Já osobně vidím největší problém v bedně. Pač je to 4 Ohm/2 Ohmový zesák, a nějak se mi nedaří najít žádnou rozumnou 4 ohmovku... Nějaký návrhy? Hlavně pokud možno co nejlevnějc (tzn. do 10 000).
Dík za tipy a rady
....o zvuku Ti veľa nepoviem, je to veľmi individuálna záležitosť......môže to nadchnúť ale nemusí.....ale rozhodne nesklame.....recenzie na talkbass by som bral skôr ako prejavenie sympatií k tomu aparátu.....a k boxom.....ak tým naozaj uvažuješ tak by som si dal napríklad u Danacoustic-u vyrobiť dve 2x10" alebo po jednej 2x10"+1x15" do 4+4 ohmov podľa toho aký chceš zvuk.....alebo 4x10" do 2ohmov.....ak Ti nebude vadiť, že to bude väčší box a ťažší na transport.....tak veľa šťastiaNesst píše:garde: Díky, za všímavost. Ano potřebuju ty bedny 2. Ale hlavně mě primárně zajímá, jak to hraje. V Brně asi nebude problém s lidma, kteří by to opravili.... Nevíte někdo jak to hraje teda?
Mirus: Bednu Marshall jsem měl v prackách jen jednou, ale díky, ne....
Čistě teoreticky .. jako hlupák se ptám ... kdyby se zapojily 4 bedny co maj 8Ohm každá , tak by to výsledně hodilo 2Ohm ne ?Nesst píše:Hmmm nevím, nevím... Jako reálně nad ním uvažuju. Ale ty 2 ohmy jsou prostě strašně šibeniční
Jo, ale za a) na to fakt nemám finance a za b) KDO SE S TÍM MÁ SAKRA TAHAT?Mirus píše:Čistě teoreticky .. jako hlupák se ptám ... kdyby se zapojily 4 bedny co maj 8Ohm každá , tak by to výsledně hodilo 2Ohm ne ?Nesst píše:Hmmm nevím, nevím... Jako reálně nad ním uvažuju. Ale ty 2 ohmy jsou prostě strašně šibeniční
.....hej al čo ho to bude stáť....Mirus píše:Čistě teoreticky .. jako hlupák se ptám ... kdyby se zapojily 4 bedny co maj 8Ohm každá , tak by to výsledně hodilo 2Ohm ne ?Nesst píše:Hmmm nevím, nevím... Jako reálně nad ním uvažuju. Ale ty 2 ohmy jsou prostě strašně šibeniční