KX Custom - nastavení
Pravidla fóra
KX Custom - nastavení
Ahojte. Potřebuju pomoct. Koupil jsem si new kytaru už tak před měsícem. Byly na ní 10 dadaria normální ocelový.... Zkusil jsem na ní dát 10 dadaria,ale niklový... Zdaj se mi šíleně tuhý a začal mi drnčet krk
Co s tim ? Mám utáhnout vzpěru v krku nebo dát vejš kobylku ? Jak má vypadat krk krom toho že ho mám rovnej, má bejt někam mírně zahnutej ? Dále jsem si všiml,že struny E A D G jsou přesně nad magnetama snímaču,ale struna B je mírně mimo střed a spodní E vychází nakraj magnetu - to jen u snímače u kobylky,je to normální ? Děkuju moc za odpovědi.
Cort KX Custom SBB , Cort X-6
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: KX Custom - nastavení
Krk mírně do luku. Pokud ti to drnčí, něco se musí přenastavit, ale co, to záleží na tom, kde ti to drnčí. Pokud struny nejsou od polových nástavců vychýlené nějak moc, je to jedno.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
ok moc děkuju za odpověď ... no zas tak moc to neni, všimnul jsem si že uplně stejně to s těma snímačema maj i některý ibanezky co maj stejnej snímač.....
a teď k drnčení..... vpodstatě to neni zas tak hrozný, vim co to je opravdu silný drnčení... ale malinko to tam prostě je... a drnčí to PO CELÉ DÉLCE krku
To by znamenalo,že mám krk asi nějak zahnutej ne ?
Dohmat u prvního prařce je cca 0,7mm a u posledního cca 3,5mm ... je ještě něco potřeba vědět ? Do servisu se mi to moc dávat nechce, rád bych si poradil sám
Proto uvítám jakoukoli radu nebo zkušenost
a teď k drnčení..... vpodstatě to neni zas tak hrozný, vim co to je opravdu silný drnčení... ale malinko to tam prostě je... a drnčí to PO CELÉ DÉLCE krku
Dohmat u prvního prařce je cca 0,7mm a u posledního cca 3,5mm ... je ještě něco potřeba vědět ? Do servisu se mi to moc dávat nechce, rád bych si poradil sám
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
me kdyz neco drnci po cele delce tak je to spise tim ze mam nizko kobylku
ok zkusim podladit vsechny struny aby na ni nebyl tlak a zkusim ji na obouch stranach nepatrne vysroubovat .... to udelam zitra, a napisu sem jak to dopadlo
Diky
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kobylku můžeš zvednout i bez povolování strun...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008