Marshall MG15FX nebo Marshall MG15DFX???poraďte prosím

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
niking
Kontaktovat uživatele:

Re: Marshall MG15FX nebo Marshall MG15DFX???poraďte prosím

Příspěvek od niking »

rači bych chtěl hodně zvuků...ale co si myslíte o tom VOX???
Kytara:Ibanez GRG 170 DX BKN,"Gibson" SG,akustička
Kombo:VOX VT15,Epiphone
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Wohma píše:
Charlie88 píše:No kluci nevim jak vy, hádat se nechci, ale ja si s 30W vystačil.. Asi hrajem potichu :-D
My se taky nebavime jen o hlasitosti zvuku, ale i o jeho kvalite. S volume naplno mozna bubenika prerves, ale bude to urcite super zazitek a vsichni poznaji, co hrajes 8)

rain: Mate dve kytary? A/nebo klavesy?
Máme dvě kytary, dříve jsme měli i klávesy - teď jen občas jako host... ten FW15 nebyl ani naplno, tak na 2/3 volume.
Kecy o bubenících - řeznících jsou mi stejně k smíchu jako ty o kytarách vhodných pro metal za 2350,-....
Pokud má ve zkušebně dejme tomu 4,5x4,5 metru koexistovat několik lidí a zkouška má teda k něčemu být, tak není jiná cesta, než že všichni včetně bubeníka se budou chovat tak aby z toho zbytek nezblbnul, tedy umravnit se, ztišit, zatlumit atd... a když to nechce někdo pochopit tak je namístě použití hrubého násilí 8) Nevidím jediný důvod proč bych měl někoho přeřvávat....

Teď k tomu Crate FW15R: ze začátku jsem byl trochu rozčarovaný po té chvále tady a tak... (koupil jsem ho naslepo z muzikant.cz - dobrá cena, doprava zdarma...) a říkal jsem si jo, to je to co mladí metálisti chtějí - zahuhlaný přebasovaný zvuk (a to i po zapojení do 2*12 boxu M1936, jelikož jsem nejdřív podezříval repro v kombu), nicméně po chvilce kroucení jsem vyloudil poměrně slušné zkreslení. Čistý je čistý tak ani ne do půl volume - tedy opravdu tak na doma, co se mi ale líbí že pak celkem příjemně nakresluje - což u tranďáků není zvykem. Co se mi ale opravdu líbilo - po nakopnutí overdrivem Bosse SD1 se zkreslený zvuk krásně pročistil a zkonkrétnil, získal na průraznosti i dynamice. Docela slušný zvuk jsem vyloudil taky v kombinaci distortion Boss DS1 a čistý kanál. Takže můj rezultát - za ty peníze docela dost muziky - na doma 100% a na zkušebnu s normálníma lidma taky - jediná nevýhoda je, že nemá footswitchem přepínatelné kanály. Toš tak...
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Po tom, co jsem měl včera možnost vyzkoušet napřímo tu mou 5W palici proti Crate FW 65, na který hrál druhý kytarista a samozřejmě bubnům, musím souhlasit s Rainem. Dá se to naprosto v pohodě. Stačí si nemyslet, že to, abych se slyšel, musím řešit zvednutím volume.
Co se týče spolupráce různých nástrojů, přirovnal bych to k frekvenčnímu multiplexu. Jednotlivé kanály se budou rušit jen pokud si polezou do zelí.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
niking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niking »

hráli ste někdo na VOX VT15?je dobré že to je pololampa...mohli byste to srovnat s Roland cube 20x a ještě se chcu zeptat jak vypadá footswitch na toho rolanda když to je jedno kanál?díky:)
Kytara:Ibanez GRG 170 DX BKN,"Gibson" SG,akustička
Kombo:VOX VT15,Epiphone
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“