Mám dotaz hraju už nákej pátek a rozhod sem se že bych si pořídil nákej efekt.Možu do toho vrazit něco kolem 3000.-.Nehraju rozhodně žádnej metal či co
Distortion kolem 3000?
Pravidla fóra
Distortion kolem 3000?
Zduř
Mám dotaz hraju už nákej pátek a rozhod sem se že bych si pořídil nákej efekt.Možu do toho vrazit něco kolem 3000.-.Nehraju rozhodně žádnej metal či co
ten rock,pop blues jazz.............Mno a co sem tak koukal tak špatnej neni prej ten BOSS DS 1 ale je i 2 a neni o tolik dražší tak se ptám co je lepší podle Vás.Někdo zase mluví o tom že marshall má dobrý efekty třeba tento MARSHALL Jackhammer JH-1 .Mno nwm je jich strašný množství tak jestli byste poradili kterejch znich nebo jestli nákej jinej.Dík moc
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: efekt
Efektem myslíš disorzi/overdrive.Richard píše:Zduř
Mám dotaz hraju už nákej pátek a rozhod sem se že bych si pořídil nákej efekt.
Co třeba EHX Big Muff ?
http://kytary.cz/electro-harmonix-big-muff/HN096665/
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
No rock-pop-bluez-jazz je dost širokej pojem, asi bluesbrakera BB-1, není tak "kostkovitej" (valvestate...), a dovede být teplej i uřvanej zaráz, SD-1 jedině na lampu - to jsi nenapsal, na co hraješ...
jj 15 tranďák vod LANEY přesněji myslim LX20R nebo nák tak chápu že ty styly sou širokej pojem
ale ne tak ten rock , pop........atd Každopádně nechci nákej na metal či co to bych na tuty neviužil je fakt že mám bordel v tom distortion/overdride..
ale tak snad něco vyberem 
Něco od ProCo...třeba rat 2,dirty rat...to by mohlo stačit....od bosse bych radši nebral....jackhammera ti nedoporučuju ale kdybys ho chtěl tak se válí nějakej na bazaru tušim za 750 kč...což je za tu cenu dobrý...
Big muff je fuzz a tlačí celkem slušně, ale jestli hledáš něco říznějšího co nebude zvuk jak kdybys zarazil hlavu do repra tak spíš nějakej ten ProCo....na takovej ten klasickej rock a třošku "vybuřenější" bluesík si myslim dobrý....pokuď se ti podaří sehnat nějaký Taiwany bosse tak klidně ber, ale nová korea za moc nestojí, určitě ne distortiony...overdrive a ostatní efekty budiž...ale DS1 bych si nekoupil...
Ani žádnej distortion do digitechu.....
No za mě něco od ProCo na tvuj styl...omrkni je na youtube...možná za ty prachy klidně i nějakej voodoo lab, ale nějaký velký distorze imho netlačí..spíš jako overdrive....
No doufám že si tim "efektem" myslel zkreslovadla...
Big muff je fuzz a tlačí celkem slušně, ale jestli hledáš něco říznějšího co nebude zvuk jak kdybys zarazil hlavu do repra tak spíš nějakej ten ProCo....na takovej ten klasickej rock a třošku "vybuřenější" bluesík si myslim dobrý....pokuď se ti podaří sehnat nějaký Taiwany bosse tak klidně ber, ale nová korea za moc nestojí, určitě ne distortiony...overdrive a ostatní efekty budiž...ale DS1 bych si nekoupil...
Ani žádnej distortion do digitechu.....
No za mě něco od ProCo na tvuj styl...omrkni je na youtube...možná za ty prachy klidně i nějakej voodoo lab, ale nějaký velký distorze imho netlačí..spíš jako overdrive....
No doufám že si tim "efektem" myslel zkreslovadla...
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Na tranďák Big Muff, SD-1 v žádným případě. To už fakt radši toho Jackhammera (ale říkám - udělá ti z toho valvestate), YDR taky ne, ten mi na tranďáku nikdy nezněl dobře, ten RAT 2 by mohl vyhovovat, i když je dost uřvaný, na blues nevím nevím, já bych asi koupil Boss DS-1, ale poslechni si to...
