Jaké máš zkušenosti s touto zvukovou kartou? Mám pocit, že je velmi vhodná jak pro domácí nahrávání (Cubase), tak i pro živé hraní pomocí VST - což upřednosťuji asi nejvíce. Potřebuji takovou zvukovou kartu, aby nebyly nějaké výrazné problémy s ASIO, ve výsledku je to samozřejmě zatraceně slyšet. Vše co je napsané v parametrech slibuje velmi dost. Velmi mě potěšilo, že se k tomu dodává osekaná verze Abletonu, což mi bohatě stačí a nemusím jej kupovat zvlášť.Wohma píše:Nebo tady dlouhodobe nenapadne inzeruju svou Focusrite Saffire LE, kterou bych vyrazne draz neprodaval, nez kolik stoji tyto dve.
Externí zvuková karta?
Pravidla fóra
Re: Externí zvuková karta?
Nazivo s ni nemam zadne zkusenosti, nemel bych ji jak vyuzit, ale na nahravani je fakt dobra. Oproti tomu na PRO 24 jsem ted slysel velmi nepekne veci ohledne spolehlivosti a stability, takze ten upgrade dost mozna zvazim, mozna i zrusim 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jsem zvědav, asi do ní určitě půjdu, protože s integrovaným Realtekem AC97 a Asio4all se, kupodivu, pořádně ani mixovat nedá. 
Ještě se chci zeptat - má tato karta nějaké vlastní, originální ASIO, abych nemusel používat univerzální Asio4all, který mi stále blbne. Pokud ano, spokojenost? Rád bych využil zdejších poznatků, než bych případně pořídil.
Měl jsem na testování kartu TAPCO Link-USB, avšak ta nedisponovala žádnými ovladači a prakticky s Cubase nijak nespolupracovala (a ani vlastně neměla jak spolupracovat). Prohnal jsem ji přes Asio4all, ale výsledek byl katastrofální (ještě snad horší, než z Realteku integráče),
Měl jsem na testování kartu TAPCO Link-USB, avšak ta nedisponovala žádnými ovladači a prakticky s Cubase nijak nespolupracovala (a ani vlastně neměla jak spolupracovat). Prohnal jsem ji přes Asio4all, ale výsledek byl katastrofální (ještě snad horší, než z Realteku integráče),
[img]Link.FireWire%20comes%20with%20driver%20support%20for%20Apple%20Core%20Audio,%20ASIO%202,%20and%20WDM,%20as%20well%20as%20a%20full%20version%20of%20Mackie's%20revolutionary%20Tracktion%202%20Music%20Production%20Software%20for%20Mac%20and%20PC.[/img]
Jinak co jsem tak zbezne googlil, tak u verze USB se driver nainstaluje se softwarem Tracktion. Ale zkusenosti nemam.
Jinak co jsem tak zbezne googlil, tak u verze USB se driver nainstaluje se softwarem Tracktion. Ale zkusenosti nemam.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Rozhodl jsem se nakonec pro E-MU. Tak dám časem vědět, jak to s ní jde. Díky za pomoc .)
-
Teorge
Je nějaký rozdíl kvality zvuku nebo zátěže PC, jestli se vede signál přes XLR nebo jack?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne (pakliže se jedná o jack TRS). TS jack může mít signál horší (v závislosti na prostředí a délce kabelu).
P.
P.
Zvažuji koupi i této zvukovky M-AUDIO FireWire Solo
http://tinyurl.com/y8azd5j
Podle mne se to zdá vcelku OK pro živé hraní, nahrávání a mixáž. Jak se vám tato zvukovka jeví?
http://tinyurl.com/y8azd5j
Podle mne se to zdá vcelku OK pro živé hraní, nahrávání a mixáž. Jak se vám tato zvukovka jeví?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S přihlédnutím k tradici M-audio se mi to nejeví zle; pokud jsi někde na netu nenarazil na vyloženě několik negativních příspěvků ohledně funkčnosti této zvukovky, tak jako proč ne?
P.
P.
Zive hrani dava mnohem vetsi naroky na kartu a bez osobnich zkusenosti ti ji tezko nekdo doporuci. Zkusil bych se poptat na electrozone, pripadne na gearslutz...
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Přesně tak, s M-AUDIO jsem nikdy neměl žádné potíže, jen dobré zkušenosti. Vzhledem k cenové relaci to vypadá velmi slušně, zatím jsem špatné reakce neviděl. Uvidíme, jestli se třeba ještě někdo ozve. Musím to zvážit.pavlii píše:S přihlédnutím k tradici M-audio se mi to nejeví zle; pokud jsi někde na netu nenarazil na vyloženě několik negativních příspěvků ohledně funkčnosti této zvukovky, tak jako proč ne?![]()
P.