Marek Haruštiak z Krucipüsků má svůj sinature model!!!
Pravidla fóra
Marek Haruštiak z Krucipüsků má svůj sinature model!!!
Ahoj všichni. Marek Haruštiak z Krucipüsků má prej teď vlastní signature model, snad od firmy Vivian. Nevíte někdo něco bližšího? A jak to třeba hraje? Měl ste to někdo v ruce? Díky
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Marek Haruštiak z Krucipüsků má svůj sinature model!!!
Pokud se nepletu, tak Vivian je nějaký český kytarář a kytaráři většinou dělají nástroje zákazníkům na míru, tzn. co kus to "signature" model.
Hraju na kytary a mašinky
Vivian to má na stránkách. 2 basy s tremolem, nic pro normální lidi
, ale když se mu to tak líbí ....
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
v kombinaci s jeho Buginou to znělo fantasticky 
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
- Paparatzzi
- Kontaktovat uživatele:
Cimar, Dimarzio Model J FL
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
to mi příjde jako úplná kktina...Jazzman píše:Vivian to má na stránkách. 2 basy s tremolem, nic pro normální lidi, ale když se mu to tak líbí ....
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
ta basa je paradni nastroj, vibrato nevibratoJazzman píše:Vivian to má na stránkách. 2 basy s tremolem, nic pro normální lidi, ale když se mu to tak líbí ....
Nevím, jak často potřebuješ na base tremolo, já ještě nikdy a to jsem ve svých triích většinou sólový nástroj. Pochopím jiná ladění, 7 strun, navlečené válečky na prstech pravé ruky, zkreslení a trsátko ( to se musím hodně přemáhat ) ale tremolo?? Asi ví, proč to tam má, je dobrý muzikant.
.annY:. píše:to mi příjde jako úplná kktina...Jazzman píše:Vivian to má na stránkách. 2 basy s tremolem, nic pro normální lidi, ale když se mu to tak líbí ....
Jojo, videl jsem pozvanku, kdybych byl z Prahy tak tam asi zajdu..nicmene nevim na co v tom videu hraje (aparat), ale ten zvuk je IMHO hnus..samozrejme nepredpokladam ze tohle je jeho sound.
Tremolo? Nedovedu si predstavit jeho pouziti, ale je to jeho customka...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Viděl bych to tak , že si všichni uděláme výlet do Prahy , a tam to můžeme kritizovat před nímKIWI píše:Jojo, videl jsem pozvanku, kdybych byl z Prahy tak tam asi zajdu..nicmene nevim na co v tom videu hraje (aparat), ale ten zvuk je IMHO hnus..samozrejme nepredpokladam ze tohle je jeho sound.
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Myslím, že by to unesl 
a já sem si na ni Dokonce na letošní MUZICE zahrál... dobře se držela a i tim jejím vzhledem se mi líbila jak byla místy vybraná na druhou stranu push - pull snad všechny poťáky to strašný tremolo a zvuk kterej by se mě líbil sem z toho nedostal... prostě zbytečně přeplácaná
tak na hrani jazzovych standartu v triu asi ne, ale treba jemny rozladovani na zkresleny zvuk ve vicezvucich to zni skvele. samozrejme to neni vec se kterou se hraje cely koncert, spis takova tresnicka na dortu 
nebo pouzivani viz les claypool z primus, na to by uz ale byl potreba asi nejakej robustnejsi system se zamkama.
ackoliv jsem nebasak tak se mi na tu basu hralo dobre a zvuk se mi libi
nebo pouzivani viz les claypool z primus, na to by uz ale byl potreba asi nejakej robustnejsi system se zamkama.
ackoliv jsem nebasak tak se mi na tu basu hralo dobre a zvuk se mi libi
- michalkrupka
Měly by bejt naprodej v music city, ale myslim že jen čtyřky, pětky jsou na obědnávku - ale je to sakra pekelnej stroj