Distortion kolem 3000?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Re: efekt

Příspěvek od mycountry »

To video, co si posílal o satchuratoru je takové nemastné, protože tam andy strašně ohulil basy, i tone nechal tak vzadu, ten efekt fakt není na prasometal... umí to jinak, lépe, DS-1 je taková už dost ohraná klasika no...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jo ten voxík satchurator se mi taky zamlouval, ale nikdy sem ho nezkoušel, nikdy sem o něm od nikoho moc neslyšel a netušim jak by zněl na pololampě....(ve zkušce jezdim na lampový zkreslení z hlavy takže vybírám vždycky efekty na domácí hraní)
Richard

Příspěvek od Richard »

přesně:D helette co ten marsahall???
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
Drobák

Příspěvek od Drobák »

s tim zkušenosti nemam....jinak ten satchurator se teď povaluje na bazaru za 2300
Richard

Příspěvek od Richard »

Jenže poslechněte si tohle :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=6DkL_xtM6cY :D to zní dost dobře každopádně to asi neni jen díky efektu :D :D :D
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Tak takovýhle zvuk jsem z Guvnora fakt nevytřískal...
Ale to bude tím jeho snímačem... A zesilovačem.
Jinak GV-2 je pěkný efekt, ale jestli můžeš dát víc, tak se dívej i jinam...
GV-2 se dá (nebo dal) mimochodem na bazaru splašit za + - 1000
Richard

Příspěvek od Richard »

Dát víc můžu kam přesně se dívat?? :D :D :D nebo spíš počem? :D nák se furt nemůžu rozhodnout
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Jestli můžeš dát víc tak se mrkni na Blackstar HT-Dist nebo HT-DistX je to efekt s lampou.
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

No, mezi námi děvčaty mi satchurátor připadá lepší.... to video je podbarvené delayem a je tam kvákadlo, samotný efekt zní samozřejmě úplně jinak.... a satchurator (třeba i s delayem :D) bude ale úplně jiná liga, protože na rodzíl od tohohle je to suverénně highend....
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Ogaři,teď mám v rukách jeden z prvních TubeDriver+ od Prosound (slovenský HandMade) a je to vážně něco extra. Ještě ani neni na stránkách. Je to o dost vylepšený předchozí model. Cena by měla být kolem 130-140 Euro. Což je krapet nad tvůj limit,ale ta lampa tam je znát jako.....Zvuk je lampově Vintagovej. Má to jednu novinku. Čistej zvuk jde taky přez lampu (takže žádný TrúBypáss). Reaguje na ruku jako žádnej,co jsem v ruce měl. A když použiju silnější snímač,tak se dá nakreslit (při větším zesílení) i čistej. Zkoušel jsem to i před procesorem a výrazné oteplení zvuku. Nakopl jsem s tim i Hudečkův AHD666 ataky dobrý. TB III zvoní hrana ;-)
Do konce roku na to udělám recenzi. Zkusim i nahrávky udělat.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“