Zdraví, zatím jsem závislej ( co se hraní týče ) na PC, hlavně na Guitar Rig 4. Tam sem vykroutil pro mě asi nejpříjemější zvuk na citronu ( přes poťáky LO cut a Gain, se dá vyloudit spousty pěknejch zvuků ) , takže dá se předpokládat, že bude mít podobnej zvuk i Orange ve skutečnosti?
Navíc jsem chudej student, takže žádná lampa nepřipadá v úvahu.
Má někdo zkušenosti s levnejma Orange kombama - řada crush? Cenovej strop je někde kolem 4000Kč. Bylo by to na rock/hard rock, je to použitelný?
Pokud by byly špatné ohlasy, tak jak si v tom stoji Fender FM? O tom je tady hodně témat, vim.
Orange pro začátečníka
Pravidla fóra
Orange pro začátečníka
"Let there be rock"
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Orange pro začátečníka
Ty Crushe hrajou dost jinak, než jejich 5x dražší bratříčci, nepočítej s tím, že bys z nich dostal stejný zvuk. V týhle cenový relaci bych asi hledal zcela jinde. A o aparátech kolem 4000 tu je toho napsáno kopa, zkus hledat 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Na tohle ragovat musím, ačkoli to tu jen tak prolítávám.
Hrál jsem na nějakého toho Crushe a bylo to to nejhorší kombítko, na jaké jsem kdy v životě hrál, stálo kolem 3 tisíc jestli se nepletu (Dark Axel by mohl upřesnit, jestli si pamatuje, byl u toho). Jako že aby to vůbec bylo slyšet v místnosti asi tak 3 * 4 metry tak jsme museli dát volume naplno a zvuk? Stagg od kámoše hrál lépe, klidně mě za to sežerte. Neslyšel jsem nikdy hrát nic hůře snad.. I Epiphone kombítko za tuším 1800 korun s papírovým 8'' reprem hrálo proti tomu jak cip.
Hrál jsem na nějakého toho Crushe a bylo to to nejhorší kombítko, na jaké jsem kdy v životě hrál, stálo kolem 3 tisíc jestli se nepletu (Dark Axel by mohl upřesnit, jestli si pamatuje, byl u toho). Jako že aby to vůbec bylo slyšet v místnosti asi tak 3 * 4 metry tak jsme museli dát volume naplno a zvuk? Stagg od kámoše hrál lépe, klidně mě za to sežerte. Neslyšel jsem nikdy hrát nic hůře snad.. I Epiphone kombítko za tuším 1800 korun s papírovým 8'' reprem hrálo proti tomu jak cip.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Hele jen jedna věc pro upřesnění.Vintage zesák a PC simulace maj jeden velikánskej rozdíl a tím je dynamika.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Díky moc za příspěvek, takže těmhle se vyhnu a radši se poohlídnu někde jindne.Demilich píše:Na tohle ragovat musím, ačkoli to tu jen tak prolítávám.
"Let there be rock"
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
pravda, docela mě to překvapio - nehrálo to tak, jak bych čekal. zvuk byl dost slabý, takový zahuhlaný... koukal bych jinam
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"