne že? Ale aspon je to originál. A podle mě si to tou barvou pokazil. Měl s to nechat přírodní. Ale to je můj názor.
si chytry jak radio radsi sem postni fotku tve prvni home made kytary

edit: jedine co ti jde je rypat...

Psal jsem že to vůbec jako strat nevypadá (což bylo shodou okolností autorův úmysl)... Barva mi připadalá vcelku divná, je to jen můj názor, asi proto že jsem zvyklý na hladké barvy přes které není vidět dřevo. Když se to líbí svému majiteli, není co řešit. Já ho obdivuju, nikdy bych se do takové věci sám nepustil. 8)
Naposledy upravil(a) piranha90 dne 3.10.2009 13:34, celkem upraveno 1 x.

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

ted se dívám, jak tam měl tu bílou tak to vypadalo docela normálně hladce, ale po nasazení stříbrné se to opticky změnilo, tak.

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Pročistil jsem tu trochu OT
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
moribundus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moribundus »

Musim uznat, že to vypadá hodně zajímavě. Úplně čekám, co se z toho vyklube. Taky se asi do něčeho pustím :-) Na fendera nejsou prachy a něco houm mejd by bylo fajn. Takže hodně štěstí.
Ibanez SZ 320, ESH 100W, box Hot 2x12, Lag D 300
jirirektorik

Příspěvek od jirirektorik »

Sorry, asi te zklamu, ale můj osobní nazor je, ze si myslim že to asi hrat nebude :cry: sorry ze ti to tak řeknu, ale přide mi žes to trochu odfláknul, to tělo mas takový fakt divný... mohl sis s tim dat vic prace a poradne to zabrousit at to ma naký aspon trochu tvar.... a ten krk mi přijde že se nejak divně rozšiřuje ne? a na levé straně v něm máš vybroušenou jakokdyby vlnu.. jo a ty pražce zkus spravit, aby ti to aspoň ladilo, zdá se mi že jsou celkem křivé. Promin za kritiku :( ale je to můj názor... proste me příde že sis s tím mohl daleko víc precizněj pohrát a ne to tak "odfláknout" a vypadalo by to možná líp.... btw jak mas vyřesene uchyceni krku k telu?? a mas v krku vůbec zapuštěný ten šroub kterým ho napínáš??
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Chceš tím říci, že pokud je tělo "divný", že to nemůže hrát?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Atkins píše:Chceš tím říci, že pokud je tělo "divný", že to nemůže hrát?
byl jsi rychlejší :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
jirirektorik

n
ne nic takového sem tim rict nechtel, chtel sem jen proste rict ze mi ten tvar pride takovy hodně odflákly nic vic, ze si s tim mohl dat vic prace..... ale s tim krkem si myslim ze to asi nebude moc dobre hrat:( pokud treba by mervomocí chtel tady to tělo, tak bych si k nemu radsi koupil kupovany krk jak tento
robo.n.x12
Kontaktovat uživatele:

jirirektorik píše:n
ne nic takového sem tim rict nechtel, chtel sem jen proste rict ze mi ten tvar pride takovy hodně odflákly nic vic, ze si s tim mohl dat vic prace..... ale s tim krkem si myslim ze to asi nebude moc dobre hrat:( pokud treba by mervomocí chtel tady to tělo, tak bych si k nemu radsi koupil kupovany krk jak tento
Celá výroba je ted na bodě mrazu, ale dá se říct že to celé dělám od začátku, sundal jsem krka, celý jsem ho obrousil a celkové upravil (ztenčil a budu přepražcovávat)...stejně tak s tělem...obrousil jsem ho na dřevo a nejspíš ještě budu dál brousit...nakonec to namořím do nějaké pěkné barvy a nechám to přírodní :)....na to je ale zatím čas :)
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jirirektorik píše:Sorry, asi te zklamu, ale můj osobní nazor je, ze si myslim že to asi hrat nebude :cry: sorry ze ti to tak řeknu, ale přide mi žes to trochu odfláknul, to tělo mas takový fakt divný... mohl sis s tim dat vic prace a poradne to zabrousit at to ma naký aspon trochu tvar.... a ten krk mi přijde že se nejak divně rozšiřuje ne? a na levé straně v něm máš vybroušenou jakokdyby vlnu.. jo a ty pražce zkus spravit, aby ti to aspoň ladilo, zdá se mi že jsou celkem křivé. Promin za kritiku :( ale je to můj názor... proste me příde že sis s tím mohl daleko víc precizněj pohrát a ne to tak "odfláknout" a vypadalo by to možná líp.... btw jak mas vyřesene uchyceni krku k telu?? a mas v krku vůbec zapuštěný ten šroub kterým ho napínáš??
nojo ale je mu 15 a dela to doma na koleni...me osobne se nelibi moc tvar ale taky te obdivujua doufam ze si na to pak poradne zahrajes :)
jirirektorik

McKozias píše:nojo ale je mu 15 a dela to doma na koleni...me osobne se nelibi moc tvar ale taky te obdivujua doufam ze si na to pak poradne zahrajes :)
jirirektorik píše:Sorry, asi te zklamu, ale můj osobní nazor je, ze si myslim že to asi hrat nebude :cry: sorry ze ti to tak řeknu, ale přide mi žes to trochu odfláknul, to tělo mas takový fakt divný... mohl sis s tim dat vic prace a poradne to zabrousit at to ma naký aspon trochu tvar.... a ten krk mi přijde že se nejak divně rozšiřuje ne? a na levé straně v něm máš vybroušenou jakokdyby vlnu.. jo a ty pražce zkus spravit, aby ti to aspoň ladilo, zdá se mi že jsou celkem křivé. Promin za kritiku :( ale je to můj názor... proste me příde že sis s tím mohl daleko víc precizněj pohrát a ne to tak "odfláknout" a vypadalo by to možná líp.... btw jak mas vyřesene uchyceni krku k telu?? a mas v krku vůbec zapuštěný ten šroub kterým ho napínáš??
nojo ale je mu 15 a dela to doma na koleni...me osobne se nelibi moc tvar ale taky te obdivujua doufam ze si na to pak poradne zahrajes :)
mě je 16 a taky sem to stavil doma na koleni... :)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

okej, si lepsi... :roll:
Plumm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plumm »

Dost by mě zajímalo, jak tohle dopadlo, jestli to už nějak dopadlo :)
robo.n.x12
Kontaktovat uživatele:

Řekněme že škola, kapela a ostatní věci to zabrzdily, možná to, ale někdy dokončím :)
EDIT: Hlavně jsem si uvědomil, že v těhle podmínkácha a bez nástrojů to nikdy nemůžu dodělat nějak slušně, všechno jsem dělal ručně takže to teď i tak vypadá mno...
Lennroe

Příspěvek od Lennroe »

Ale no tak, dodělej jí, když už jsi do ní vrazil tolik práce. A jestli na to budeš hrát punk, tak se všichni ti kritici tu stejně můžou jít klouzat. Já se děsně těšila, jak to bude vypadat a tak. Ta barva se mi moc líbí, hlavně na krku a ten tvar je bezva, možná proto že prostě nemá takový ty přesný dokonalý linie.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

mě je 16 a taky sem to stavil doma na koleni.
A pro koho ses "stavil"? :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“