a jaký sou tvoje pocity?stála asi 11 000 ne?mě uchvátil ten vzhled...Trao píše:vim, co myslíš, hrál sem na ní v pondělí...Drobák píše:to mě,když bylo asi 14 a ještě sem jezdil na skejtu(kde jsou ty časy) tak mi jeden známej udělal airbrush přes celou desku zadarmo,teda za vodku,ale neřekl si o ní...tak když si to tu tak čtu,mě napdalo se mu ozvat a udělat něco menšího na kejtru za podobných podmínek...třeba růže jako měla jednou akustika od fenderu co tu byla na kytary.cz...jestli někdo víte...
Airbrush
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Airbrush
chtel jsem ze se zeptat na postup u airbrushe...to se tam primo nastrika a dal se to uz nicim neprelakuje?(jako bezbarvym lakem), dekuju za odpovedi
Přelakovat to pevným čirým lakem je nutnost, jinak se airbrush snadno odře. Může to ale být umělecký záměr, pak se to nelakuje.McKozias píše:chtel jsem ze se zeptat na postup u airbrushe...to se tam primo nastrika a dal se to uz nicim neprelakuje?(jako bezbarvym lakem), dekuju za odpovedi
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
aha, okej..a jinac se plocha pro airbrush nijak nepripravuje(krom ocisteni, odmasteni)?
Jak kdy a jak která plochaMcKozias píše:aha, okej..a jinac se plocha pro airbrush nijak nepripravuje(krom ocisteni, odmasteni)?
Mě se líbí http://www.metallicaworld.co.uk/images/ ... hmummy.jpg
a ještě víc http://www.deanguitars.com/mustaine/Mus ... _GW780.jpg
a ještě víc http://www.deanguitars.com/mustaine/Mus ... _GW780.jpg
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Tak tomuto prispevku se musim jen smat...samozrejme, ze se musi povrch pripravit.Zmatnit celou plochu kvuli finalovemu lakovani a celkovmu dobremu prilnuti jednotlivych vrstev barvy.woro90 píše:Jak kdy a jak která plochaMcKozias píše:aha, okej..a jinac se plocha pro airbrush nijak nepripravuje(krom ocisteni, odmasteni)?Prostě nanášíš barvu, je jedno jestli ji stříkáš, natíráš nebo třeba liješ. Že je to airbrush je vedlejší, jde o to, jaká je to barva a na co ji nanášíš.
Nepis tady ze je to jedno
airbrush terrorist
Očištění a odmaštění většinou bývá spojené se zmatněním, které není vždy nutné - některé barvy splynou s předchozí vrstvou samy. Takže se klidně směj, v tom ti bránit nemůžu, ale nechápu čemu se směješ. Dle mých zkušeností je skutečně úplně jedno jak se na povrch barva dostane, jestli ji natřeš, nastříkáš nebo ji přinesou mikroskopičtí ufoni. Připravit se povrch musí, ale úplně stejně jako pro jakékoli jiné nanášení barvy. A to se liší podle povrchu a druhu barvy.sancez píše:Tak tomuto prispevku se musim jen smat...samozrejme, ze se musi povrch pripravit.Zmatnit celou plochu kvuli finalovemu lakovani a celkovmu dobremu prilnuti jednotlivych vrstev barvy.woro90 píše:Jak kdy a jak která plochaMcKozias píše:aha, okej..a jinac se plocha pro airbrush nijak nepripravuje(krom ocisteni, odmasteni)?Prostě nanášíš barvu, je jedno jestli ji stříkáš, natíráš nebo třeba liješ. Že je to airbrush je vedlejší, jde o to, jaká je to barva a na co ji nanášíš.
Nepis tady ze je to jedno)) ono to totiz vubec neni jedno.Ono je s tim dost sraniho a nejen jednoho
)

Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
pekny..tos delal ty?:)
Nene, mám kamarádku, která je geniální umělkyně, takže jsem ju přemluvil a ona to zkusila:) Poslala mi fotky tohohle výsledku:) Už se těším, až budu mít kytarku zase doma:) Myslím, že původní záměr, že kytara bude viset na stojanu na zdi a Hendrix tam bude krásně stát se nesplní..., protože budu hrát a Hendrix bude pořád na zádech:D:D:D
Jsem rád, že se líbí:) Děkuju:)
Jsem rád, že se líbí:) Děkuju:)

Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!