Metallica
Re: Metallica
varšava.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Jimmy2 píše:varšava.
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10
http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10
http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
no mě tam láká nejvíc Metallica....i když sem ji před 2 rokama viděl...slyšet věci z Death magnetic live musí být super!!
Kytarak james: no nastesti, jak je u Metalliky zvykem, hrajou v drtivy vetsine skladby do roku 1991. Takze bych rek, ze z novyho alba toho moc nebude....byt to album je o dost lepsi nez ten pruser pred tim...
holkoun píše:Kytarak james: no nastesti, jak je u Metalliky zvykem, hrajou v drtivy vetsine skladby do roku 1991. Takze bych rek, ze z novyho alba toho moc nebude....byt to album je o dost lepsi nez ten pruser pred tim...
Dyť hrajou live víc jak půlku DM...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Koukni na nějaké playlisty, které sem dává Ronn!e.holkoun píše:Kytarak james: no nastesti, jak je u Metalliky zvykem, hrajou v drtivy vetsine skladby do roku 1991. Takze bych rek, ze z novyho alba toho moc nebude....byt to album je o dost lepsi nez ten pruser pred tim...
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
no myslím že z DM něco zazní...a St.Anger bych za průser nepovažoval:Dholkoun píše:Kytarak james: no nastesti, jak je u Metalliky zvykem, hrajou v drtivy vetsine skladby do roku 1991. Takze bych rek, ze z novyho alba toho moc nebude....byt to album je o dost lepsi nez ten pruser pred tim...
- Skořepný Šokátor
Průser byl S&Mkytarákjames píše:no myslím že z DM něco zazní...a St.Anger bych za průser nepovažoval:Dholkoun píše:Kytarak james: no nastesti, jak je u Metalliky zvykem, hrajou v drtivy vetsine skladby do roku 1991. Takze bych rek, ze z novyho alba toho moc nebude....byt to album je o dost lepsi nez ten pruser pred tim...
fekál.
Helejte já vám nějak ten sonisphere nechápu...když je to jednodenní akce a sou tam dvě stejdže, koupim si na stání u pódia, budu čumět na Metallicu a někde vopodál bude hrát Slayer neboco?? Tak když už tam budu tak chci vidět všechno né?
A ještě...na takovýhle velký akci sem snad nikdy nebyl, jak se tam dá třeba...nechcípnout?
Sry že se ptám jak dement, ale tak víte co myslim.
A ještě...na takovýhle velký akci sem snad nikdy nebyl, jak se tam dá třeba...nechcípnout?
žebrák píše:Helejte já vám nějak ten sonisphere nechápu...když je to jednodenní akce a sou tam dvě stejdže, koupim si na stání u pódia, budu čumět na Metallicu a někde vopodál bude hrát Slayer neboco?? Tak když už tam budu tak chci vidět všechno né?
Tam budou dvě stáže ? No ono to začíná od 12ti .. takže by tam mohla být i jedna stáž možná ..
Jinak jak se tam dá nechcípnout ? Aspoň dva litry svěcené vody u sebe + není špatný tam jít s kamošama , s nějakou partijou , to je i celej výlet zábava ...Nás takhle jelo 5 do Holandska , do Amsterdamu a vlakem .. sice ne na koncert , ale můžu potvrdit , že to byla bomba ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
druhá stage bude myslím to nejlepší z českejch kapel...
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
tak to už vůbec neeee:DSkořepný Šokátor píše:Průser byl S&Mkytarákjames píše:no myslím že z DM něco zazní...a St.Anger bych za průser nepovažoval:Dholkoun píše:Kytarak james: no nastesti, jak je u Metalliky zvykem, hrajou v drtivy vetsine skladby do roku 1991. Takze bych rek, ze z novyho alba toho moc nebude....byt to album je o dost lepsi nez ten pruser pred tim...
- Skořepný Šokátor
Proti gustu...ale komerčně a kriticky to průser bylkytarákjames píše:tak to už vůbec neeee:D
fekál.
Festival proběhne na dvou velkých podiích a jedné talent scéně, na které se představí i výběr toho nejlepšího z českých kapel.
Jo a hlavně...chystáte se tam někdo?
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já bych hrozně rád jel ale nemám ským a sám z toho mám orpavdu strach... Takže vše je ve hvězdách.žebrák píše:Festival proběhne na dvou velkých podiích a jedné talent scéně, na které se představí i výběr toho nejlepšího z českých kapel.
U mě taky to je ve hvězdách .. 300 km daleko od domova .. a taky tam nemám s kým jet ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
nooo taky to mám fakt daleko,ale doufám že mi to vyjde...chtěl bych tam fakt jet...no a strach z toho celkem taky mám...prej ten areál má přes 3km....na takové obrovské akci sem ještě nebyl:DWocass píše:Já bych hrozně rád jel ale nemám ským a sám z toho mám orpavdu strach... Takže vše je ve hvězdách.žebrák píše:Festival proběhne na dvou velkých podiích a jedné talent scéně, na které se představí i výběr toho nejlepšího z českých kapel.
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
já to beru tak že ty skladby s tím orchestrem byli (zněli) fakt super...Skořepný Šokátor píše:Proti gustu...ale komerčně a kriticky to průser bylkytarákjames píše:tak to už vůbec neeee:D
Člověče neřeš jestli byli, nebo zněli... je tam tvrdé y 
Pár songů z SM se mi líbilo. Třeba Call of Ktulu, nebo The thing that should not be... Ty dvě se mi v tomto podání líbily moc...
Pár songů z SM se mi líbilo. Třeba Call of Ktulu, nebo The thing that should not be... Ty dvě se mi v tomto podání líbily moc...
Koná se to na velkém letišti ... konají se tam ročně "Mimoňské války" opravdu velký sraz všechn tuningářů v ČR .. bývá to tam o dost větší než srazy na Masarykově okruhu v Brně .. jednou sem na těch mimoňskejch válkách byl , a bylo to suprový ... až na 5ti hodinový (avšak dobrovolnýkytarákjames píše:nooo taky to mám fakt daleko,ale doufám že mi to vyjde...chtěl bych tam fakt jet...no a strach z toho celkem taky mám...prej ten areál má přes 3km....na takové obrovské akci sem ještě nebyl:DWocass píše:Já bych hrozně rád jel ale nemám ským a sám z toho mám orpavdu strach... Takže vše je ve hvězdách.žebrák píše:Festival proběhne na dvou velkých podiích a jedné talent scéně, na které se představí i výběr toho nejlepšího z českých kapel.