dotaz ke kabelu

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Richard

dotaz ke kabelu

Příspěvek od Richard »

Ahoj
Mám kvalitní kabel.A k vánocům sem dostal pedál takže si kabel musim koupit eště od komba k efektu.Chci ce zeptat záleží na něm podobně jako na kabelu do kytary??Víte de mi jen o to jestli když nepořídim žádnej supr kabel tak aby tim nezanik zvuk toho kvalitního kabelu co de do kytary.Každopádně rozhodl jsem se pro tento
http://www.musiccenter.cz/Planet-Waves- ... y/:3:13923
Myslim že neni tak špatnej.... a když bych si tenhle kabel obědnával vzal bych si rovnou eště jeden kabel na propojení krabiček mezi sebou..A otázka je stejná záleží taky razantně na kvalitě???nebo by třeba tenhle byl ok??
http://www.musiccenter.cz/Fulltone-12in ... y/:3:38011
Nebo nákej jinej???Dík předem za odpovědi....Jo a eště sem se chtěl zeptat je jedno jestli ten kvalitní kabel dám z efektu do kytary a nebo z komba do efektu????A nebo je to jedno?? ted už je to vše dík :D
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz ke kabelu

Příspěvek od McKozias »

retez je silny jako nejslabsi clanek, takze kdyz koupis naky tezky sh*t tak si uberes
Richard

Příspěvek od Richard »

:?: :?: sry ale netušim :D :?:
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Ale když už máš nějaký kvalitnější a nějaký méně, tak směrem od kytary ty nejkvalitnější :)
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Proste nema cenu nejak zbytecne setrit, ty na ktere jsi hodil odkazy, jsou celkem kvalitni, ten Planet Waves mam jakoze nastrojak a dost pohoda ;)
Richard

Příspěvek od Richard »

Takže pokud to dobře chápu tak ten kvalitní kabel dám z efektu do kytary a ten od PW dám z komba do efektu :D :D :D tak dík to sem potřeboval vědět :D :D jo a ten kabel mezi krabkama když třeba budu mít boss ds 1 a ktomu dám WAH WAH pedál a propojim to mezi sebou bude to dělat neplechu nebo ne???? :D :D
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

no urcite to bude lepsi nez kdybys to nepropojil :D
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

mam dva kably fulltone gold standard a i kdyz jsou zvukove skvely tak imho nevydrzej moc dlouho, jeden mi uz prisel takovej nacnutej, takze kdyz clovek hejbal s kablem blizko jacku tak vynechaval, no a ted mi v sobotu na koncerte uplne selhal i ten co byl doted v pohode, coz me dost nastvalo a musel jsem dohrat na kamosove kytare a kombu kvuli obtizny lokalizaci problemu. Jsem zvedavej jak dlouho vydrzi ten spectraflex, ale od fulltone kabely uz nebudu kupovat. :?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“