u Washburnu, je lákavá sleva skoro z 9 na 5tis., a na Corta jsem tady taky četl hodně chvály.
Tak kterou by jste mi doporučili, budu jí mít na takové to domácí žvýkání, zkrátka na hraní pro sebe, pro radost + nějaký úměrně ke kytaře slušný kombo, tak do 3tis. +/-
Já bych bral toho Corta a z vlastní skušenosti kombo co doporučil kolega nademnou....mám ho doma a celkem spokojenost...to zkreslení co je na něm je celkem v pohodě
za mě WASHBURN - mám s kytarama a basama od nich jenom dobré zkušenosti. Na to že Washburn dělá i levné nástroje - jsou hodně kvalitní a hrajou pěkně ... takže Washburnem nic nepokazíš ..
Byl jsem se v Brně kuknout do audioteku hudebnin (http://www.musiccenter.cz) a zaměřil jsem se na Washburny , mám je v oblibě ... no a zkoušel jsem na 4 hrát a ani jeden nebyl šmejd , všecko dobře zpracovaný a hrálo to pěkně. I Nero to tu vychvaloval takže ... Cort i Washburn je kvalitní , oboje hrajou perfektně a je jedno co si vybereš. Spíš si zajdi taky do hudebnin a zaměř se jestli ti přímo do ruky padne víc Cort nebo Washburn ..
Tak jsem na základě výše zmíněných rad sáhl po tý Cort-ce a combu Crate FW15R a musim říct víc než spokojenost
Po 5 denním experimentu s kytarovou sadou Stagg(díky bohu, že mi jí vzali zpět, můj úlet ) to je nebe a dudy.
Takže teď už sem zavřenej a nedělám nic jinýho, než že do toho mlátim
McKozias píše:pekny..jenom pokud porad neces ladit jako pako tak doporucuju kytaru neopirat o topeni
co jenom ladit...ale i krk do vrtule...i u stálený dřevo reaguje nejenom na změnu vlhkosti ale i rapidní změnu teploty....když je kytara blízko vyhřátýho topení a pak se vynese ven do týhle zimy tak taková tenká část jako krk může pracovat, ohnout se, zkroutit atd....