Ale ten aparát sis koupil asi špatně - má metalovou mřížku a metalové rohy
A jestli ti těch 3000 není ani trochu líto, tak bych zkusil satchuratora - to je super věc, akorát sem s tín žádnýho blázna na tranďáku ještě neviděl, ale myslím, že to bude dobrý
Ale ten aparát sis koupil asi špatně - má metalovou mřížku a metalové rohy
A jestli ti těch 3000 není ani trochu líto, tak bych zkusil satchuratora - to je super věc, akorát sem s tín žádnýho blázna na tranďáku ještě neviděl, ale myslím, že to bude dobrý
twl
Ale vy ste mi v tom udělali eště větší guláš než sem měl
Kurnik nešlo abyste se shodli prostě na jednom efektu kolem 3 tisíc
To sou furt a furt noví ména já už totálně netušim takže vod bosse TU DS 1 i 2 sme zamítli ten marshall TAKY TAKŽE VLASTNĚ JÁ UŽ FAKT NWM

Ale vy ste mi v tom udělali eště větší guláš než sem měl
to je jako bys chtěl aby se všichni shodli na jedný kytaře...
Za mě ProCo nějakej Rat...celkem jedno jakej, podle toho jakej se ti zvukově bude víc líbit, to za tebe nemůžem vybírat mi, jde o to jakej zvuk se líbí TOBĚ a ne NÁM...já ti jenom řeknu že to jsou kvalitní efekty s bytelnou kovovou šasí...žádnej plastovej Dan electro....omrkni je na youtube kterej se ti líbí...
Jestli mervomocí chceš dát 3 k za efekt tak kup třeba ten deuceton od ProCo...ale přijde mi to celkem škoda..
k těm Bossum už sem psal svoje vejš...
Mycountry: a proč by na trand nemohl vztí analogovýho trandovýho Big muffa?jasný že se nerozezní jako na lampě a 4x12 kabinetu ale to žádnej efekt...nevim v čem by byl problém...
Spíš bych se víc bál toho že by se v něm nenašel to co potřebuje...
Za mě ProCo nějakej Rat...celkem jedno jakej, podle toho jakej se ti zvukově bude víc líbit, to za tebe nemůžem vybírat mi, jde o to jakej zvuk se líbí TOBĚ a ne NÁM...já ti jenom řeknu že to jsou kvalitní efekty s bytelnou kovovou šasí...žádnej plastovej Dan electro....omrkni je na youtube kterej se ti líbí...
Jestli mervomocí chceš dát 3 k za efekt tak kup třeba ten deuceton od ProCo...ale přijde mi to celkem škoda..
k těm Bossum už sem psal svoje vejš...
Mycountry: a proč by na trand nemohl vztí analogovýho trandovýho Big muffa?jasný že se nerozezní jako na lampě a 4x12 kabinetu ale to žádnej efekt...nevim v čem by byl problém...
Spíš bych se víc bál toho že by se v něm nenašel to co potřebuje...
Naposledy upravil(a) Drobák dne 9.12.2009 13:51, celkem upraveno 1 x.
co tenhle http://kytary.cz/digitech-distortion-fa ... /HN071736/
já fakt netušim mě tim zvukem se ten boss líbil ale nwm nwm 
Jester: direct drive můžu doporučit, jednou sem na něj hrál..ale kde se dá sehnat mi řekni? to už spíš nějaký ty fulltony...ty jsou v pohodě sehnatelný....
Richard:
Já prostě nemam digitech rád DS7 neni zas takovej sh*t ale za ty prachy? no ani náhodou...
a ještě, čekni tohle:
• simulace 7 různých světoznámých efektů: Ibanez TS-9, EHX Big Muff π, Pro Co Rat, Boss MT-2, Boss DS-1, DOD Overdrive/Preamp 250, Digitech Metal Master
ale ani jedne z nich neumí trochu pořádně a věrohodně....předražený a přitom se nevyrovná ani jednomu z tý nabídky, tak aby ho charaktristicky napodobil...možná tak toho metal mastera nebo metalzona...
