Levné kytary na zakázku
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Levné kytary na zakázku
oo static-x...jo tak ti si se singlama nikdy nerozumeli 
Pánové neuvěřitelné, prodává to... a chce za to 7000!!!!!!!!! http://aukro.cz/item856553107_el_kytara ... ml#gallery
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
nevim proc ale prvni na co sem si vzpomel kdyz sem videl fotku te kytary byla modra ustrice..
Tyvole.. Prototip prejMastr píše:Pánové neuvěřitelné, prodává to... a chce za to 7000!!!!!!!!! http://aukro.cz/item856553107_el_kytara ... ml#gallery
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- ...EDGE...
To je asi prototip nejaki superkitari z vesmyru...
Mimochodem, tu autodrahu na ktere je postavena, tu znam, tu jsme mivali s brachou a posilali jsme na ni proti sobe LEGO-auticka abychom zjistili, ktere vic vydrzi.
Mimochodem, tu autodrahu na ktere je postavena, tu znam, tu jsme mivali s brachou a posilali jsme na ni proti sobe LEGO-auticka abychom zjistili, ktere vic vydrzi.
Naposledy upravil(a) ...EDGE... dne 18.12.2009 14:01, celkem upraveno 1 x.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
to mipripomelo jak Borat rozbil veci vtom starozitnictvi: necham vam tu digitalni hodinky z budoucnosti, maji vetsi cenu nez secko tady...EDGE... píše:To je asi prototip nejaki superkitari z vesmyru...
- ...EDGE...
Kolem kytar a výrob a úprav kytar, se pohybuji už 14 let.
Jak asi vypadaly prvni kusy...Na otázku, kolik mi je, odpovídám: Jednadvacet.
Panove, zahodme ty nase klacky! Za pouhych 7000 dostaneme skvostny kus ktery prekvapi zvukem i vzhledem.Mastr píše:Pánové neuvěřitelné, prodává to... a chce za to 7000!!!!!!!!! http://aukro.cz/item856553107_el_kytara ... ml#gallery
Provereno ctrnactiletymi zkusenostmi
Stop dreaming, start playing!
Nebudu vám odpovídat jednotlivě. Tu aukci jsem zrušil těsně před tím, než jsem se sem přišel podívat na vaše "inteligentní" příspěvky. Prodal jsem ji za 8500,- Kč. Koupil ji ode mně jeden kytarář... Fuck you... 
Verim, ze to byl kytarar. Bude svym zakum ukazovat "jak se to nema delat". Dej nam kontakt na toho kytarare. Proberu to s nim pres telefon nebo mejl.
Clovece ty jsi borec. Nejdriv jsem si myslel ze to myslis vazneDrag píše:Nebudu vám odpovídat jednotlivě. Tu aukci jsem zrušil těsně před tím, než jsem se sem přišel podívat na vaše "inteligentní" příspěvky. Prodal jsem ji za 8500,- Kč. Koupil ji ode mně jeden kytarář... Fuck you...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
tak přesně tohle jsem chtěl zrovna napsatwikxzen píše:Verim, ze to byl kytarar. Bude svym zakum ukazovat "jak se to nema delat". Dej nam kontakt na toho kytarare. Proberu to s nim pres telefon nebo mejl.
pak jsem si všim, žes mě předběh ...
I´m wheels... movin´wheels
tak ted už tu chybí jenom karkulka a 7 trpajzlíků, a nebo ten kytarář co to koupil
Ale jen všichni počkejte až si jednou koupíte kytaru pod značkou Drag za 50t bez daně
to bych označil jako konec světa 
Ale jen všichni počkejte až si jednou koupíte kytaru pod značkou Drag za 50t bez daně
Jestli na sobe bude pracovat a ukaze ze nakonec neni po designove strance tak neschopny jak to vypadalo doted, proc ne?slesa píše:Ale jen všichni počkejte až si jednou koupíte kytaru pod značkou Drag za 50t bez daněto bych označil jako konec světa
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Díky za "duchaplné" připomínky. Kolik z vás tu kytaru slyšelo nebo vidělo ? Řekněte mi: Co se vám na ní nelíbí ? Ta hliníková tapeta ? Ten lak ? Ten tvar ? Ptám se jenom z principu.
- ...EDGE...
Nelibi se mi ze vypada zrala na to, aby odletela hluboko do kosmu...rad bych vedel, jak hraje 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
nelibi se mi ta hlinikova tapeta, ten lak a ten tvar..Drag píše:Díky za "duchaplné" připomínky. Kolik z vás tu kytaru slyšelo nebo vidělo ? Řekněte mi: Co se vám na ní nelíbí ? Ta hliníková tapeta ? Ten lak ? Ten tvar ? Ptám se jenom z principu.
tak me se teda nelibej ty (podle mě) nalepený trojůhelníčky na hmatníku, tvar, lak (nejen barva, ale i to provedeni), pickguard přes celý tělo, takový řekl bych hrubý provedení všech křivek apod, a hlava (ne kvůli tvaru, ale právě kvůli tý "nečistotě" hran a toho všeho vůbec), jeden snímač, hardware, cena....no celý to vypadá jak kdybych to stavěl já...a to bych nechtěl nikomu prodat 
edit: na aukru to teda za 8500,- nikdo nekoupil...respektive to nikdo nekoupil
Ještě dodám, že kdybych já stavěl kytaru tak by neměla takový metalový tvary, ale dílenský zpracování by na tom bylo podobně 
edit: na aukru to teda za 8500,- nikdo nekoupil...respektive to nikdo nekoupil
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jako ta hlava je docela i zajimava, ale jak psal loos, ty hrboly to dost ku.vi, kdyby to bylo pekne vyhlazene tak se mi ta hlava i libi