PEAVEY Millennium AC BXP 5

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
deli

PEAVEY Millennium AC BXP 5

Příspěvek od deli »

Zdravim vas co rikate na tuhle basu ?? ja osobne myslim ze je za dobou cenu ne? teda pokud nema nejaky vetsi pozkozeni http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... 00&region=
..a jeste bych se chtel zeptat jestly je velkej rozdyl 4 a 5ti struna ja hral celej zivot na 4ku ..to ani nepocitim ne ze tam je o 1 strunu na vic ne? co rikate? dik
Nástroj: Peavey Millenium BXP 5 predelana na 4ku
Aparát: Peavey TNT 100 150W
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Re: PEAVEY Millennium AC BXP 5

Příspěvek od Nesst »

Menší rozteč mezi strunama. To je asi tak všechno. A občas to dělá trochu bordel když jedeš třeba podle puštěnýho Guitar pro :wink:
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Rozhodně tu pátou strunu pocítíš. Prostě je tam něco navíc. Ale to neznamená, že je to špatně. Já taky přešel po několika letech hraní na 4 struny na pětku. Ale za pár dní/týdnů si na to v pohodě zvykneš a není problém
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

tak já přihodím opačný názor... já jsem přešel z pětky na čtyřku páč mě tam to Háčko sralo a nevyužil jsem ho... zase na druhou stranu má ta pětka menší rozteče mezi strunama což mi vyhovovalo ale...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
deli

Příspěvek od deli »

diky kluci za nazory ..radsi prece jen zustanu u 4ky ted jen najit nejakou idealni ;-)
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

deli píše:diky kluci za nazory ..radsi prece jen zustanu u 4ky ted jen najit nejakou idealni ;-)
Tak pokud budeš z baziku brát 4ku za 5,000 tisíc , tak máš šanci kápnout na něco dobrýho , pro začátek :wink: Chce to jenom počkat a zvážit vždycky všechny možnosti ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
deli

Příspěvek od deli »

jeste bych rad nazor na tu basu dik
petrlesna

Příspěvek od petrlesna »

deli píše:Zdravim vas co rikate na tuhle basu ?? ja osobne myslim ze je za dobou cenu ne? teda pokud nema nejaky vetsi pozkozeni http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=509618&nabpop=vse&page=1&kategorie=110300&region=
..a jeste bych se chtel zeptat jestly je velkej rozdyl 4 a 5ti struna ja hral celej zivot na 4ku ..to ani nepocitim ne ze tam je o 1 strunu na vic ne? co rikate? dik
Přesně tuhle basu mám a mohu říct, že je dost dobrá (za tu cenu :lol: ). Ne, vážně, když je seřízená, všechny struny maj vyvážený zvuk a pěkně tlačí. Ladí taky slušně a měl jsem s čím srovnávat. Jediný co mě osobně vadilo byla právě ta pátá struna (jsem léta čtyřkař), nezvyk jsem si a tak jsem si ji nechal odborně předělat na čtyřku a hraje se teď nato pohodově.
Zrovna ji musím prodat (ale jen z důvodů, že nemohu mít tři basy). Je bez vad v barvě očkovaný javor. Jestli tě to zajímá napiš. Petr.
Nástroje: Fender Precision Bass, Peavey Millenium BPX5
Aparát: Trace Elliot GP12 SMX + 4x10" a 1x15" boxy

Basa musí bejt nejen cejtit, ale taky slyšet.
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“