sorry noPrejdák píše:Člověče neřeš jestli byli, nebo zněli... je tam tvrdé y
Pár songů z SM se mi líbilo. Třeba Call of Ktulu, nebo The thing that should not be... Ty dvě se mi v tomto podání líbily moc...
Metallica
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
Re: Metallica
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To vím, že tam jsou války už sme se také jednou chystal tamMirus píše: Koná se to na velkém letišti ... konají se tam ročně "Mimoňské války" opravdu velký sraz všechn tuningářů v ČR .. bývá to tam o dost větší než srazy na Masarykově okruhu v Brně .. jednou sem na těch mimoňskejch válkách byl , a bylo to suprový ... až na 5ti hodinový (avšak dobrovolný)chození po areálu a stejně sem to celý neprošel ..
Určitě na ty války někdy běž .. bývá to po prázdninách/na podzim (nevím esi aji na jaře) každej rok , tak holt si teďka musíme počkat na dalšíWocass píše:To vím, že tam jsou války už sme se také jednou chystal tamMirus píše: Koná se to na velkém letišti ... konají se tam ročně "Mimoňské války" opravdu velký sraz všechn tuningářů v ČR .. bývá to tam o dost větší než srazy na Masarykově okruhu v Brně .. jednou sem na těch mimoňskejch válkách byl , a bylo to suprový ... až na 5ti hodinový (avšak dobrovolný)chození po areálu a stejně sem to celý neprošel ..
Ale bez úspěchu. No uvidím jak dopadne toto
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
mmmm jen tiše závidím
Krávo! nakonec i ten Megadeth. Doufám, že mi do toho nevlezou státnice
Musim to pořádně rozkoumat.
Jen nechápu proč je to jednodení... Kapely dostanou minimum času jak na přípravu, tak na hraní a to se podle mě odrazí v kvalitě.
Znáte to na těch českejch fesťákách: 15 min přestavba - 45 minut hraní. Ale nepředpokládám, že by to na tom festu takhle bylo. To si k těmhle kapelám podle mě nemůžou dovolit
Snad budou přibývat informace, zatim tam toho moc nemaj.
S lístkem počkám po vánocích...
Jen nechápu proč je to jednodení... Kapely dostanou minimum času jak na přípravu, tak na hraní a to se podle mě odrazí v kvalitě.
Znáte to na těch českejch fesťákách: 15 min přestavba - 45 minut hraní. Ale nepředpokládám, že by to na tom festu takhle bylo. To si k těmhle kapelám podle mě nemůžou dovolit
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
pod podium jo?:)
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
kde si to četl že i Megadeth???Pepe píše:Krávo! nakonec i ten Megadeth. Doufám, že mi do toho nevlezou státniceMusim to pořádně rozkoumat.
Znáte to na těch českejch fesťákách: 15 min přestavba - 45 minut hraní. Ale nepředpokládám, že by to na tom festu takhle bylo. To si k těmhle kapelám podle mě nemůžou dovolit![]()
http://cz.sonispherefestival.net/ tadykytarákjames píše:kde si to četl že i Megadeth???Pepe píše:Krávo! nakonec i ten Megadeth. Doufám, že mi do toho nevlezou státniceMusim to pořádně rozkoumat.
Znáte to na těch českejch fesťákách: 15 min přestavba - 45 minut hraní. Ale nepředpokládám, že by to na tom festu takhle bylo. To si k těmhle kapelám podle mě nemůžou dovolit![]()
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Seženu prachy a du do toho taky!!
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak už i MegaDeth, tak tam musím být prostě 
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
pánové jedem!!!:D
Složíme se a pronajmem autobusWocass píše:Jasný uděláme Hudebníforum svoz
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
a pro každýho by přijel zvlášt:D to by se k***a najezdil:DMirus píše:Složíme se a pronajmem autobusWocass píše:Jasný uděláme Hudebníforum svoz![]()
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To teda jo a my bychom se nedoplatilikytarákjames píše:a pro každýho by přijel zvlášt:D to by se k***a najezdil:DMirus píše:Složíme se a pronajmem autobusWocass píše:Jasný uděláme Hudebníforum svoz![]()
Pepe píše:Krávo! nakonec i ten Megadeth. Doufám, že mi do toho nevlezou státniceMusim to pořádně rozkoumat.
Bullshit, minimálně Metallica má svůj vlastní naklaďák uvnitř se zkušebnou, kde se před koncertem rozehřívají - aneb Tuning room. Normálně se to řeší v šatnách nebo jiných prostorách v ůtrobách např.: stadionu, ale na festech takto. Nebo tam jsou připravené buňky pro jednotlivé kapely na zkoušení. Každopádně o kvalitu nemusíš mít strach, každá z Big Four je 25 let na scéně, takže už docela vědí jak se připravit na gig i v nejhorších možných podmínkách
Myslíte že ty lístky pudou rychle pryč? Rád bych ten za 2 a půl, ale prachy nebudu mít upe hned...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To nevím, mám z toho taky strach, že než-li se rozhoupu tak to bude pryč.žebrák píše:Myslíte že ty lístky pudou rychle pryč? Rád bych ten za 2 a půl, ale prachy nebudu mít upe hned...
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
A tak ova-olomouc-brno-praha by nemuselo bejt marný ne?Wocass píše: To teda jo a my bychom se nedoplatili