Levoruká kytara na rock-dean vx nebo epiphone G310LH

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
KKjar

Levoruká kytara na rock-dean vx nebo epiphone G310LH

Příspěvek od KKjar »

Zdravím všechny potřebuju TROŠIČKU poradit.
Po dou letech hraní na dimaverku jsem se rozhodl využít peněžního příspevku co dostanu ve škole o vánocích, a koupit si nějakou lepší kytaru.Jelikož jsou leváci v tomle ohledu trošku "diskriminování",měsíc jsem projíždel interntet a narazil jsem na tyhle dvě kytary.Jak už jsem napsal,chci hrát rock a také metal.
Investovat můžu tak 5-6000(v případě té deanky i víc)Spoléhám se spíše na bazar. Na dean jsem četl ruzné recenze a někteří říkají že je dost dobrá a druzí zase opak.Mě osobně by lákala spíše tahle(nevím ale jak je to s dostupností),ale bral bych ji jedině kdyby se v týhle cenové relaci lepší nenašla.(
Sg mám spíše jako záložní,(také ji moc nechválí)ale i tak mě docela láká.
Tak prosím o nějaké cenné rady,neboť se nechi opět "napálit" ,jak se mi to už parkrát stalo. :D
Skořepný Šokátor

Re: Levoruká kytara na rock-dean vx nebo epiphone G310LH

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

KKjar píše:Zdravím všechny potřebuju TROŠIČKU poradit.
Po dou letech hraní na dimaverku jsem se rozhodl využít peněžního příspevku co dostanu ve škole o vánocích, a koupit si nějakou lepší kytaru.Jelikož jsou leváci v tomle ohledu trošku "diskriminování",měsíc jsem projíždel interntet a narazil jsem na tyhle dvě kytary.Jak už jsem napsal,chci hrát rock a také metal.
Investovat můžu tak 5-6000(v případě té deanky i víc)Spoléhám se spíše na bazar. Na dean jsem četl ruzné recenze a někteří říkají že je dost dobrá a druzí zase opak.Mě osobně by lákala spíše tahle(nevím ale jak je to s dostupností),ale bral bych ji jedině kdyby se v týhle cenové relaci lepší nenašla.(
Sg mám spíše jako záložní,(také ji moc nechválí)ale i tak mě docela láká.
Tak prosím o nějaké cenné rady,neboť se nechi opět "napálit" ,jak se mi to už parkrát stalo. :D
Hele, taky jsem levák a asi před měsícem jsem byl v podobný situaci - Dean VX jsem zkoušel no...je to kus od kusu jiný a o tom Epiphonu jsem taky uvažoval - ale šroubovaný krk, to není SG... :roll: ale nezkoušel jsem ho. Navíc tam trošku platíš za značku - já mám Bach SG za 5 800,- a kvalita Epiny G400 která je za 9000 ,-. Zařídil mi ji kytarář zkus se s tou firmou domluvit nebo taky přes kytaráře je to dost dobrej kus mahagonu možná že to bude chvíli trvat protože to je celkem delikátní věc, ale za to čekání to určitě stojí :wink: Taky by nebylo od věci vyzkoušet Fokus - H (anebo Vintage) někteří tady mají s tou firmou dobré zkušenosti, rozhodně se vyvaruj "značek" Stagg, Dimavery, Tenson a Behringer a podobných pochybných značek.

A jestli chceš nutně Flying V tak taky ho Bach vyrábí v levoruký verzi : http://www.bachmusik.com/p939/bach-bfly ... left-hand/

Pak tu napiš jak to dopadlo nebo jestli chceš ještě poradit jsou tu zkušenější než já :wink:
fekál.
KKjar

Příspěvek od KKjar »

Tak sem dal na tvojí radu a udělal jsem opravdu dobře.Vůbec jsem nevěděl,že bach vyrábí levoruké kytary a už vůbec ne véčka.Musím říct,že za tuhle cenu a navíc levoruká je velmí dobrá.Na takové "normální"hraní je prostě skvělá :D
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

KKjar píše:Tak sem dal na tvojí radu a udělal jsem opravdu dobře.Vůbec jsem nevěděl,že bach vyrábí levoruké kytary a už vůbec ne véčka.Musím říct,že za tuhle cenu a navíc levoruká je velmí dobrá.Na takové "normální"hraní je prostě skvělá :D
No není zač! Hlavně ať ti to dobře hraje a ať tě to baví :wink:
fekál.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“