Tak proč to tam píše?Prejdák píše:A? Tak někdo nemá rád metal...
Prejdák píše:O spoustě skupin, co jsem tam viděl - jsem před tím vůbec nevěděl...
Třeba o těch Mastodon...
Edit: Předpokládám, že to je nějaká skupina s blitím do mikrofonu...
Tak proč to tam píše?Prejdák píše:A? Tak někdo nemá rád metal...
Prejdák píše:O spoustě skupin, co jsem tam viděl - jsem před tím vůbec nevěděl...
Třeba o těch Mastodon...
A co se kouknout nejdřív na YT než tu vypustit takový h***o?Prejdák píše:A? Tak někdo nemá rád metal...
O spoustě skupin, co jsem tam viděl - jsem před tím vůbec nevěděl...
Třeba o těch Mastodon...
No ten tiutulek asi proto, že "vyhrála" Metallica a A7X.Skořepný Šokátor píše:Prejdák: To jo, ale proč se to jmenuje The Top Ten Bands Of The Decade: Metal Continues To Rule Supreme??? To byli chlapci z UG.com asi zhulení či co...Hlavně, že mi ještě neuplodly můj tab
presne:-) rict o Mastodon (mj. se o nich pise v tomhle vlakne, kdyz se resi Sonicsphere festival, kde taky budou vystupovat) ze sou blici...Pepe píše:A co se kouknout nejdřív na YT než tu vypustit takový h***o?Prejdák píše:A? Tak někdo nemá rád metal...
O spoustě skupin, co jsem tam viděl - jsem před tím vůbec nevěděl...
Třeba o těch Mastodon...
Šmejdežebrák píše:Mnó...tak sem taky konečně šťastnym majitelem lupenu na sonisphere![]()
![]()
To je všecko hrozně super, ale kde sem psal něco vo toběPrejdák píše:Slušně řečeno-
Nikoho jsem tady nenapadl, ale myslím, že tohle téma se tu beze mne obejde.
Žebráku, upřímně příjdeš mi jako ubožák.
VratikSlayer píše:No remorse od Cannibal Corpse má větší koule, než původní verze... Od CC tomu prostě víc věřim...
Myslím, že ty jsou zrovna docela nutný, vzhledem ke zpěvu...r0nn!e píše:VratikSlayer píše:No remorse od Cannibal Corpse má větší koule, než původní verze... Od CC tomu prostě víc věřim...
No, až na ty podladěný kytary asi dobrý no :-//