Yamaha digitalne piano

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
maťoslav

Yamaha digitalne piano

Příspěvek od maťoslav »

Mám vyhliadnuté digitálne piano YAMAHA CLP-370 za 1739 €.Máte sním nejaké skúsenosti?Je to asi to najlepšie čo sa dá zohnať za tu cenu ale aj čo sa týka mechaniky a kláves nie?Akustické piano nechcem lebo susedia, som začiatočník a tak aj večer by som rád cvičil a keď už akustické tak poriadne za cirka aj 5000€ lebo sa neoplatí šetriť keďže piano je dá sa povedať na celý život.Je to môj prvý klavír tak prosím berte ohľad na laické skúsenosti.

Špecifikácia nástroja :
# Klaviatura Natural Wood 88 kláves,přírodní dřevěná (NW) klaviatura se skutečnými dřevěnými bílými klávesami a povrchem z umělé slonoviny, dynamika
# Polyfonie 128 hlasá
# Počet zvuků 14 x 2 variace
# Efekty reverb,chorus,briliance
# Připojitelnost MIDI (in,out,thru),USB To Host,2x USB To Device, LAN port, 2x
# sluchátka, AUX IN, AUX OUT
# Sekvencer 2-stopý, 3 skladby
# Reproduktory 2 x 40W
# Displej 7 segmentový LED
# Tónový generátor AWM Dynamic Stereo Sampling
# Počet přednastavených skladeb 50
# Počet pedálů 3(Damper, Sostenuto, Soft) funkce Half-damper
# Dual ano
# Split ano
# Metronom ano
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Re: Yamaha digitalne piano

Příspěvek od Atkins »

Sdělím můj subjektivní dojem: Yamaha a klavíry, to by byla diskuse na několik hodin, mě se u nich celkem líbí ten "grandiosní" bas ale střed a diskant je už místy takový umělý a při pozorném poslechu jsou místy slyšet přechody samplů.
Osobně se mi daleko více líbí piano GEM ale nevím, jak je na tom ta firma dnes, i Roland je takový kulatější a přívětivější.
Ještě jednou opakuji, že je to velmi subjektivní, jsou lidé, kteří na Yamahu nedají dopustit, zajdi do kšeftu zahraj si na to a kup co Ti bude vyhovovat.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

Dle mého názoru naprostá jednička v digitální podobě klavíru je Roland. Klavírní zvuk ti podá v té nejlepší kvalitě i u běžných kláves s pár stovkama zvuků takže podle mě je to nejlepší volba :wink:

Tip: Roland RP-101
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
maťoslav

Příspěvek od maťoslav »

Rád by som si vyskúšal oba klavíri ale nikde niesu vystavené.Veľa som počul že keď digitálne piano tak jedine Yamaha.Ale asi zoberiem tu Yamahu CLP 370 lebo má to byť do Vianoc a snáď neurobím chybu.Takže nikto nemá skúsenosti s týmto modelom?
Pár ukážok:
http://www.youtube.com/watch?v=FBK-DDHmwfU
http://www.youtube.com/watch?v=cFdhMMcO ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ig_aLnEq ... re=related
maťoslav

Příspěvek od maťoslav »

No teraz rozmýšlam nad Roland HP-207 .Máte sním niekto skúsenosti?
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“