něco měkčího....

Vše o kapelách a hudebnících ...
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

něco měkčího....

Příspěvek od kytarákjames »

tak mě napadlo..určitě většina lidí tady na foru jsou fanoušky tvrdé muziky...ale máte někdy třeba chvilky kdy si poslechnete úplně jinej žánr něž je metal a rock....??
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Re: něco měkčího....

Příspěvek od Prejdák »

Vážnou hudbu, jazz, blues, ...
Metal jako takový zas tolik nemusím.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Sem tam si rád poslechnu klidně Avril Lavigne :) Ale z měkkčích takovýty punkrockový pohodičky, blinkáči, sum41. A ještě když nemám náladu na tvrdý věci, tak Lynyrd Skynyrd a Van Zant je jasná volba!
panedge

Příspěvek od panedge »

kytarákjames píše:tak mě napadlo..určitě většina lidí tady na foru jsou fanoušky tvrdé muziky...ale máte někdy třeba chvilky kdy si poslechnete úplně jinej žánr něž je metal a rock....??
To mě právě štve ,že většina sou tady metloši,já mám kromě rocku,popu moc rád taneční hudbu-Prodigy,Chemical Brothers,Tatabojs...
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Fisher

Příspěvek od Fisher »

mimo metal a Hard rock :D můžu Folk a country to poslouchám docela často a vážnou hudbu no :)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

joo prodigy :twisted:
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Něco měkčího - Prodigy :D
(dělám si humor, vím jak to bylo myšleno)

Kromě rocku a hardrocku mám moc rád blues..neopovrhuju ani dobrým folkem..
EXE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EXE »

Phoenix - Lisztomania :wink: je to měký a pěkný ...
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

žebrák píše:Sem tam si rád poslechnu klidně Avril Lavigne :) Ale z měkkčích takovýty punkrockový pohodičky, blinkáči, sum41. A ještě když nemám náladu na tvrdý věci, tak Lynyrd Skynyrd a Van Zant je jasná volba!
tak máme to podobný...mě se poslední dobou líbí pár věcí od Pink...z toho punkrocku samozřejmě Green Day...no a Lynyrd Skynyrd je skvělá oddychovka...
panedge

Příspěvek od panedge »

Četl sem renczi na koncert Prodigy jak teď byli u nás a prej to bylo šílený,málem zbouraná hala,škoda že sem tam nebyl
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tojo, prodigy bych chtel zazit live, to musi byt parba jak svina
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

Ja zas krome rocku posloucham blues, jazzrock a takový srandy. Ale spis si pustim nejaky sola od santany nebo bluesový sola (B.B. King)
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10

http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
Kryšpín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kryšpín »

Když mám chuť na něco oddechovýho, tak... Toho mám spousty :D
Teď právě třeba poslouchám Twist od Underworld :P Ty mám docela často v uších... Teda metal taky moc neposlouchám, takovej ten aggrometal se mi hnusí, hardrock fousáčů v koženejch bundách taktéž, spíš jedu věci kolem Silver Rocket a tak...
Když si teda chci oddechnout, tak právě ty Underworld, zmiňovaný Tatabojs (třeba Duševní, to je síla!!!), Tara Fuki, Zuzana Navarová (RIP), Václavek jakkoliv s kýmkoliv (teda u Dunaje si moc neodpočinu, to je fakt :twisted: ), Ecstasy of st. Theresa, Moloko, Nine Inch Nails, Placebo, Moby, pak tady máme taky soundtracky, že - třeba Amélie z Montmarteru, Pulp Fiction, Requiem for a Dream (to se Mansellovi těžce povedlo!), klidně i nějakej ten hiphop, když to má hlavu a patu - třeba Prago Union.. Je toho tak akorát, ale furt se mi zdá, že nemám co poslouchat - což určitě trápí nejenom mě :D
Hlava: Marshall JCM 900 Hi Gain Master s preampem od Rockwellu
Bedna: Kustom Quad A
cvičítko Peavey Rage 158
Kytara: BC Rich Mockingbird, stará Apollka, el. ak. Fender CD-160
http://bandzone.cz/fan/jakrystof
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

sic je mi metal nejbližší, ale rád si poslechnu od M.jacksona přes chemical brothers, proppelerheads, Faith no more, starý hard rock vesměs, daft punk, veškerou vážnou hudbu, akustická uskupení atd atd po veškeré druhy metalu

poslouchám vše :)
to bych tady musel vypsat aspoň deset stránek :D
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Hodně folk, pak jazz i vaznou hudbu. :)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

To, že poslouchám metal přece nemusí znamenat, že si neposlechnu vážnou hudbu, folk, blues nebo třeba i pop (ano, existuje i kvalitní pop). Mám vcelku dost široký rozptyl...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
holkoun

Příspěvek od holkoun »

kytarákjames píše:tak mě napadlo..určitě většina lidí tady na foru jsou fanoušky tvrdé muziky...ale máte někdy třeba chvilky kdy si poslechnete úplně jinej žánr něž je metal a rock....??

Porad...ale to je dany vekem:-) Vekem lidi meknou:-)
A navic ja vzdycky poslouchal velmi siroky spektrum hudby (jak se rika od Bacha po Vlacha)...takze to je u me normal...jen ty popiny je ted nejak vic:-)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pořád poslouchám něco jiného :-)

můj mp3 přehrávač je velmi hezký mix od Poets of the fall, Mogwai a Lunatic soul až po Strapping young lad, Born of Osiris... prostě mě baví neskutečně moc hudby
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

Blues, jazz, starý dobrý rock´n´roll...Ale nejraději ten blues...Muddy Waters, Johnny Winter, SRV, Albert King...
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Že váháš.

Tak např.: Michael Jackson, Leona Lewis, Mariah Carey, Christina Aguilera, Hana Zagorová... a tak dále a tak dále...
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“