Wohma píše:nikl?Trao píše:D'addario pure nickel XL regular light 0.010-0.045
Pure nickel struny maj v sobě něco, co se nedá popsat slovy...
Jaké struny používáte???
Pravidla fóra
- Skořepný Šokátor
Re: Jaké struny používáte???
fekál.
- ...EDGE...
No..to se povedloSkořepný Šokátor píše:Wohma píše:nikl?Trao píše:D'addario pure nickel XL regular light 0.010-0.045
Pure nickel struny maj v sobě něco, co se nedá popsat slovy...![]()
![]()
zdarec,nevím jaký struny mám na své kytaře,potřeboval bych poradit.Mám TENSON,typ STRAT.Nebo mi poraďte jaký by byli nejlepší,dik
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
To víš, že jo:-DWohma píše:nikl?Trao píše:D'addario pure nickel XL regular light 0.010-0.045
Pure nickel struny maj v sobě něco, co se nedá popsat slovy...
Zvuk neodchází po natažení tak rychle do hajzlu jako u steelek nebo jen nickel wound, zvuk je daleko kulatější, takže krásně spolupracuje s vysokým gainem. Navíc nereznou způsobem nám všem známým, nestane se, že bych měl po čtrnácti dnech hnědej hadr od rzi při čištění, akorát víc drhnou a postupem času se jako každý i hůř laděj, jsou otlačený od pražců, zkrátka běžný známky opotřebování, ještě se mi nestalo že by kterákoliv praskla a to už tenhle druh strun jedu zhruba rok. Podladění mám o půl tónu, ale přesto jsem byl zvyklej steelky normálně trhat. Prostě spokojenost, stojej zhruba dvě kila, musel jsem ukecat prodavače v našich hudebninách na Kladně, aby je začal vozit a od tý doby ty balíčky docela mizej ze shopu...
Jinak jsou to tyhle:
http://www.music123.com/D-Addario-EPN11 ... 7.Music123
Die Hard or Die Home
Teď momentálně mám Carl Martin 10-46 a zatím mi vyhovují.. jinak používám Dean Markley a Ernie Ball 
kytara: Squier Affinity strat
kombo: Fender 15G
efekt: Marshall Guv´ Nor
kabely: ProCo (3m a 6m), Planet Waves (6m)
..Dunlop trsátka, popruh Perris Leathers...
kombo: Fender 15G
efekt: Marshall Guv´ Nor
kabely: ProCo (3m a 6m), Planet Waves (6m)
..Dunlop trsátka, popruh Perris Leathers...
- Skořepný Šokátor
Já mám Carl Martiny 11tky a fakt spokojenost třeba DRka a D´Adarria se mi nelíbí zvukem tak, jako Carl Martiny
fekál.
Cokoli, to nezáleží na kytaře ale na tobě. Zkus třeba GHS Boomers 0.010"-0.046", nejsou drahé a mají pěkný zvonivý zvuk, desítky jsou dostatečně měkké na to, by ti hraní nedělalo problém a zároveň to není takové bláto, aby ti uhýbalo před prsty. A časem poznáš jestli chceš tvrdší nebo měkčí.TAWA píše:zdarec,nevím jaký struny mám na své kytaře,potřeboval bych poradit.Mám TENSON,typ STRAT.Nebo mi poraďte jaký by byli nejlepší,dik
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
-
filcek
- Bandzone: http://bandzone.cz/bombatolcser
- Bydliště: Kousek od Brna v jedné takové krásné vesničce jménem Blučina
- Kontaktovat uživatele:
Jedině DRka
kytara:Washbern x-10
krbička:Digitech grunge distortion
kombo:Laney lxd 120w 2x12''
krbička:Digitech grunge distortion
kombo:Laney lxd 120w 2x12''
Dunlop Zakk wylde, GHS gzwblo 11-70
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
tak jsem si udelal dnes radost a ze sou ty svatky tak jsem vytah jeden z balicku Snake Oil vintage 10-46 a natah je. Dokonce mi zatim ani jedna nepraskla!
Budu nekdy muset napsat Carstenovi kolik ma tech balicku a zkoupit je aby mi je nikdo nevyfouk dokud jeste jsou
Fakt krasne hrajou, oproti Boomers se na ne lip hraje a maj takovej bohatsi zvuk a nejsou tolik do vejsek. Sice z toho nedostanu ten krasne kovove lanovitej zvuk fender blues rock ala SRV (nahodne jsem pouzil slova abych vam priblizil co myslim), ale zas jsou mnohem zivejsi fuzzem a znej uplne suprove s fuzzem a volume na kejtre na min, z myho pokrivenyho pohledu jsem hodne blizko Castles Made of Sand zvuku. Supa struny 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Takové líčení 
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
A které se ti zdají lepší?Joey01 píše:Dunlop Zakk wylde, GHS gzwblo 11-70
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
konecne mi prisly GHS 10-52 a asi u nich zustanu. hrajou mozna az trochu moc plechove ale porad je to lepsi nez dunlop + prijde mi ze maji vetsi tah, coz je taky jen k dobru 
Se vším souhlasím, je to prostě řežba!Kinx píše:konecne mi prisly GHS 10-52 a asi u nich zustanu. hrajou mozna az trochu moc plechove ale porad je to lepsi nez dunlop + prijde mi ze maji vetsi tah, coz je taky jen k dobru
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
ja mam se znackou d'addario nejakej problem a naopak, pokazdy mi z jejich sady praskne velmi brzy po natazeni minimalne jedna struna z sady na miste mezi nulakem a ladicim strojkem - a to prosim na vsech kytarach co jsem kdy mel. nedlouho na to obvykle popraska zbytek. jinak jsou zvukove i tahem celkem ok ale ty GHS jsou proste subjektivne lepsi - vydrzi a tahem predevsim.DirX píše:Se vším souhlasím, je to prostě řežba!Kinx píše:konecne mi prisly GHS 10-52 a asi u nich zustanu. hrajou mozna az trochu moc plechove ale porad je to lepsi nez dunlop + prijde mi ze maji vetsi tah, coz je taky jen k dobruAle stejně VIVA D´adario
Teď jsem od rodičů dostal desítky od EHX, tak jsem na to zvědav....
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- Skořepný Šokátor
Napiš tvoje zkušenosti, díval jsem se na to, a moc by mě to zajímalo jak ty EHXka hrajouMoleek píše:Teď jsem od rodičů dostal desítky od EHX, tak jsem na to zvědav....
fekál.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zkus Carl Martin Light T / Heavy B 010 - 052. Mám s nima dost dobré zkušenosti a teď, až budu měnit, tak už mi tu čekají na poličceKinx píše:konecne mi prisly GHS 10-52 a asi u nich zustanu. hrajou mozna az trochu moc plechove ale porad je to lepsi nez dunlop + prijde mi ze maji vetsi tah, coz je taky jen k dobru
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
ty mi prisly predrazeny a zahuhlany. resp dal jsem za ne dve stovky v kytary.cz (nechal jsem se ukecat a nic levnejsiho 10-52 zrovna nemeli) a uz to nikdy neudelamNero píše:Zkus Carl Martin Light T / Heavy B 010 - 052. Mám s nima dost dobré zkušenosti a teď, až budu měnit, tak už mi tu čekají na poličceKinx píše:konecne mi prisly GHS 10-52 a asi u nich zustanu. hrajou mozna az trochu moc plechove ale porad je to lepsi nez dunlop + prijde mi ze maji vetsi tah, coz je taky jen k dobru
az budu mit moznost nejaky objednavky z us tak tam prihodim sadu elixiru tehle tloustky, jsem na to fakt zvedavy.