to je můj "rocking move"cerfotoc píše:pěkný hele, nejvíc se mi líbilo jak si zavřel ty dveře
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Nemel bys tam i neco jineho nez Tool?Dark Axel píše:to je můj "rocking move"cerfotoc píše:pěkný hele, nejvíc se mi líbilo jak si zavřel ty dveředík
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
měl... další IncubusFade píše:Nemel bys tam i neco jineho nez Tool?Dark Axel píše:to je můj "rocking move"cerfotoc píše:pěkný hele, nejvíc se mi líbilo jak si zavřel ty dveředík
Jinak zahrane je to pekne, takze Good Job
díky
tak 4 nebo 5 měsíců zpátky v německu u thomanna
moje kytara + engl powerball...kousek z master of puppets...
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
A jeste do tvrdsich vod by se ti nechtelo zabrousit?Dark Axel píše:...
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Nezni to spatne ten zvukcerfotoc píše:tak 4 nebo 5 měsíců zpátky v německu u thomannamoje kytara + engl powerball...kousek z master of puppets...
- ...EDGE...
Heavy metal kid 
jojo, určitě to není dokonalý, ani sem neměl úmysl to sem dávat, kdybych to teď náhodou nenašel.
Jinak díky, zvuk to mělo fakt parádní, bohužel z videa už to není takový 
EDGE: rozhodně nejsu heavy metal kid, heavy totiž dá se říct neposlouchám a ani moc nemusím
metallica je akorát kapela na který sem "vyrostl", kdyby tě zajímalo co hraju, viz podpis 
EDGE: rozhodně nejsu heavy metal kid, heavy totiž dá se říct neposlouchám a ani moc nemusím
Dark Axel:Na RedHoty se vyprdni dyť už se nedaj poslouchat ,zato Incubus sou pořád košér,nahraj zase něco od nich-mě se to moc líbí v tvým podání,ještě by to chtělo na ty novější věca Jazzmastera co? 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jak nedají?panedge píše:Dark Axel:Na RedHoty se vyprdni dyť už se nedaj poslouchat ,zato Incubus sou pořád košér,nahraj zase něco od nich-mě se to moc líbí v tvým podání,ještě by to chtělo na ty novější věca Jazzmastera co?
jazzmastera by to chtělo, ale tele má taky tuny charakteru
Fade: tyjo, jak říkám - nemám teĎ čím natáčet, ale fajn, to si zapíšu
- ...EDGE...
Co ja vim jak se tomu rika, tech nazvu je moc...cerfotoc píše:jojo, určitě to není dokonalý, ani sem neměl úmysl to sem dávat, kdybych to teď náhodou nenašel.Jinak díky, zvuk to mělo fakt parádní, bohužel z videa už to není takový
EDGE: rozhodně nejsu heavy metal kid, heavy totiž dá se říct neposlouchám a ani moc nemusímmetallica je akorát kapela na který sem "vyrostl", kdyby tě zajímalo co hraju, viz podpis
Proste super death 666 metal kid
Čertofoči, příjde mi, že to máš rozladěný, nebo jak je ta část v intru, kdy jedeš postupně blíž k hlavě (E00A7-E00A6...) tak že tam hraje na áčku o půltón výš...
Jinak zvuk dobrej, co tě hnalo do německých končin?
Jinak zvuk dobrej, co tě hnalo do německých končin?
Prejdák: hele je to možný, po cestě se to určitě trochu rozladila a tam sem žádnou ladičku neměl, tak jenom zhruba podle ucha...jinak do německa sem jel kupovat nejaky veci na nahrávání s kapelou, tak sem se tam zasekl dost u tech englů 
Taková menší skladbička - Bohužel celé je to mimo rytmus díky mému špatně-nahrávajícímu mikrofonu ale přesto - Enjoy!
No prostě nedaj a nerozebírej toDark Axel píše:jak nedají?panedge píše:Dark Axel:Na RedHoty se vyprdni dyť už se nedaj poslouchat ,zato Incubus sou pořád košér,nahraj zase něco od nich-mě se to moc líbí v tvým podání,ještě by to chtělo na ty novější věca Jazzmastera co?![]()
jazzmastera by to chtělo, ale tele má taky tuny charakterupár věcí tu ještě od nich mám v zásobě, tak příště nahodím.. .Warmth nebo What comes around...
Fade: tyjo, jak říkám - nemám teĎ čím natáčet, ale fajn, to si zapíšuněco vymyslím
Já bych dal Anna Molly nebo Love hurts
Naposledy upravil(a) panedge dne 6.12.2009 19:31, celkem upraveno 1 x.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
http://ulozto.cz/3248567/shortcore-blues.mp3
Pokus práce s VST efekty...
Dost sem nepochytil poměr hlasitost ,,basa"/akordy...
Příště to pochytím líp...
Edit: Čím častěji si to pouštím, tím více nedostatků slyším
Edit 2: Buzerujte
Jo... A ví někdo z vás o nějakém slušném freeware bubeníkovi (něco na styl EZ Drummer)? Né, že bych na něm lpěl... Ale jestli budu ještě někdy něco nahrávat (snad to bude lepší), tak bych tam mohl ty bicí přicmrdnout...
Pokus práce s VST efekty...
Dost sem nepochytil poměr hlasitost ,,basa"/akordy...
Příště to pochytím líp...
Edit: Čím častěji si to pouštím, tím více nedostatků slyším
Edit 2: Buzerujte
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ehm... dejpanedge píše:Já ych dal Anna Molly nebo Love hurts
Nezkusím,mě se do toho nechceDark Axel píše:ehm... dejpanedge píše:Já ych dal Anna Molly nebo Love hurtsvěci z Light grenades nehraju, to CD mě moc nebaví... zkus to
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Prejdák: Na to žes nahrával všechno sám, je to velmi dobré.
Občas se rytmicky dost rozutíkáš - u všech třech partů, nahrával jsi s metronomem?
Občas se rytmicky dost rozutíkáš - u všech třech partů, nahrával jsi s metronomem?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Bez metronomu... Budu si muset nějaký pořídit...