A co se podívat po Cortech?
http://www.musiccenter.cz/Cort-MR740FX- ... e/:3:16991
na kytarách je nemají, ale třebas jinde. Taky by stála za zvážení... A nebo taky ta MR Custom M, která má snímání zvuku mikrofonem, bohužel je trošku dražší.
Elektroakustika - která z těchto?
Pravidla fóra
Re: Elektroakustika - která z těchto?
Díky, ale nejspíš jsem už rozhodnutej. Vyzkoušim ještě Taylorky ale ten Norman mi sedí na 100%. Takže díky moc všem, můžeme LOCK
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Homemade : FootSwitch
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Uff, co by měl říkat Nero?Jester píše:Jak Norman tak Seagull patří pod Godin a vypadá to, že oba výrobci sídlí v LaPatrie. Seagull má trochu širší hmatník než bývá obvyklé (tj. obvyklé u jiných výrobců a elektrik), jakou šířku má Norman nevím, ale neměl by být problém to zjistit. Trochu zajímavá kombinace dřev u toho Normana, ale koneckonců proč ne. Jestli ti vyhovovala a hrálo se ti na ni dobře, tak ji klidně kup.
Jestli jsi byl v kytarách.cz, zkus si ještě Taylora, stovkovou řadu.
Uvidíme, co ti na to řekne Nero.
Jinak ten Norman vypadá dost slibně, měl jsem několik kusů rukou (nechce se mi hledat označení modelů) a docela dost se mi líbily. Design sice slabší (tady je hlava fakt fuj, u Seagulla je nádherná
LaPatrie asi musí být vesnička kytaristům zaslíbená, protože tam sídlí Norman, Seagull (když to říká Jester, sám jsem to nevěděl) a LaPatrie (klasické kytary)
Jinak ten Taylor 100 - přece jen, to ještě není Taylor
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Norman je už doma. Zamknul jsem ho v kufru a dal klíče tátovi. Chci si to nechat jako překvápko pod stromek
... teď jen doufat že táta klíče neztratí :-/
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
La Patrie bude něco jako u nás bývaly žesťařské Kraslice 
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...