jak se hraje s efektem

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Richard

jak se hraje s efektem

Příspěvek od Richard »

Ahoj
Vim že ted budu za uplnýho idiota ale nerozumim tomu tak se ptám.
Mám tranzistor 15W a dostal jsem bosse ds 1 zapojol sem to ale vůbec nerozumim tomu jak se s krabkou hraje.Kombo normálně nechám na čistej kanál(clean)a zapnu efekt a jedu??a třeba když hraju sola tak si musim pořídit eště jednu krapku?? Nebo na kombu si nastavim efekt a do toho zapnu krabku příde mi to nepravděpodobný ale ptám se.Vim že se ptám jak k****t ale nwm ja kse s takovou krabkou hraje dík mooc za odpovědi
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: jak se hraje s efektem

Příspěvek od McKozias »

hele, musis logicky..efekt je krabicka, v ktere se ti zkresli signal..takze ti jde signal z kytary do efektu, kde se zmeni..a takhle zmeneny jde do komba..vetsinou, kdy se ten signal meni hodne tak se dava na kombu cisty kanal, aby to nedelalo brajgl..nebo se jen lehce dokresluje zkresleny kanal na kombu, ale to chce byt opatrny s nastavenim krabicky
Richard

Příspěvek od Richard »

Dík mooc když sem grál tak mi přišlo že to asi tak bude :D a eštš ted když něco budu hrát tak si na sola seženu eště jednu asi ne?? Nebo když nák budu ten zvuk chtít změnit??
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

To je trosku neekonomicke, bud mej krabku vypnutou a na solo ji zapni, nebo prepni snimace na kytare, nebo to pores nejak kutilsky :P
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Zkoušej, hrej si, když do toho nebudeš mlátit krumpáčem, tak na tom není co pokazit :) Jinak zesílení na sóla je na tranzistorovým kombu vždycky trochu problém, možná zkusit boosterem kopnout do té DS-1, otázka je, jak se to bude chovat, obecně se tranzistor nakopnout nedá - teda dá, přebudíš vstup, ale pak to zní blbě. Možná pořídit jené (nebo stejné) zkreslení a přepínat LS-2kou, těžko říct. Dá se říct, že jsem šťastný člověk, protože mám lampu (nehledě na to, že efekt s vlastním boostem) dřív, než jsem začal řešit tyhle věci :)
Naposledy upravil(a) mycountry dne 24.12.2009 22:17, celkem upraveno 1 x.
Richard

Příspěvek od Richard »

Mno jo pánové na tom něco bude :D :D teda pánové já se skusim zamyslet :D :D :D DIK MOOOC!!!
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“