Jenze pokrok by byla spis az nejaka celolampa, pripadne slusny trandak spis s dokoupenou krabickou na kresleni. Ber tu jeho situaci jako celek - zatim nema postavenej apec do kapely... Pak mu ty penize budou sakra chybet. Kazdej asi vime, kolik stoji zarizovani zkusebny a koupeni vybavy, na kterou jde odehrat koncert (aniz by to znelo jako ***).Kinx píše:me se teda microcube nelibi, takove hezky nadesignovane sumitko. oproti tomu behringeru co mas mi to neprijde jako moc pokrok.
Marshall Zakk Microstack VS. Laney LC15 110
Pravidla fóra
Re: Marshall Zakk Microstack VS. Laney LC15 110
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Leatherface
s kapelou zatím nepočítam , mám celkem dost učení a pomalu nemám čas ani trénovatWohma píše:Jenze pokrok by byla spis az nejaka celolampa, pripadne slusny trandak spis s dokoupenou krabickou na kresleni. Ber tu jeho situaci jako celek - zatim nema postavenej apec do kapely... Pak mu ty penize budou sakra chybet. Kazdej asi vime, kolik stoji zarizovani zkusebny a koupeni vybavy, na kterou jde odehrat koncert (aniz by to znelo jako ***).Kinx píše:me se teda microcube nelibi, takove hezky nadesignovane sumitko. oproti tomu behringeru co mas mi to neprijde jako moc pokrok.
( kapelu plánuju nejdřív po konci školního roku )
Kytary : ESP LTD KH-203 Kirk Hammett Signature + Peavey Raptor
efekty : Zoom 506II + Pro Co RAT
Kombo : Behringer AC 108
Tos nerekl
(nebo jo?)
Jinak konec skolniho roku je za 6 mesicu, ty ses schopen sehnat zas podobny penize behem pul roku?
BTW: Tohle by bylo nadoma bozi:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =0®ion=
I kdyz mozna trochu overkill ;D Jestli ale nekdy budu chtit nejaky nemetalovy apec, tak to dost mozna bude prave tento.
Jinak konec skolniho roku je za 6 mesicu, ty ses schopen sehnat zas podobny penize behem pul roku?
BTW: Tohle by bylo nadoma bozi:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =0®ion=
I kdyz mozna trochu overkill ;D Jestli ale nekdy budu chtit nejaky nemetalovy apec, tak to dost mozna bude prave tento.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Po tom Egnateru jsem se dival, mozna bych ho i vzal, ale fakt bych to chtel radeji osobne slyset. Uz jsem nekde tady psal, ze jako fajn zesik, ale v recenzich na HC lidi sem tam odsuzuji ten "tube mix". To nebude class A v pravem slova smyslu co? 
- Leatherface
kapelu bych neřešil , nikam se neženu , a stím kombem , teď ho kupovat nebudu , zatím nejsou peníze , todle forum bylo založeno proto ,abych se dozvěděl jaké jsou názory na různé aparáty a podle toho se časem rozhodnuWohma píše:Tos nerekl(nebo jo?)
Kytary : ESP LTD KH-203 Kirk Hammett Signature + Peavey Raptor
To asi ne, ale dulezitejsi je, jak to hrajewikxzen píše:Po tom Egnateru jsem se dival, mozna bych ho i vzal, ale fakt bych to chtel radeji osobne slyset. Uz jsem nekde tady psal, ze jako fajn zesik, ale v recenzich na HC lidi sem tam odsuzuji ten "tube mix". To nebude class A v pravem slova smyslu co?
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus