Kde koupit krk?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
FAxPR

Kde koupit krk?

Příspěvek od FAxPR »

Ahoj!
Chtěl jsem se Vás zeptat jestli nemáte zkušenosti s nějakým obchodem, kde lze objednat kytarový krk (nejlépe telecaster). Zkoušel jsem Bachmusik.com, ale tam je mají vyprodané.
Děkuji za info!
woro90

Re: Kde koupit krk?

Příspěvek od woro90 »

A stratovsky krk se ti na teleti nelibi? Mne se treba na nekterych kouccich libi vic nez klasicky teleci (treba cerne tele s celojavorovym krkem), a maji ho :wink: Jinak jeste Muziker ma levne dily DR Parts, ma teleci krk jak celojavor tak i s palisandrovym hmatnikem.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

u kytaráře...
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

doktora díla bych moc nedoporučoval

záleží kolik do toho chceš investovat pokavaď kolem 4t tak kup krk z http://www.warmoth.com - kvalita zarucena
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
FAxPR

Příspěvek od FAxPR »

to woro: díky! já bych právě chtěl na strata tele krk :wink:
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“