Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Velmi slušná práce, dobře zvládnutá technika, soustředil bych se na intonaci - místy dost "nad tonem"...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Díky kluci
Nad tónem - tak jasně,ruce servaný od obkladačiny a vyndám to z futrálu jednou za půl roku...
Anžto jsem PC lama a nejni tolik času,nestříhal jsem nikdy v nahrávkách a davám to z první načisto.
Ani nikdy nebylo mým záměrem to mít upe dokonalý - spíš mi jde vždycky o zaznamenání nálady,kterou ve mně ta která věcička vyvolá,takže tam nutně musí bejt chyby a nedostatky.
Tož tak asi
Nad tónem - tak jasně,ruce servaný od obkladačiny a vyndám to z futrálu jednou za půl roku...
Anžto jsem PC lama a nejni tolik času,nestříhal jsem nikdy v nahrávkách a davám to z první načisto.
Ani nikdy nebylo mým záměrem to mít upe dokonalý - spíš mi jde vždycky o zaznamenání nálady,kterou ve mně ta která věcička vyvolá,takže tam nutně musí bejt chyby a nedostatky.
Tož tak asi
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dobrá práce,mě se to líbí !apropo tu Edgovu poznámku o tom zpěvu sem nepochopil a tu o tý schovívavosti taky nepavel68 píše:seru na to - dostanete to ve Waváku,takže sosání z letecký pošty bude chvíli trvat,už mi došla trpělivost o)))
Neměl jsem to v pazourách přes půl roku,takže shovívavost bratři a milé děti...
Dal jsem to napoprvý a chvílema jsem pěkně splašenej,ale největší fošna byla jim tam nepřekážet o))
http://leteckaposta.cz/300202043
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Sebelepší náladu může pokazit špatné ladění. To prosím není výtka, jenom konstatování faktu.spíš mi jde vždycky o zaznamenání nálady,kterou ve mně ta která věcička vyvolá,takže tam nutně musí bejt chyby a nedostatky.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- ...EDGE...
Myslel jsem to, ze zpev je hodne nahlas, a kytara se pod nim ponekud ztraciDobrá práce,mě se to líbí !apropo tu Edgovu poznámku o tom zpěvu sem nepochopil a tu o tý schovívavosti taky ne
Mozna proto, ze u Nory Jones je stezejni prave zpev, zbytek je opravdu jen doprovod v pravem slova smyslu
)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
atkins v pohodě - máš samo pravdu,ale jak už jsem psal,živí mě poměrně těžká práce pazourama a ten cit pro bendy jde zkrátka do kytek
Wohmič naprosto přesně - to co jsem nejvíc řešil tam tu ketru dostatečně schovat,aby nerušila...
Wohmič naprosto přesně - to co jsem nejvíc řešil tam tu ketru dostatečně schovat,aby nerušila...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
nebyl jsem línej a pohledal vidko+pořádně poslechl backtrack a je jasný,že je to v open ladění.Atkins píše:Velmi slušná práce, dobře zvládnutá technika, soustředil bych se na intonaci - místy dost "nad tonem"...
Anžto jsem dřív taky zkoušel mám tu zkušenost,že to ouplně přesně naladit nejde a já do toho vlítnul s klasickým 440Hz.
Taky jsem to s odstupem poslechl znova /to moje prznění/ a musím se sklopenejma ušima uznat,že ta kejtra je nad tónem komplet celá,nejen v bendech co už mi nejdou.
Ale co už
a úplně jsem zapoměl na půl roční nadrženost
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Tak to příště napiš tak ,aby to bylo jasný,takhle to vypadá ,že je zpěv špatnej...EDGE... píše:Myslel jsem to, ze zpev je hodne nahlas, a kytara se pod nim ponekud ztraciDobrá práce,mě se to líbí !apropo tu Edgovu poznámku o tom zpěvu sem nepochopil a tu o tý schovívavosti taky ne
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Tak to příště napiš tak ,aby to bylo jasný,takhle to vypadá ,že je zpěv špatnej...EDGE... píše:Myslel jsem to, ze zpev je hodne nahlas, a kytara se pod nim ponekud ztraciDobrá práce,mě se to líbí !apropo tu Edgovu poznámku o tom zpěvu sem nepochopil a tu o tý schovívavosti taky ne
stačilo to mono - stereo je toho moc.panedge píše:Tak to příště napiš tak ,aby to bylo jasný,takhle to vypadá ,že je zpěv špatnej...EDGE... píše:Myslel jsem to, ze zpev je hodne nahlas, a kytara se pod nim ponekud ztraciDobrá práce,mě se to líbí !apropo tu Edgovu poznámku o tom zpěvu sem nepochopil a tu o tý schovívavosti taky ne
K věci - on se vyjádřil sice blbě,ale i mně hloupýmu bylo jasný jak to myslí...
chtěl poslouchat kejtru a já jí tam záměrně poschovával /blbě - šlo to mnohem líp/.
Kašli na to a k mašině
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- ...EDGE...
Moc pekne, hezke solo.
no zrovna to sólo teda nevim nevim.. ta pauza před nim mi přijde nějáká moc dlouhá a ten začátek mam takovej rozhozenej.. ale dík...EDGE... píše:Moc pekne, hezke solo.
tele.kom: Tohle se mi líbilo, máš skvělý vintage zvuk a sóličko se taky moc povedlo...za mě pet hvězdiček 
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
Make love, not war...
tele.kom píše:The Who - Seeker
Krásnej zvuk a v tom sóle se neboj přitlačit na pilu - od toho je to sólo,takhle to působí kapku nejistě...
Prostě to tam napal stylem "tady to máte"
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
děkuju za postřehy
noo nejistý je asi to slovo který to vystihuje nejlíp... nahrával sem to natřikrát a v těch dalších dvou ty sóla byli rychlejší a zněli mi líp, ale zas sem tam udělal chybu někde jinde, tak nakonec vyhrála tahle verze kde sem na pilu moc netlačil no
a ten zvuk se mi teda taky hrozně líbí a docela dlouho sem si s tim nastavením hrál, ale samozřejmě sem si zapoměl uložit ten preset no 
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Pekne, pekne
Jen tak dal. Solu bych dal trosku vice gainu, nebo poradne pritlacil a rozjel to 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Tak je na čase abych se po nějaké době opět historicky znemožnil
Je to takový všelijaký no, tak snad se vám to bude líbit.
Pavel68: no hraješ samozřejmě skvěle, jen mi trochu přijde že se to do toho backingu nehodí, trochu se mlatíte se zpěvačkou protože oba jaksi chcete mít "lead"
no ale dobré to bylo, kdybych půl roku nehrál tak bych nedal ani pec nám spadla
tele.kom: líbilo se mi to, tuhle písničku od někud znám ale nevim odkud
no to sólo chtělo trochu víc "osolit" jak říkali ostatní, ale pěkné 
Je to takový všelijaký no, tak snad se vám to bude líbit.
Pavel68: no hraješ samozřejmě skvěle, jen mi trochu přijde že se to do toho backingu nehodí, trochu se mlatíte se zpěvačkou protože oba jaksi chcete mít "lead"
tele.kom: líbilo se mi to, tuhle písničku od někud znám ale nevim odkud
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Raso - je to maso. Tomu není co vytknout, tedy až na ten úplný závěr ale to byl asi záměr.