Richard:
Já prostě nemam digitech rád DS7 neni zas takovej sh*t ale za ty prachy? no ani náhodou...
a ještě, čekni tohle:
• simulace 7 různých světoznámých efektů: Ibanez TS-9, EHX Big Muff π, Pro Co Rat, Boss MT-2, Boss DS-1, DOD Overdrive/Preamp 250, Digitech Metal Master
ale ani jedne z nich neumí trochu pořádně a věrohodně....předražený a přitom se nevyrovná ani jednomu z tý nabídky, tak aby ho charaktristicky napodobil...možná tak toho metal mastera nebo metalzona...
No já ten Barber Direct Drive mám, a co se týká sehnání - je to otázka 5 dnů, než to dojde ze států (mají-li ho skladem).Drobák píše:Jester: direct drive můžu doporučit, jednou sem na něj hrál..ale kde se dá sehnat mi řekni? to už spíš nějaký ty fulltony...ty jsou v pohodě sehnatelný....
taky sem si myslel že to musí stát za prd co SUPEROVERDRIVE OD BOSSE
http://kytary.cz/boss-sd-1/HN002368/ já vim že se mnou to je těžký ale když už něco chci tak si zas nechci pořídit nákej sh*t
http://kytary.cz/boss-sd-1/HN002368/ já vim že se mnou to je těžký ale když už něco chci tak si zas nechci pořídit nákej sh*t
Jester: tak to potom jo...to je jiná...nebo na ebay.de
Richard: SD-1 už sme tu taky zamítli když se podíváš vejš...konkrétně mycountry...v tomhle s nim souhlasim...
Jako nějaký nakopávadlo na lampu možná, abys dokreslil tzv "čistý struny"..ale stejně abych se já rozhodl pro Bosse tak by to musela bejt stará výroba Taiwan, dnešní koreau byhc prostě nebral...mluvim ale o Distorzích...jiný efekty na tom nejsou špatně, ale mylsim že v porovnání se svýma staršíma bratříčkama stejně budou zaostávat....
Zkus se prosimtě podívat na youtube na ukázku nějakých efektů co sme ti tu vypsali a ne jenom podle ceny na kytarách.cz...
Richard: SD-1 už sme tu taky zamítli když se podíváš vejš...konkrétně mycountry...v tomhle s nim souhlasim...
Jako nějaký nakopávadlo na lampu možná, abys dokreslil tzv "čistý struny"..ale stejně abych se já rozhodl pro Bosse tak by to musela bejt stará výroba Taiwan, dnešní koreau byhc prostě nebral...mluvim ale o Distorzích...jiný efekty na tom nejsou špatně, ale mylsim že v porovnání se svýma staršíma bratříčkama stejně budou zaostávat....
Zkus se prosimtě podívat na youtube na ukázku nějakých efektů co sme ti tu vypsali a ne jenom podle ceny na kytarách.cz...
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Big Muff bude na tranzistoru jeden veeeeelký fuzz, který bude znít na každým nastavení stejně, bude nečitelný a celkově zahuhlaný - vyzkoušeno na Peavey transtube a na rolandovi kostce....
já bych vzal toho satchuratora, slyšel jsem ho live a můj charakter to úplně není, ale kdekomu se může líbit (je fakt pěkný) a je poměrně dost univerzální - zahraješ s tím opravdu všechno co píšeš.
já bych vzal toho satchuratora, slyšel jsem ho live a můj charakter to úplně není, ale kdekomu se může líbit (je fakt pěkný) a je poměrně dost univerzální - zahraješ s tím opravdu všechno co píšeš.
Helet z toho Satchuratoru sem takovej rozpačitej nepříjdemi tak špatnej ale nwm máte snim eště někdo zkušenosti? ale z tohodle videa nevyznívá tak zle http://www.youtube.com/watch?v=FMLM3dJO ... re=related
Co sem se tu koukal na foru tak ale ani špatnej prej neni ten Guv'Nor od marshalla a co sem poslouchal na netu tak mi tak špatnej fakt nepřišel
http://www.youtube.com/watch?v=6DkL_xtM6cY