Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Re: Metallica

Příspěvek od Wocass »

Tohle jsou mazec záběry, už sem to viděl když to bylo nové :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
boga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boga »

sorry, že jsem línej to v těch 82 stranách hledat a dvakrát sorry za mojí neznalost metallicy, ale někde je tu odkaz na nějakej válec od nich, docela dlouhej, na začátku to rozjede pěkně basák, pak se přidaj kytary, zhruba v půlce je nějaký vybrnkávání, pak se tam pomalu přidává kirk se solem. Aspoň myslim, že to tak nějak bylo. NEvíte někdo o jakou věc se jedná?:) Líp to popsat asi nedokážu:(
Mat3j3

Příspěvek od Mat3j3 »

r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

No, tvoje definice by sedla na buď Anesthesiu :-))

nebo

Orion

EDIT: dál mě napadl tenhle song: My Friend of Misery

no pak by to mohl být Damage INC., ale tam není žádná vybrnkávačka, čistě basový intro a pak ten válec :-))
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 26.12.2009 18:32, celkem upraveno 1 x.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Tak jesli je to instrumentálka tak neni velkej výběr.

Já tipuju že myslí Orion! :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

NHK píše:nevim, jestli to tady náhodou už někdy nebylo, ale i tak :

Když už to na tom Discovery natočí a dají na YT, tak by mohli vědět, že tam Hammett předvádí taping a ne hammer-on + pull-off...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
boga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boga »

Mat3j3 píše:http://www.youtube.com/watch?v=2hEAmqtEJHE

Ne nahodou toto ?
jo to je presne ono, sory za blbej popis jestli jsem nekoho zmatl a zbytecne vynalozil svuj cas :)
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Nero píše:Když už to na tom Discovery natočí a dají na YT, tak by mohli vědět, že tam Hammett předvádí taping a ne hammer-on + pull-off...
A jakože nikdy sem pořádně nevěděl co to přesně taping je ( :oops: :D ) tak tady to libově vidim!
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

*** CENZURA ***

Nejsme warez fórum, kolikrát to budeme muset opakovat - Nero
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

žebrák píše:
Nero píše:Když už to na tom Discovery natočí a dají na YT, tak by mohli vědět, že tam Hammett předvádí taping a ne hammer-on + pull-off...
A jakože nikdy sem pořádně nevěděl co to přesně taping je ( :oops: :D ) tak tady to libově vidim!
Nejzajmavější bylo videjko s Trujillem jak se tma krásně prohýbají ty struny na basovce :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Vostrost

Obrázek

A čumte na jakou veselokytaru paří Kirk :)

http://metontour.com/portal/video/media ... nd%20Judas
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

co říkate na lekce tohohle týpka? http://www.youtube.com/watch?v=06OsGrRUV-E má jich na youtube dost...učíte se nebo učili jste se někdo od něj..??
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

A čumte na jakou veselokytaru paří Kirk

tak to je krutýýý :D :D
co říkate na lekce tohohle týpka? http://www.youtube.com/watch?v=06OsGrRUV-E má jich na youtube dost...učíte se nebo učili jste se někdo od něj..??
myslim že mě minulej rok "učil" sólo ze Sandmana :D btw. neni nic od Metli co bych nezahrál takže je to pro mě průměrnej kytarista 8)
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

dfleischer píše:
A čumte na jakou veselokytaru paří Kirk

tak to je krutýýý :D :D
myslim že mě minulej rok "učil" sólo ze Sandmana :D btw. neni nic od Metli co bych nezahrál takže je to pro mě průměrnej kytarista 8)
tak to ti závidím:D
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

hej já nevím... mě poslední dobou připadá že ty písničky (aspoň ty z těch videí) jsou jedna jako druhá... je fakt že to zas nějak moc nekoumám ale příjde mi to jako by neměli pořádný nápad... třeba písničky co se mi líbily asi jako první, Fuel, Until It Sleeps, Hit the Lights (+ samozřejmě legendy jako One, ale teď mám na mysli ty spíš "sériovější" písničky) mají To svoje... něco co je charakterizuje něco z čeho poznám že je to ta jedna... ale u tohohle mi příjde že tam vždycky musí být ten samý rychlý rytmus a jedem... o zpěvu už nemluvím vůbec... můj názor...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
dfleischer

hej já nevím... mě poslední dobou připadá že ty písničky (aspoň ty z těch videí) jsou jedna jako druhá... je fakt že to zas nějak moc nekoumám ale příjde mi to jako by neměli pořádný nápad... třeba písničky co se mi líbily asi jako první, Fuel, Until It Sleeps, Hit the Lights (+ samozřejmě legendy jako One, ale teď mám na mysli ty spíš "sériovější" písničky) mají To svoje... něco co je charakterizuje něco z čeho poznám že je to ta jedna... ale u tohohle mi příjde že tam vždycky musí být ten samý rychlý rytmus a jedem... o zpěvu už nemluvím vůbec... můj názor...
souhlasim...neřikam že to poslední album je hnusný,ale taky mi příde že sou všechny písničky -skoro- stejný...asi se budu muset víc zaposlouchat,stejně jako u St. Anger,to mi taky trvalo než sem mu přišel "na chuť" :D
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

dfleischer píše:
souhlasim...neřikam že to poslední album je hnusný,ale taky mi příde že sou všechny písničky -skoro- stejný...asi se budu muset víc zaposlouchat,stejně jako u St. Anger,to mi taky trvalo než sem mu přišel "na chuť" :D
hej tak to mě se St. Anger zas líbí... i když jsem spíš na "měkčí" věci ale tohle mě chytlo a baví mě to mnohem víc...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Cože? Tak na riffy pestré Death Magnetic a opakujicí se? O bicích nemluvě :-)) JJ, asi se zaposlouchat možná :-), nicméně po roce a půl nevím co jste dělali, že jste to nenaposlechli :-P a teď se to už asi nespraví :-))

A toto je podle mě po Disposable Heroes nejlepší výkon z Mexico DVD :-))

žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Já vám neska kouk nějakejch pár songů z živáku z mexika a jako nemám slov.

Nightmare mě poslal uplně. Ale jeden song lepší než druhej. Lights?? Memory?? UNFORGIVEN???? Já málem upad tyvole.
dfleischer

Já se zas kouknul na DVD shitu ze Seattlu a potom na to nový z Nimes,a taky sem málem upad :D nvm,mě prostě ty nový živáky přídou takový "zahuhlaný" (a tim nemyslim to jak je to nazvučený) ty kytary sou nabasovaný a nekonkrétní,basa je předuněná,jakoby si Rob v EQ nastavil všechno naplno,a bicí ani nemluvim...

EDIT: ...tim sem chtěl říct že se mi líbí víc ta stará Metallica,ten jejich novej sound prostě neskousnu :?
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“