Stavba odposlechu

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
Bospol

Stavba odposlechu

Příspěvek od Bospol »

Ahoj, chtěl bych postavit dva odposlechy do zkušebny. Mám k dispozici dva reproduktory eminence Alpha 12A a dva koncové zesilovače každý má 100w. Chtěl bych se zeptat jakej vejškáč byste mi k těm alphám doporučili? A jestli se vůbec dá nějaká kombinace vymyslet...Určitě by se mi hodili i rady nebo hodnoty z nějakých boxů kde ta alpha je, pokud teda vůbec někde je ( rozměry bassreflexu, rozměry bedny, vytlumení..atd.)
Všem předem moc děkuji za rady!
Charlie88

Re: Stavba odposlechu

Příspěvek od Charlie88 »

Cau repro mas dobry doplnil bych tu bednu o tyhle vejsky http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=90708 . Mel by stacit jeden.... A objem bedny? Udelal bych osobne aspon 130 litrů. A pokud mas misto, tak i vic..
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

Na PD najdeš i měření včetně vyhýbek a horen - toho se drž a bude to fungovat
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Bospol

Příspěvek od Bospol »

No právěže to místo je největší problém..(potřeboval jsem co nejmenší boxy) na oficiální stránkách jsem našel přímo změřenej box tak jsem do toho šel
http://www.eminence-speaker.com/pdf/cab-alpha-12a.pdf
postavil jsem ho..má teda jen necelejch 60 litrů ale řekl bych, že se mi povedlo docela solidně naladit bassreflex, takže už teď bez vejšek to hraje solidně
Postavil jsem dva odposlechy, ale došly mi peníze na koupi vejšek a stavbu výhybky...

o tom ATP 80 jsem přemýšlel už před samotnou stavbou..takže po vašich radách je to jasná volba..
horší to bude s tou výhybkou..

koukal jsem na PD a nějak tam měření výhybek nemůžu najít...jen změřený repra...

nezkoušel někdo dávat dokupy tady ty dva repráky...hodně by mi to usnadnilo a ulehčilo práci...dííííík
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“